2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gezdim hiç güzel birşey yoktu Gerçi iyi ki yoktu yoksa yine para harcayacaktım tutmalıyım kendimi
Aynen canımm ben hiç tutamıyorum kendimi gördükçe alası geliyor insanın, ee alınca da ayrı bir mutlu oluyor insan.

Kızlar şu evlilik tablolarında günler varken daha iyi değil miydi yaa Böyle yıl falan yazınca iyice korktum ben.

Kızlar benim tarih bile belli değil, ikimizinde işe girmesi, para biriktirmesi gerek, düşündükçe depresyona giriyorum.

Aynen canımm ben hiç tutamıyorum kendimi gördükçe alası geliyor insanın, ee alınca da ayrı bir mutlu oluyor insan.

oyyy hemde nasıl bir mutluluk o yeni yerler açılmalı yada çeşit getirsinler olmaz ki böyle hep aynı şeyler

Kızlar bende yapmadım hem tarih tam net değil hemde moralim bozulmasın dedim

Günaydın kızlaaaaaaaarrr Nasılsınız?

Bu sene olarak göstermesi insanın moralini bozuyor yahuuu.. Bence siz de benim gübü yapın gününüz belliyse, öyle daha kolay..

Bu sene olarak göstermesi insanın moralini bozuyor yahuuu.. Bence siz de benim gübü yapın gününüz belliyse, öyle daha kolay..

Günaydın canım Nasılsınn

Bende tam onu yazacaktım sene olarak görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı Gün olaydı eyiydi

Kızlarr size bişey soracamm Beyaz eşya da ; Siemens mi Bosch mu sizce

Günaydın canımm
Nerdeee belli olsa keşke
Bu arada sizin 10 gün kaldı

günaydın kuzulaar

günaydın 2014'ün en güzel gelinleerii

Hoşgeldiniz kızlar , Gününüz güzel olsun

Günaydın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…