2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

arçelik diyiip daha cok karıstırıomusum kafanı

ezgiiimm kuzummm fabrıkaada cok gergınız buguuun kasım kasım kasıldıııımmm yaaa

patronıcem kameradan yasakları çiğneyenleri tespit edip hepsinii kovduuuu

Kızlarr size bişey soracamm Beyaz eşya da ; Siemens mi Bosch mu sizce

Günaydın kızlarr

Canım benim babam Bosch fabrikasında çalıştığı için çok rahatlıkla söylüyorum ki iki marka da aynı fabrika da aynı malzemelerle üretiliyor,sadece ön kapakta marka yazan pano kısmı farklı ama diğer malzemeleri aynı.Ben eğer model Siemensten beğenirsem Siemens almayı düşünüyorum çünkü aralarında sadece markadan kaynaklı baya fiyat farkı oluyo

Minnağımm bu yasakların arasında kk yok dimiiii

canım aslında ikiside aynı fabrika diye biliyorum.aralarında fark yok
Kızlar çok teşekkürler aslında kafam çok karışık ne marka olcağına bi karar veremedim arçelik ve vestel ide düşünmüyor değilim aralarında çok fazla fiyat farkı var Çoğu akrabam arçelik ve vestel kullanıyor hepside çok memnun

Canım hep diyorlar ya beyaz eşya şans işi diye
Mesela bizim çamaşır makinesi arçelik 7 sene oldu sanırım çok memnunuz
Fırın bekoydu memnunduk ama 10 seneyi geçti ve şimdi emekliye ayrıldı
buzdolabı beko onda başta çok sorunlar yaşadık ne koysak çürütüyordu ama sorun ayarlarındaymış şimdi maşallah iyi

aman nazlımm dikkatt kötü oluyor öyle gergin anlar ahh bilirimm
bende beyaz eşyada bosch yada siemens diyorum belki birde samsung

Haklısın canımm şans işi gerçekten ablamda bulaşık makinası buzdolabı vestel takır takır çalışıyor 5 senedir çok memnun

Ya ben de çok yoğunum bugün kızlar, ama burayı da bırakamıyoruz hiçbirimiz

Canımmm 10 gün kalmışşş, ne güzel ya:) Allahım bize de nasip etsin inşallah.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canımm, Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz daim olsun, güzel günlerinizi burda birlikte paylaşalım inşallah.

Günaydın kızlaaarrr
Hoşgeldin canım nasılsın

Ben de iyiyim canım şükürler olsun. :)) Netten çeyizlik ürünlere bakıyorum, daha yıllar var ama şimdiden her şeyi almak geliyor içimden.

Al al canım o yıllar öyle çabuk geçecek ki Örnek ben 2-3 yıldır alıyorum daha bir bu kadar zaman daha olsa yetmez bana
Sen internetten alışveriş yapıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…