2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoşgeldin canım nasılsın

Al al canım o yıllar öyle çabuk geçecek ki Örnek ben 2-3 yıldır alıyorum daha bir bu kadar zaman daha olsa yetmez bana
Sen internetten alışveriş yapıyormusun

Yok canım internetten güvenemiyorum pek, göründüğü gibi çıkmazmış gibi geliyor. Englısh Home, Özdilek vb.markaların internet sitesinden bakıp beğeniyorum, fiyatlara bakıyorum beğendiklerimi gidip mağazalarından alıcam canım dokunup bakmam lazım çünkü :)) Haklısın canımm şimdiden ufak ufak başladım ama tam tarih kesinleşmeyince insan huzursuz oluyor alırken.

Kızlarr yemeğimi yidimm koştum geldimmmm

Çeyizlerden konuşuyoruz canım benim, daha çooook zaman var bari çeyizlerle mutlu edelim kendimizi, unutalım zamanı.

En iyisi bencede, ben çeyizim için küçücük bişey bile alsam çookk mutlu oluyorumm
Hep birlikte burda zamanı su gibi geçiricez o günlere ulaşıcaz inşallahh canımm

bende bendeee :)) afiyet olsun canım
pınar ve simge gelmiş bu arada selam kızlaarr

Selamm tatlımm nasılsın

sağol kuzummm ay çok sıkılıyorum yinee. iş çok istek yok bide gözlüklendim bugün alışmaya çalışıyorum ninecik oldum:103:

oyy canımm sıkma canını, burda birlikte vakit geçiririz geçer inşallah sıkıntın.
Hayırlı olsun gözlüklerin canımm kısa zamanda alışırsın umarım ilk günler zorlansan da sonradan benimsersin canım benimm.

En iyisi bencede, ben çeyizim için küçücük bişey bile alsam çookk mutlu oluyorumm

Aynen canımm ben ufak tefek şeyler alıyorum şuan daha çok zaman olduğu için :) Ama insan inanılmaz mutlu oluyor aldıklarını ilerde sevdiği insanla kullanıcağını düşündükçe

kızlar nevresim takımlarından daisyn colors indirimde evim.net de baya güzel modeller var

Selamm tatlımm nasılsın
iyiyim tatlışkom sen nasılsınn??

sağol kuşumm. evet sizler varsınız iyikide varsınızzz gözlükleri benimsiycek kadar kullanırmıyım bilmiyorum birkaç gün sonra sıkılır atarım bir kenara
ay çeyiz almayalı baya zaman oldu. ama alınca o huzur yok muu...biz benim sevdicekle pek meraklıyız çeyizciklere.sürekli medimarkta gidip beyaz eşya falan bakıyoruz. bazen onun zoruyla alıyoruz bişeyleri. yerim onu ben yaa

Son düzenleme:
Aynen canımm ben ufak tefek şeyler alıyorum şuan daha çok zaman olduğu için :) Ama insan inanılmaz mutlu oluyor aldıklarını ilerde sevdiği insanla kullanıcağını düşündükçe

Aynen öyle canım

Bizde çok meraklıyız sürekli aynı yerleri gezip duruyoruz alacağımız şeyleri belirliyoruz artık mağzalarda da tanıdılar
Ama kaç kere bakarsak bakalım yine de bakmak istiyoruz yani

Sen de iyi ki varsın canımmm..
Canım benim ihmal etme ama gözlükleri kullanmaya çalış ki ilerlemesin derecesi, lens alırsın ilerde doktoruna danışıp canımm ya da sorarsın lazerle çiziyorlar. Ahh ah gezip dolaşmak, bakıp hayal kurmak bile yetiyor insana. Kızlar inşallah en kısa zamanda evlerimizi yerleştirip, eşyaları dizip fotoğraf paylaştığımız günler de gelir.

bizde hep didişiyooruuuzzz benım begendıgım seyleeı cocuk seyı dıoo "oyy sen oyun evimii yapoosun kendinne pufuuumm evcılıkmı oynııcaazz orda dıoo" bıdı bıdısını cekmemek ıcın beraber gıdooruz artık didişip bişi almadan dönüyoruuzzz yada o kendı begendıklerını alıo

aminnnn inşallahhh simgecim sen okuyomuydun? nerdendin? kusura bakmayın kızlar karıştırıyor olabilirim

ezgootuuumm gözlüklerr yakısmıstır sana kuzuuum saglıgın ıcın ıhmaaalll etmee onnaarıı :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…