ezgootuuumm gözlüklerr yakısmıstır sana kuzuuum saglıgın ıcın ıhmaaalll etmee onnaarıı :103:
sağol nazlimuuu. Allah'tan sadece çalışırken ve kitap okurken kullanıcamdaimi değil şükür ki
işyerinde havalar nasıl kuzum duruldumu patroniçen?
aminnnn inşallahhhsimgecim sen okuyomuydun? nerdendin? kusura bakmayın kızlar karıştırıyor olabilirim
daha baska kovulan olmadı bebitooomm durgun gıbıyız suan ama aşaadakiler cok gergiin
İstanbuldayım canımm Üni.okuyorum dış ticaret bölümüm, 20 yaşındayım.
benim fıstıklı lokumuma dokunmasınlarda aman
Ahh ne güzel canımm ya darısı başıma artık, bi bitirsem başka bir şey istemiyorum. :))2013 gelinleri topiğinde en küçüklerdendim 2014e geçtim abla oldumbende 22 yaşındayım hatta 22,5tatlım 1,5 yıl önce mezun oldumm aşk uğruna erkenden bitirdim üniversiteyi
Canımm şuan düşünme aşamasındayım henüz aklımda bir şey yok, sen düşündün mü?Kızlar sevgililer gününde hediye planlarınız ne
yok sanmoorum kuzum yanı umarııımm
dünden beri sevgiliciğee diyorum bi köye gidipp yerlesellliiimm strestenn uzak, kendimiz ekelim biçeelim Allah nasip etsin öle bi hayatt emekliliğimiz bari öle geçsin
Kızlar sevgililer gününde hediye planlarınız ne
Ahh ne güzel canımm ya darısı başıma artık, bi bitirsem başka bir şey istemiyorum. :))
Canımm şuan düşünme aşamasındayım henüz aklımda bir şey yok, sen düşündün mü?
Ahh ne güzel canımm ya darısı başıma artık, bi bitirsem başka bir şey istemiyorum. :))
Canımm şuan düşünme aşamasındayım henüz aklımda bir şey yok, sen düşündün mü?
kuzum bız sevgılıler gunu kutlamıoruuuz, sevgililer günümüz 24 nisan yani tanısma yıldonumumuz
Bende karar veremedim canımm ne alsam diye dşünüyorumm
Erkeklere alınabilicek şeyler o kadar kısıtlı ki canımm, bulmak zor gerçekten.
Pek bi romantikbizlere hergün sevgililer günü
canım ben hiç düşünmedim.biz sürekli birbirimize bişeyler alıyoruz zaten öyle sevgililer günü için özel bişey hiç yapmadımKızlar sevgililer gününde hediye planlarınız ne
yok sanmoorum kuzum yanı umarııımm
dünden beri sevgiliciğee diyorum bi köye gidipp yerlesellliiimm strestenn uzak, kendimiz ekelim biçeelim Allah nasip etsin öle bi hayatt emekliliğimiz bari öle geçsin
Merhaba ;
Efuli beni hatrladın mı ? kk ilk üye olduğum zamanlar sohbet ediyorduk sen ben bide Gulpembe tabi o efuli sensen
Kesinlikle yaa artık ne alcağımı bilmiyorumm aslında klasik hediyeleri sevmem farklı bişeyler olsun isterim hep ama oda biyere kadar hele ayrı şehirde olunca daha zor
Canımm sitenin adı buldumbuldum du galiba orda aşk kavanozu satılıyor içinde 365 tane güzel söz yazılı minik kağıtlar var, her güne bir aşk sözü, bir kağıt
eveeeeetttt
yıldonumu ıcın tatlı bı suprız dusunuorum zaten artık ole kazak parfum pantolon olayları asıldı 5. yılımız dolucak herseyden 3er 5er aldık hep , artık bırbırımıze anı hedıye edıoruz bızmesela ben gezmeyı cok sevdıgım ıcın o benı dogum gunumde sapanca, masukıye,kartepe turuna goturduu, gecen sene yıldonumumuzde ağvaya gittik ben ona ellerımle fıgurlu pasta yaptım, 3. yıldonumumuzde dilek balonu ucurduk caddebostan sahılındee aşk kokann şeyler olsunnn anılar biriksiiinn
bu arada romantık fıkırlere acıgım kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?