2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ezgootuuumm gözlüklerr yakısmıstır sana kuzuuum saglıgın ıcın ıhmaaalll etmee onnaarıı :103:

sağol nazlimuuu. Allah'tan sadece çalışırken ve kitap okurken kullanıcam daimi değil şükür ki
işyerinde havalar nasıl kuzum duruldumu patroniçen?

sağol nazlimuuu. Allah'tan sadece çalışırken ve kitap okurken kullanıcam daimi değil şükür ki
işyerinde havalar nasıl kuzum duruldumu patroniçen?

daha baska kovulan olmadı bebitooomm durgun gıbıyız suan ama aşaadakiler cok gergiin

İstanbuldayım canımm Üni.okuyorum dış ticaret bölümüm, 20 yaşındayım.

2013 gelinleri topiğinde en küçüklerdendim 2014e geçtim abla oldum bende 22 yaşındayım hatta 22,5tatlım 1,5 yıl önce mezun oldumm aşk uğruna erkenden bitirdim üniversiteyi

benim fıstıklı lokumuma dokunmasınlarda aman

yok sanmoorum kuzum yanı umarııımm

dünden beri sevgiliciğee diyorum bi köye gidipp yerlesellliiimm strestenn uzak, kendimiz ekelim biçeelim Allah nasip etsin öle bi hayatt emekliliğimiz bari öle geçsin

2013 gelinleri topiğinde en küçüklerdendim 2014e geçtim abla oldum bende 22 yaşındayım hatta 22,5tatlım 1,5 yıl önce mezun oldumm aşk uğruna erkenden bitirdim üniversiteyi
Ahh ne güzel canımm ya darısı başıma artık, bi bitirsem başka bir şey istemiyorum. :))

Kızlar sevgililer gününde hediye planlarınız ne
Canımm şuan düşünme aşamasındayım henüz aklımda bir şey yok, sen düşündün mü?

dünden beri sevgiliciğee diyorum bi köye gidipp yerlesellliiimm strestenn uzak, kendimiz ekelim biçeelim Allah nasip etsin öle bi hayatt emekliliğimiz bari öle geçsin

İnşallah gönlünüze göre olur canımm öyle bahçeli bir yazlğınız olur inşallah yazları en azından öyle stressiz ve doğal yaşamın tadını çıkarırsınız.

Ahh ne güzel canımm ya darısı başıma artık, bi bitirsem başka bir şey istemiyorum. :))

Bende karar veremedim canımm ne alsam diye dşünüyorumm

kuzum bız sevgılıler gunu kutlamıoruuuz, sevgililer günümüz 24 nisan yani tanısma yıldonumumuz

Pek bi romantik bizlere hergün sevgililer günü

Erkeklere alınabilicek şeyler o kadar kısıtlı ki canımm, bulmak zor gerçekten.

Kesinlikle yaa artık ne alcağımı bilmiyorumm aslında klasik hediyeleri sevmem farklı bişeyler olsun isterim hep ama oda biyere kadar hele ayrı şehirde olunca daha zor

Merhaba ;

Efuli beni hatrladın mı ? kk ilk üye olduğum zamanlar sohbet ediyorduk sen ben bide Gulpembe tabi o efuli sensen

Pek bi romantik bizlere hergün sevgililer günü

eveeeeetttt

yıldonumu ıcın tatlı bı suprız dusunuorum zaten artık ole kazak parfum pantolon olayları asıldı 5. yılımız dolucak herseyden 3er 5er aldık hep , artık bırbırımıze anı hedıye edıoruz bız mesela ben gezmeyı cok sevdıgım ıcın o benı dogum gunumde sapanca, masukıye,kartepe turuna goturduu, gecen sene yıldonumumuzde ağvaya gittik ben ona ellerımle fıgurlu pasta yaptım, 3. yıldonumumuzde dilek balonu ucurduk caddebostan sahılındee aşk kokann şeyler olsunnn anılar biriksiiinn

bu arada romantık fıkırlere acıgım kızlaar

Kızlar sevgililer gününde hediye planlarınız ne
canım ben hiç düşünmedim.biz sürekli birbirimize bişeyler alıyoruz zaten öyle sevgililer günü için özel bişey hiç yapmadım

inşallah canımm

Merhaba ;

Efuli beni hatrladın mı ? kk ilk üye olduğum zamanlar sohbet ediyorduk sen ben bide Gulpembe tabi o efuli sensen

Hatırlamazmıyımm ben bi ara uzun süre girmedim foruma bu sıralar yeni yeni başladım tekrar hasretine dayanamadımm

Nasılsınn

Kesinlikle yaa artık ne alcağımı bilmiyorumm aslında klasik hediyeleri sevmem farklı bişeyler olsun isterim hep ama oda biyere kadar hele ayrı şehirde olunca daha zor

Haklısın canımm daha önceki yıllarda hediye almak kolaydı şimdi zaman ilerledikçe alınacak bir şey kalmıyor nerdeyse :)) Ayrı şehirde olunca daha da zordur canımm haklısın kargoyla mı göndericeksin hediyeni peki?

Canımm sitenin adı buldumbuldum du galiba orda aşk kavanozu satılıyor içinde 365 tane güzel söz yazılı minik kağıtlar var, her güne bir aşk sözü, bir kağıt Çok romantik geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…