Haklısın canımm daha önceki yıllarda hediye almak kolaydı şimdi zaman ilerledikçe alınacak bir şey kalmıyor nerdeyse :)) Ayrı şehirde olunca daha da zordur canımm haklısın kargoyla mı göndericeksin hediyeni peki?
Canımm sitenin adı buldumbuldum du galiba orda aşk kavanozu satılıyor içinde 365 tane güzel söz yazılı minik kağıtlar var, her güne bir aşk sözü, bir kağıtÇok romantik geldi bana
Canımm sitenin adı buldumbuldum du galiba orda aşk kavanozu satılıyor içinde 365 tane güzel söz yazılı minik kağıtlar var, her güne bir aşk sözü, bir kağıtÇok romantik geldi bana
Hatırlamazmıyımm ben bi ara uzun süre girmedim foruma bu sıralar yeni yeni başladım tekrar hasretine dayanamadımm
Nasılsınn
bende tutturmuşum ne güzel. şimdi görünce merak ettim evleniyorsun 2014 yılında sanırım. hadi hayırlısı olsun
1,5 yıllık evliyim bende 2011 yılında evlendim :123: herşey gayet güzel devam ediyor burayı çok işgal etmeyim bende
biliyorumm canım evlendiğinii okumuştum girdiğimde topiklerde herşeyin yolunda olmasına sevindimm bana izini kaybettirme amaa
istediğin zaman buraya gelebilirsin genelde burada oluyorum. ilk sözlendiğim zaman açtım bu konuyu.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen.html
Ahh canımm ellerine sağlık çok güzel gerçekten, ellerinle yapınca daha da hoşuna gitmiştir tabii :) Bende mi yapsam aslında düşününce çok güzel geliyor.Canım ben bunun aynısını kendi emeklerimle yaptım geçen sevgililer gününde çok daha anlamlı oluyor kendi elinden dökülen aşk cümleleri kutunun süslemesini bile ben yapmıştım ve her güne özel 365 tane aşk cümlesi ahh ahh bazen bunları ben yapan benmiyim diye düşünmüyor değilim
Saat ya da takvim yaptırsan dicem canımm ama sen onları da yapmışsındır çok romantiksin maşallah ya ne güzel.
yaptım kuzumm onudaaayapmadıgım bıtek puzzle kaldı benım onuda sanırım o yaptırıcaaak
İzin alabilme imkanın varsa sen yanına gitsen daha güzel olur ikiniz için de canım benimm şeker hamuruyla üstlerine isimlerinizi yazabiliceğin kurabiyeler yapsan canımm? İstersen yanına küçük bir hediye daha alırsın.Kesinlikle canım bi şekilde neye ihtiyacı var öğrenip onu alırım heraldeSevgililer günü haftaiçi ikimizde çalşıyoruz mesafemiz pek uzun değil 1.5 saat arabayla ben alanya da o antalya da kuzum kargoyla diye düşünüyorum ama sürprizleri çok severr ne olcağını kestiremiyorum
Ahh canımm ellerine sağlık çok güzel gerçekten, ellerinle yapınca daha da hoşuna gitmiştir tabii :) Bende mi yapsam aslında düşününce çok güzel geliyor.
Saat ya da takvim yaptırsan dicem canımm ama sen onları da yapmışsındır çok romantiksin maşallah ya ne güzel.
İzin alabilme imkanın varsa sen yanına gitsen daha güzel olur ikiniz için de canım benimm şeker hamuruyla üstlerine isimlerinizi yazabiliceğin kurabiyeler yapsan canımm? İstersen yanına küçük bir hediye daha alırsın.
Canım kesinlikle öneririm hiç beklemedikleri bişey ne diceğini bilememişti rengarenk kağıtların ortasnada enfes bir parfüm yerleştirmiştimm aklında bulunsun[/B]
Bikeresindede fanusta 2 tane balık hediye etmiştim yılbaşında güzel bir notla tabi haftasında öldürdü cani
Oda olabilir düşünüp taşınıp karar verelim
Kızlar ben kaçıyorumm çok çok öptümm sizleri, görüşürüz.
Canımmm 10 gün kalmışşş, ne güzel ya:) Allahım bize de nasip etsin inşallah.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canımm, Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz daim olsun, güzel günlerinizi burda birlikte paylaşalım inşallah.
sağol kuzummmay çok sıkılıyorum yinee. iş çok istek yok bide gözlüklendim bugün alışmaya çalışıyorum ninecik oldum :103:
2013 gelinleri topiğinde en küçüklerdendim 2014e geçtim abla oldumbende 22 yaşındayım hatta 22,5tatlım 1,5 yıl önce mezun oldumm aşk uğruna erkenden bitirdim üniversiteyi
Kesinlikle yaa artık ne alcağımı bilmiyorumm aslında klasik hediyeleri sevmem farklı bişeyler olsun isterim hep ama oda biyere kadar hele ayrı şehirde olunca daha zor
Kızlaaaarrrr, çok yoğun bir gündü, giremedim bi türlü.. Neler kaynatmışsınız yahuuu
Simgecim çok teşekkür ederim, darısı hepinize olsun
Canım hayırlı olsun gözlüklerin, yakışmaz mı kk kadınına gözlükler :)
Ben de buranın en büyüğü müyüm yoksa87'liyim ben. 25 bitti, 26 nın içindeyim.
Efulicim biz de ayrı şehirlerdeyiz. Hatta tanıştığımızdan beri 4 senedir ayrı şehirlerde yürütüyoruz. Evlilik bizi buluşturacak inşallah. Bu yüzden de bizim için çok kutsal..
Kızlaaaaaarrr şimdi kaldı 10 gün malum. İnsan her detayı düşünüyor. Ben istemeden sonra sevgilimin annesine babasına anne-baba diyecek miyim? Demeli miyim? Bana fikir verin lüüütttfeeennn
sağol cicimmm:103: valla bende bu konuyu düşünüyorum aslında biliyomusun istemeden sonra denir mi falan diye. istemeden sonra değilde söz/nişan gibi yüzükler takılınca demek daha doğru geliyor banaKızlaaaarrrr, çok yoğun bir gündü, giremedim bi türlü.. Neler kaynatmışsınız yahuuu
Simgecim çok teşekkür ederim, darısı hepinize olsun
Canım hayırlı olsun gözlüklerin, yakışmaz mı kk kadınına gözlükler :)
Ben de buranın en büyüğü müyüm yoksa87'liyim ben. 25 bitti, 26 nın içindeyim.
Efulicim biz de ayrı şehirlerdeyiz. Hatta tanıştığımızdan beri 4 senedir ayrı şehirlerde yürütüyoruz. Evlilik bizi buluşturacak inşallah. Bu yüzden de bizim için çok kutsal..
Kızlaaaaaarrr şimdi kaldı 10 gün malum. İnsan her detayı düşünüyor. Ben istemeden sonra sevgilimin annesine babasına anne-baba diyecek miyim? Demeli miyim? Bana fikir verin lüüütttfeeennn
beeen geldim tenefüste dedim bakayım barinapıyonuz bakalım ? kızlar emsan'ın çbk takımı 269 tl sizce uygun muuu cevap yazın akşama görüşürüz öpüyorum siziii
beeen geldim tenefüste dedim bakayım barinapıyonuz bakalım ? kızlar emsan'ın çbk takımı 269 tl sizce uygun muuu cevap yazın akşama görüşürüz öpüyorum siziii
canım bence demelısın sonra cok zorlanırsın cunku, ben hemen dıyemedım malesef ama haketmedıgınden dolayı falan değil ağız alışkanlıgından dolayı. 1 ay sonra dogum gunuydu, dogum gununde soyledım
sağol cicimmm:103: valla bende bu konuyu düşünüyorum aslında biliyomusun istemeden sonra denir mi falan diye. istemeden sonra değilde söz/nişan gibi yüzükler takılınca demek daha doğru geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?