2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kesinlikle canım bi şekilde neye ihtiyacı var öğrenip onu alırım heralde Sevgililer günü haftaiçi ikimizde çalşıyoruz mesafemiz pek uzun değil 1.5 saat arabayla ben alanya da o antalya da kuzum kargoyla diye düşünüyorum ama sürprizleri çok severr ne olcağını kestiremiyorum

Canımm sitenin adı buldumbuldum du galiba orda aşk kavanozu satılıyor içinde 365 tane güzel söz yazılı minik kağıtlar var, her güne bir aşk sözü, bir kağıt Çok romantik geldi bana

yaptım kuzumm onudaaa yapmadıgım bıtek puzzle kaldı benım onuda sanırım o yaptırıcaaak

Canımm sitenin adı buldumbuldum du galiba orda aşk kavanozu satılıyor içinde 365 tane güzel söz yazılı minik kağıtlar var, her güne bir aşk sözü, bir kağıt Çok romantik geldi bana

Canım ben bunun aynısını kendi emeklerimle yaptım geçen sevgililer gününde çok daha anlamlı oluyor kendi elinden dökülen aşk cümleleri kutunun süslemesini bile ben yapmıştım ve her güne özel 365 tane aşk cümlesi ahh ahh bazen bunları ben yapan benmiyim diye düşünmüyor değilim

Hatırlamazmıyımm ben bi ara uzun süre girmedim foruma bu sıralar yeni yeni başladım tekrar hasretine dayanamadımm

Nasılsınn

bende tutturmuşum ne güzel. şimdi görünce merak ettim evleniyorsun 2014 yılında sanırım. hadi hayırlısı olsun

1,5 yıllık evliyim bende 2011 yılında evlendim :123: herşey gayet güzel devam ediyor burayı çok işgal etmeyim bende

biliyorumm canım evlendiğinii okumuştum girdiğimde topiklerde herşeyin yolunda olmasına sevindimm bana izini kaybettirme amaa

Ahh canımm ellerine sağlık çok güzel gerçekten, ellerinle yapınca daha da hoşuna gitmiştir tabii :) Bende mi yapsam aslında düşününce çok güzel geliyor.

yaptım kuzumm onudaaa yapmadıgım bıtek puzzle kaldı benım onuda sanırım o yaptırıcaaak
Saat ya da takvim yaptırsan dicem canımm ama sen onları da yapmışsındır çok romantiksin maşallah ya ne güzel.

İzin alabilme imkanın varsa sen yanına gitsen daha güzel olur ikiniz için de canım benimm şeker hamuruyla üstlerine isimlerinizi yazabiliceğin kurabiyeler yapsan canımm? İstersen yanına küçük bir hediye daha alırsın.

Canım kesinlikle öneririm hiç beklemedikleri bişey ne diceğini bilememişti rengarenk kağıtların ortasnada enfes bir parfüm yerleştirmiştimm aklında bulunsun

Bikeresindede fanusta 2 tane balık hediye etmiştim yılbaşında güzel bir notla tabi haftasında öldürdü cani

Oda olabilir düşünüp taşınıp karar verelim

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha önce parfüm aldım canımcımm saatte aldım, kutuya koymak için başka bir şey bulmam lazım ama bu fikir aklıma çok yattı.

Aynen canım benimm düşünelim kararımızı verelimmm sevinsin kocişlerimiz.

Kızlaaaarrrr, çok yoğun bir gündü, giremedim bi türlü.. Neler kaynatmışsınız yahuuu

Simgecim çok teşekkür ederim, darısı hepinize olsun

sağol kuzummm ay çok sıkılıyorum yinee. iş çok istek yok bide gözlüklendim bugün alışmaya çalışıyorum ninecik oldum:103:

Canım hayırlı olsun gözlüklerin, yakışmaz mı kk kadınına gözlükler :)

2013 gelinleri topiğinde en küçüklerdendim 2014e geçtim abla oldum bende 22 yaşındayım hatta 22,5tatlım 1,5 yıl önce mezun oldumm aşk uğruna erkenden bitirdim üniversiteyi

Ben de buranın en büyüğü müyüm yoksa 87'liyim ben. 25 bitti, 26 nın içindeyim.

Kesinlikle yaa artık ne alcağımı bilmiyorumm aslında klasik hediyeleri sevmem farklı bişeyler olsun isterim hep ama oda biyere kadar hele ayrı şehirde olunca daha zor

Efulicim biz de ayrı şehirlerdeyiz. Hatta tanıştığımızdan beri 4 senedir ayrı şehirlerde yürütüyoruz. Evlilik bizi buluşturacak inşallah. Bu yüzden de bizim için çok kutsal..

Kızlaaaaaarrr şimdi kaldı 10 gün malum. İnsan her detayı düşünüyor. Ben istemeden sonra sevgilimin annesine babasına anne-baba diyecek miyim? Demeli miyim? Bana fikir verin lüüütttfeeennn

canım bence demelısın sonra cok zorlanırsın cunku, ben hemen dıyemedım malesef ama haketmedıgınden dolayı falan değil ağız alışkanlıgından dolayı. 1 ay sonra dogum gunuydu, dogum gununde soyledım

beeen geldim tenefüste dedim bakayım bari napıyonuz bakalım ? kızlar emsan'ın çbk takımı 269 tl sizce uygun muuu cevap yazın akşama görüşürüz öpüyorum siziii

sağol cicimmm:103: valla bende bu konuyu düşünüyorum aslında biliyomusun istemeden sonra denir mi falan diye. istemeden sonra değilde söz/nişan gibi yüzükler takılınca demek daha doğru geliyor bana
beeen geldim tenefüste dedim bakayım bari napıyonuz bakalım ? kızlar emsan'ın çbk takımı 269 tl sizce uygun muuu cevap yazın akşama görüşürüz öpüyorum siziii

kaç parça canım?

sağol cicimmm:103: valla bende bu konuyu düşünüyorum aslında biliyomusun istemeden sonra denir mi falan diye. istemeden sonra değilde söz/nişan gibi yüzükler takılınca demek daha doğru geliyor bana

Günaydın kızlaaaaarrr
Nasılsınız??
Aslında ben de yüzük takıldıktan sonra demekten yanayım, şimdiden hevesli gibi görünmek istemiyorum.. Bi de dilim varmıyor o adama baba demeye doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…