2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlaaaaarrr
Nasılsınız??
Aslında ben de yüzük takıldıktan sonra demekten yanayım, şimdiden hevesli gibi görünmek istemiyorum.. Bi de dilim varmıyor o adama baba demeye doğrusu..

Günaydınn Canımm

Bence ne zaman içinden gelirse o zaman de samimiyeti olsun

Günaydınn Canımm

Bence ne zaman içinden gelirse o zaman de samimiyeti olsun

Bi de aklıma başka bir şey geldi. Ben kayınpederimi pek sevmiyorum ve o da soğuk davranıyor zaten. O bana kızım diyene kadar ben de ona baba demesem Nasıl olsa o hiç demeyecek

Bi de aklıma başka bir şey geldi. Ben kayınpederimi pek sevmiyorum ve o da soğuk davranıyor zaten. O bana kızım diyene kadar ben de ona baba demesem Nasıl olsa o hiç demeyecek

Canım bence sen onun davranışına bakma aranızda bişey geçtimi bilmiyorum ama sen yapman gereken herşeyi en güzel şekild eyap bırak soğuk davransın

Canım bence sen onun davranışına bakma aranızda bişey geçtimi bilmiyorum ama sen yapman gereken herşeyi en güzel şekild eyap bırak soğuk davransın

Canım aramıza bir şey geçmedi aslında. Ama değişik bir yapısı var. Çok politik davranıyor, oğlunun yanında iyi davranıyor, sonra daha soğuk oluyor. Bazı şeyleri göstermelik yaptığı çok belli kısacası... Bırak oğluna maddi yardım teklif etmeyi, benim sevgilimin parasını nasıl alırım diye düşünüyor.. Kısacası babalık sıfatını haketmiyor bana göre... Ben de o nedenle dedim, o bana kızım diyene kadar ben de ona baba demeyeceğim diye ama sevgilim üzülmesin diye o isterse derim tabi..

Günaydın kızlar, bir günü daha bitirdik güzel gelincikler, buna da şükürler olsun.

Nasılsın canımm

Günaydın kızlar ne zamandır giremiyordum beni hatırlayan yoktur :26:
Kuzucummm hoş geldin, sen unutulur musun Gizemim aşk olsun, hep merak ettim seni. İyiyim sen nasılsın canım benimm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzucummm hoş geldin, sen unutulur musun Gizemim aşk olsun, hep merak ettim seni. İyiyim sen nasılsın canım benimm?

Canımsın iyiyim saolasın sen nasılsın Özledim seni yaa
Neler yaptın cnm ben final haftasındayım daha da haftaya da aynı senin bitti mi

Canımm geçicek inşallah en kısa zamanda. Aslında şu yeni yaptığımız evlilik çizelgelerimiz ilk başlarda gün gösteriyordu, öyleyken çok iyiydi sonra yıla döndü.

Evet yaa gün gösterilenide görmüştüm canım daha bir güzel duruyordu.
Ama buda güzel canım benim.
Bak birazdan aldığım çeyizleri göstercem :)

Son düzenleme:
Ne zamandır eklicem unutuyorum...
Aralık ayında aldığım Sarev Pamuk Saten Nevresim Takımlarım
Mavi özellikle mor hastasıyım ancak mor almadım yatak örtüsünü düşündüğüm için
Birde karartı duruyordu pamuk satenlerin moru.
En üstteki kırmızı acaba mavimi olsa diyorum hep ama bulamadım...
Simgemm,kızlar sizce nasıl :)

BU nevresimin netteki görüntüsünü nedense sevmiyorum. Bu kadar fosforlu gibi durmuyor. Daha şık duruyor normalde

Birde Bu var :) Mehtaap tek karnıyarık tenceresi

Son düzenleme:
Gizemimm burdaysan eğer, 10 dakika müsade istesem kusuruma bakmazsın değil mi canım benimm, seni bulmuşken hemen gitmeee.

Ben de çok özledimm seni canımm benimm.
İnşallah çok çok güzel geçer sınavların canımm, benim de haftaya devam edicek sınavlarım canım 2 haftaya yaymışlar bitse de kurtulsak :))

Anladım canımm tabi ozaman haklısın sevdiceğinde nasıl huzurlu olcaksa ona göre yol çizersin

Gizemimm burdaysan eğer, 10 dakika müsade istesem kusuruma bakmazsın değil mi canım benimm, seni bulmuşken hemen gitmeee.

Ben de çok özledimm seni canımm benimm.
İnşallah çok çok güzel geçer sınavların canımm, benim de haftaya devam edicek sınavlarım canım 2 haftaya yaymışlar bitse de kurtulsak :))

TAbi canımsın sen işine bak ben bugün tek sınavım yok kalırım merak etme sen :)
Bende özledim çünkü inan.
Valla kurtulsak iyidi neyse son 9 gün :))

Gizemimmmm şahaneymiş bunlar
Seninle zevklerimiz tutuyor zaten biliyorsun, çok çok beğendim canım benimm renkleri de çok tatlı fazla göz yorucu değil o yüzden daha bi beğendim.
Enişteyle güzel günlerinizde kullanın inşallah kuzucumm.

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ,Nevresimlerin çok hoş çok beğendimm

Teşekkür Ederim bitanem saolasın. Hem göz yorucu olsun hemde odayı karartsın istemedim... Birtek o kırmızıdan şüphe duydum işte :)
Aminn canım inşallah herşeyimizi mutlulukla huzurla kullanırız

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ,Nevresimlerin çok hoş çok beğendimm

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah biran önce zaman geçerde kavuşuruz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…