2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar aranızda Karaca Home dan nevresim takımı alan varmı çok güzel modeller varya almak istiyorum

Kızlar aranızda Karaca Home dan nevresim takımı alan varmı çok güzel modeller varya almak istiyorum

Ben almadım hiç canım.
Days In Colours vardı çeyizde hep aldığımız bir yer var artık sarev daha kaliteli dedi sarev aldım.
Tabi karacanın yoktu orda.
Karacanın bir tek çelik tencere takımlarını beğenmiyorlar. Dünde yetkili bayisine gittim karacanın ürünlere bakmaya.
Orda çelik tencere olayını konuştuk fiyatına göre kalite artıyor dediler.
Nevresimleri bitirdiğim için hiç aklıma gelmedi nevresimlerine bakmak:26:

Ama güzeldir yani modelleri benimde hoşuma gidiyor

evet canım çelik ve porselen ürününü önermiyorlar karacanın şikayet çok fazlaymış bende geçen reklamlarda gördüm karaca home diye bi bakayım dedim baya güzel modeller var fiyatlarıda gayet uygun
Sarevi banada çok önerdiler bende alıcam ordan bi kaç takım

Porseleni olarak kahvaltı takımını aldım ben birtek
Ama günlük takımda karacadan almak isityorum

Bu takımı işte. Bende mor hastalığı var çok seviyorum
Tanıdık bir ablada gördüm yaklaşık 2 yıldır kullanıyormuş ve hala solma gibi vb bir sorun şikayeti yok. Aklıma iyice yattı canım
Biraz nevresim taksitlerimi hafifleteyim birikimde yaparım biraz yüksek peşinatla 2 takım alırım diyorumm.
Öğrenci olunca yavaş yavaş gidiyor çeyiz alışverişi :)
Senin alışverişler nasıl gidiyor Sen çalışıyor musun canım

Son düzenleme:

Çalışıyorum ben canım bi şirkette muhasebe departmanındayım bende çeyiz alışverişine geçen sene başladım elimden geldiğimde kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum Profildeki albüme fotoğrafını bulabildiklerimi ekledim

Bu arada mor takım çok hoşmuş çok beğendimm Yavaş olsun ama güzel olsun canım ya herşeyi sindire sindire almak çok daha güzel benim tek sorunum çok kararsız bi yapım var kırk defa düşünürümm

Kırmızı da gayet hoş canımm hepsini çok çok beğendimm :) Güzel günlerde kullanın inşallah kuzumm.
Mor porselen takımın da çok tatlıymış canım benimm rengi gerçekten çok güzel. İyi günlerde mutlulukla kullanın inşallah canım benimm.

Karaca Home'un nevresim takımlarını ben de reklamlarda gördüm, çok güzeller desenleri farklı ve hoş geldi bana ama yakından bakmak lazım tabii

Gizoşummm sen ne kadara aldın takımlarını kuzummm?

Tamam canım hemen bakıyorum albümüne.
Ancak arkadaş eklemen gerekiyor cnm beni.
İlerde sevdiğimizle yaşayacağımız ev için güzel şeyler seçmek tabiki kolay olmuyor değil mi :)
On kere hayal kuruyoruz almadan :)

Çok teşekkür ederim canım.
Mor takımı daha almadım canım nasipse almayı planlıyorum ama nevresimler pamuk saten olunca fiyat yüksekten aldım 159 dan aldım tanesini özel indirim alarak :)
Onun taksitleri başladı işte. Diyorum ben biriktireyim biraz 2 takım almak istiyorum yetişmez yetmezse diye. Biriktirdiğim parayla peşinat veririm ödemem azalır diyerekten düşüncelerdeyim :)

Canlarım bu arada günlük yemek takımı tek takım alsam yetmez mi yaa Çoğu kişi yetmez diyor hani aniden misafir gelse vs. Ama o zamanda misafir yemek takımı boşuna mı alındı diyorum?
Hem kahvaltı takımının 6 tane Servis ve 6 Tane tatlı Tabağı da var. Hani en kötü misafir gelse atıyorum 4 kişi+ Biz 2 Kişi, Günlük yemek takımını bulaşık makinesinde bile olsaa kahvaltı takımından çıkartırım servis tabağı 6 kişi olur biter diye düşünüyorum, Çorba olmadığı sürece... Hoş çorba için en kötü günlük olsun diye kahvaltı takımına uyacak paşabahçenin güzel kaseleri var...
Kararsızım...

Karaca Home'un nevresim takımlarını ben de reklamlarda gördüm, çok güzeller desenleri farklı ve hoş geldi bana ama yakından bakmak lazım tabii

Yemek takımını sordum daha dün gene tanıdık bir mağazaya yıllardır alışveriş yaptığımız 90 liradan veririm sana dedi 9 ay taksitle yani 10 TL ye gelir canım.
Bende taksiti çok sevmiyorum. En azından çok yüksek değil 2 tane almazsam biriktiririm cnm

Kızlarrr ben geldim ama bir selam verip çıkacagım
İzmirperisi aldıkların çok güzel mutlu günlerde kullanırsın inşallah

Benimde çokhoşuma gitti rengarenk renkleri çok canlıı all beni diyoorr Al Beniii

Hoş geldin canım Saolasın, nasılsın

Efuli Canım baktım şimdi gerçekten herşeyin çok güzel mutlulukla kullanırsınız inşallah

Canım benimm bence yeterli olur, sonuçta evlendikten sonra da alırsın evine yeni ciciler,tabaklar. yeterli olmazsa eğer sonradan takviye yaparsın, anlattığın şekilde yeterli olur bence kuzucummm.

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın sınavların bitti mi artık

Bende iyiyim canım saolasın. Sınavlar haftaya cuma son inşallah.

Çok sağol canım daha güzelleri senin olsun mutlulukla kullanmak nasip olsunnn
Amin canım gelsin o günler

Canım benimm bence yeterli olur, sonuçta evlendikten sonra da alırsın evine yeni ciciler,tabaklar. yeterli olmazsa eğer sonradan takviye yaparsın, anlattığın şekilde yeterli olur bence kuzucummm.

Bencede alınır canım.
Teşekkür Ederimm fikir için canımmm

90 lira baya iyiymiş canım benimm. Kütahya porselenin falan büyük marketlerde hatta bimde paket halinde 6 kişilik günlük yemek takımları oluyor hiç denk geldin mi canım bilmiyorum fiyatı da 55 lira, ilerde bir de ondan alırsın olmazsa.

Hoşgeldin canımmm

merhaba kızlarr..yoğunum bugün ancak girebildimm

Hoşgeldin canımm, kolaylıklar diliyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…