90 lira baya iyiymiş canım benimm. Kütahya porselenin falan büyük marketlerde hatta bimde paket halinde 6 kişilik günlük yemek takımları oluyor hiç denk geldin mi canım bilmiyorum fiyatı da 55 lira, ilerde bir de ondan alırsın olmazsa.
Hoşgeldin canımmm
Hoşgeldin canımm, kolaylıklar diliyorum sana.
bu günlük yemek takımı benimde aklımı kurcalıyor kızlar :44:
6 kişilik alsam diyorum aniden bir misafir gelse atıyorum yakın bir arkadaşım geldi toplam 8 kişi olduk :44: onlar içinde hemen misafir takımını çıkaramam günlükler elimin altında iyi olur :44: bir yandan da diyorum ki ne yapacagım ben o kadar servis tabagını ve çorba kasesini :44:
Kızlar selaaamm
Hepiniz iyisinizdir inşallah, bu aralar fazla kalamıyorum forumda, bağlantı problemlerim de var
İzmir perisi nevresim takımlarına bayıldım özellikle kırmızıyı ayrıca çok beğendim bunu söylemeden geçemeyeceğim
Canımmm çok teşekkür ediyorum sağolasın.
Daha güzelleri senin olsun inşallah
Amin canım teşekkürlerr
Finallerinde başarılar dilerim
Canım günlük olucağı için kalın olması daha makbul bence, makinaya yerleştirirken, çocuklar olunca, misafir çocukları da düşününce her kazaya karşı daha sağlam olur bence:) İnsan elinde yıkarken bile sabunluyken bazen düşürüyor elinden.Evet canım biliyorum onları da. Onlarda güzel aslında sadece biraz kalın porselen.
Ama inceleri yine kütahyanın 80-90 arası.
Eskiden bu kadar 6 kişilik yoktu bence. Yeni modellerde fiyatlar çıkıyor. Güzel birşeyler buluruz evlenmeden :)
Malum daha 2 sene 4 ay:26:
Benimde çok karıştırıyor kafamı canım inan.
Tek takımla yetinmek istiyorum.
Hem yer bakımından da.
Ama bilmiyorum çift takım olucak sanırım...
Simgem çevrimdışı görünüyorsun çıkmışsın sanırım
Benimde final zamanı ben çıkıyorum...
İnşallah bir atlatayım bahar dönemine kadar buradayım :)
Öpüyorum çok sizi kendinize iyi bakın
İyi günler
simgecim hoşbulduk tatlımm
izmirpersisi nevresimler çok tatlıı çok soft renklerde güle güle kullann
kızlar yemek takımı konuşmuşsunuzz bende öyle çok tabak var kiitee 3-4 yıl önce sevdicekle karacanın komple çeyiz setini almıştık. onun yemek takımı çok teferruatlıydı. kahvaltı takımı olarak bile kullanılabiliyor her parçası var.
sonra bir gün bime kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı geldi 120 tl di. alıyım dedim günlük kullanırım. sonra bernardodan kahvaltı takımı aldım 6 kişilik.hem kahvaltı hem günlük takım olarakta kullanılabiliyor.
ev tabak doldu anlıycanız
Ohh ne güzel canımmm benimm güle güle kullanın mutlu günlerde inşallah.
Gelincikler ben de çıkıyorum, kendinize çok iyi bakın. Öptümmm hepinizi.
Canım günlük olucağı için kalın olması daha makbul bence, makinaya yerleştirirken, çocuklar olunca, misafir çocukları da düşününce her kazaya karşı daha sağlam olur bence:) İnsan elinde yıkarken bile sabunluyken bazen düşürüyor elinden.
Kızlar bende bunu baya bi araştırdım ama tüm evlilerin yorumlarına göre günlük 6 kişilik yemek ve çatal kaşık takımının yeterli olmadığını duydum .ben 12 kişilik normal takım almayı düşünüyorum yada 2 tane 6 kişilik farklı
Kuzumm biligisayarın sarjı bitmişti yeni buldum ve taktım:)
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum sana canım benim.
Çok özletme kendini yine gel olur mu?
Kendine çok dikkat et kuzum, öpüyorum kocaman.
simgecim hoşbulduk tatlımm
izmirpersisi nevresimler çok tatlıı çok soft renklerde güle güle kullann
kızlar yemek takımı konuşmuşsunuzz bende öyle çok tabak var kiitee 3-4 yıl önce sevdicekle karacanın komple çeyiz setini almıştık. onun yemek takımı çok teferruatlıydı. kahvaltı takımı olarak bile kullanılabiliyor her parçası var.
sonra bir gün bime kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı geldi 120 tl di. alıyım dedim günlük kullanırım. sonra bernardodan kahvaltı takımı aldım 6 kişilik.hem kahvaltı hem günlük takım olarakta kullanılabiliyor.
ev tabak doldu anlıycanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?