2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım biliyorum onları da. Onlarda güzel aslında sadece biraz kalın porselen.
Ama inceleri yine kütahyanın 80-90 arası.
Eskiden bu kadar 6 kişilik yoktu bence. Yeni modellerde fiyatlar çıkıyor. Güzel birşeyler buluruz evlenmeden :)
Malum daha 2 sene 4 ay:26:

bu günlük yemek takımı benimde aklımı kurcalıyor kızlar :44:
6 kişilik alsam diyorum aniden bir misafir gelse atıyorum yakın bir arkadaşım geldi toplam 8 kişi olduk :44: onlar içinde hemen misafir takımını çıkaramam günlükler elimin altında iyi olur :44: bir yandan da diyorum ki ne yapacagım ben o kadar servis tabagını ve çorba kasesini :44:

Benimde çok karıştırıyor kafamı canım inan.
Tek takımla yetinmek istiyorum.
Hem yer bakımından da.
Ama bilmiyorum çift takım olucak sanırım...

Kızlar selaaamm
Hepiniz iyisinizdir inşallah, bu aralar fazla kalamıyorum forumda, bağlantı problemlerim de var
İzmir perisi nevresim takımlarına bayıldım özellikle kırmızıyı ayrıca çok beğendim bunu söylemeden geçemeyeceğim

Simgem çevrimdışı görünüyorsun çıkmışsın sanırım
Benimde final zamanı ben çıkıyorum...
İnşallah bir atlatayım bahar dönemine kadar buradayım :)
Öpüyorum çok sizi kendinize iyi bakın
İyi günler

Canımmm çok teşekkür ediyorum sağolasın.
Daha güzelleri senin olsun inşallah

Canım günlük olucağı için kalın olması daha makbul bence, makinaya yerleştirirken, çocuklar olunca, misafir çocukları da düşününce her kazaya karşı daha sağlam olur bence:) İnsan elinde yıkarken bile sabunluyken bazen düşürüyor elinden.

Benimde çok karıştırıyor kafamı canım inan.
Tek takımla yetinmek istiyorum.
Hem yer bakımından da.
Ama bilmiyorum çift takım olucak sanırım...

Kızlar bende bunu baya bi araştırdım ama tüm evlilerin yorumlarına göre günlük 6 kişilik yemek ve çatal kaşık takımının yeterli olmadığını duydum .ben 12 kişilik normal takım almayı düşünüyorum yada 2 tane 6 kişilik farklı

Kuzumm biligisayarın sarjı bitmişti yeni buldum ve taktım:)
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum sana canım benim.
Çok özletme kendini yine gel olur mu?
Kendine çok dikkat et kuzum, öpüyorum kocaman.

simgecim hoşbulduk tatlımm
izmirpersisi nevresimler çok tatlıı çok soft renklerde güle güle kullann
kızlar yemek takımı konuşmuşsunuzz bende öyle çok tabak var kii tee 3-4 yıl önce sevdicekle karacanın komple çeyiz setini almıştık. onun yemek takımı çok teferruatlıydı. kahvaltı takımı olarak bile kullanılabiliyor her parçası var.
sonra bir gün bime kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı geldi 120 tl di. alıyım dedim günlük kullanırım. sonra bernardodan kahvaltı takımı aldım 6 kişilik.hem kahvaltı hem günlük takım olarakta kullanılabiliyor.
ev tabak doldu anlıycanız

Ohh ne güzel canımmm benimm güle güle kullanın mutlu günlerde inşallah.

Gelincikler ben de çıkıyorum, kendinize çok iyi bakın. Öptümmm hepinizi.

Haklısında canım. Bakalım ne olucak :)

Evliler kesinlikle 12 kişilik diyorlar. Bende 2 tane farklı mı olsun diye düşünmedim değil ama model faarklı olursa 7-8 kişi misafir olduğu anda farklı yemek takımlarıymış gibi olur diye vazgeçtim.
Gerçi aynı modelin renk farklılıklarıda olur.
Birde kütahyanın turkaz mavisi düz rengi takımıyla ona yakışacak bir takımla da atıyorum beyaz olur krem olur kombin yapmakta aklımda yok değil canım.
Diğer 2. beğendiğim takımda düşündüğüm bu canım Kütahyanın online sitesinde de var cnm.

Kuzumm biligisayarın sarjı bitmişti yeni buldum ve taktım:)
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum sana canım benim.
Çok özletme kendini yine gel olur mu?
Kendine çok dikkat et kuzum, öpüyorum kocaman.

Sağolasın canım bunaldım yaa inan bıraktım napayım.
Geldim bak
Biraz kalayım çıkarım ama 1 haftalığına gene böyle...

Çok teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallah.
Ohh maşallah baya bayaa olucak yani :)
Benim 12 kişilik yemek takımım var
6Kişilik Kahvaltı Takımım şimdi %99 12 Kişilik Günlük Yemek Takımı Gelicek sanırım :)

Sınav sınav sınavv Bunaldmm vallaaaaa
Kaçamak yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…