Haklısında canım. Bakalım ne olucak :)
Evliler kesinlikle 12 kişilik diyorlar. Bende 2 tane farklı mı olsun diye düşünmedim değil ama model faarklı olursa 7-8 kişi misafir olduğu anda farklı yemek takımlarıymış gibi olur diye vazgeçtim.
Gerçi aynı modelin renk farklılıklarıda olur.
Birde kütahyanın turkaz mavisi düz rengi takımıyla ona yakışacak bir takımla da atıyorum beyaz olur krem olur kombin yapmakta aklımda yok değil canım.
Diğer 2. beğendiğim takımda düşündüğüm bu canım Kütahyanın online sitesinde de var cnm.
Sağolasın canım bunaldım yaa inan bıraktım napayım.
Geldim bak
Biraz kalayım çıkarım ama 1 haftalığına gene böyle...
Çok teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallah.
Ohh maşallah baya bayaa olucak yani :)
Benim 12 kişilik yemek takımım var
6Kişilik Kahvaltı Takımım şimdi %99 12 Kişilik Günlük Yemek Takımı Gelicek sanırım :)
Sınav sınav sınavv Bunaldmm vallaaaaa
Kaçamak yapayım dedim
Bu turkuaz renkli takıma bayıldımmİyi yapmışşın canımm kaç sene var okulunun bitmesini bu arada ne okuyorsun
Canım ben büro yönetimi okuyorum 1. sınıf.
Ben bu yıl kpss ye hazırlandım. En büyük istediğim katip olmaktı 4 yıldır. Katipliğe hazırlandım ve hazırlanmaya devam ediyorum :)
Okul 2014 te bitiyor. Ama Nasipse katipliği kazanırsam açıktan mutlaka okuyacağım 4 yıllığa da tamamlama planlarım var tabi.
Anladım canım istediğin yere varırsın umarımmÜniversite yılları özlenilesi yıllardır kıymetini bil
Çok teşekkür ederim İnşallah hayırlısı olur herşeyin...
Evet güzel dönemler... Derslerde bir o kadar güzel :)
Bu arada çok özür dilerim ama benim çıkmam gerekiyor...
Biraz daha çalışayım. Amacım ortalamayı 2 buçuk-3 arası getirmek istiyorum.
O yüzden çabalıyorum diyeyim.
Çok öpüyorum görüşmek üzere gene
Çok teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallah.
Ohh maşallah baya bayaa olucak yani :)
Benim 12 kişilik yemek takımım var
6Kişilik Kahvaltı Takımım şimdi %99 12 Kişilik Günlük Yemek Takımı Gelicek sanırım :)
Kaçamak yapayım dedim
beeeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimayyyy birazdan çok güzel şeyler anlatcam ama önce biraz yıkanayım paklanayım
Evliler kesinlikle 12 kişilik diyorlar. Bende 2 tane farklı mı olsun diye düşünmedim değil ama model faarklı olursa 7-8 kişi misafir olduğu anda farklı yemek takımlarıymış gibi olur diye vazgeçtim.
Gerçi aynı modelin renk farklılıklarıda olur.
Birde kütahyanın turkaz mavisi düz rengi takımıyla ona yakışacak bir takımla da atıyorum beyaz olur krem olur kombin yapmakta aklımda yok değil canım.
Diğer 2. beğendiğim takımda düşündüğüm bu canım Kütahyanın online sitesinde de var cnm.
Kaçamak yapayım dedim
Günaydın Kızlarr Burda kapalı kasvetli karanlık bir hava var
günaydınlarr
burada da aynen öyle ve benim ruhumada yansıdı bu kasvet
günaydınlarr
burada da aynen öyle ve benim ruhumada yansıdı bu kasvet
Günaydın Kızlarr Burda kapalı kasvetli karanlık bir hava var
Kızlaarr burda da hava çok kötü, şimdi kim çalışacak bu havada yaaEvde olsak, battaniyenin altına girsek, açsak bi film, kahve sigara, ohh
Kızlar ben de geldiiimm, öğle yemeğine gitmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?