2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bu turkuaz renkli takıma bayıldımm İyi yapmışşın canımm kaç sene var okulunun bitmesini bu arada ne okuyorsun

Bu turkuaz renkli takıma bayıldımm İyi yapmışşın canımm kaç sene var okulunun bitmesini bu arada ne okuyorsun

Canım ben büro yönetimi okuyorum 1. sınıf.
Ben bu yıl kpss ye hazırlandım. En büyük istediğim katip olmaktı 4 yıldır. Katipliğe hazırlandım ve hazırlanmaya devam ediyorum :)
Okul 2014 te bitiyor. Ama Nasipse katipliği kazanırsam açıktan mutlaka okuyacağım 4 yıllığa da tamamlama planlarım var tabi.

Son düzenleme:

Anladım canım istediğin yere varırsın umarımm Üniversite yılları özlenilesi yıllardır kıymetini bil

Anladım canım istediğin yere varırsın umarımm Üniversite yılları özlenilesi yıllardır kıymetini bil

Çok teşekkür ederim İnşallah hayırlısı olur herşeyin...
Evet güzel dönemler... Derslerde bir o kadar güzel :)
Bu arada çok özür dilerim ama benim çıkmam gerekiyor...
Biraz daha çalışayım. Amacım ortalamayı 2 buçuk-3 arası getirmek istiyorum.
O yüzden çabalıyorum diyeyim.
Çok öpüyorum görüşmek üzere gene

Kolay gelsin canım

sağol tatlımm sende aşkla kullan :))
sınavlarda başarılar dilerim koaly gelsin

beeeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ayyyy birazdan çok güzel şeyler anlatcam ama önce biraz yıkanayım paklanayım

beeeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ayyyy birazdan çok güzel şeyler anlatcam ama önce biraz yıkanayım paklanayım

Bal hatun meraklandırdın bizi yahuuu, neymiş neymiş:44:

İzmir perisi hoşgeldin, çeyizlerin çok güzel canım, ağız tadıyla huzurla kullan
Okulunun da tadını çıkar, bana tekrar üniversite oku deseler koşarak giderdim..

Günaydın Kızlarr Burda kapalı kasvetli karanlık bir hava var

Kızlaarr burda da hava çok kötü, şimdi kim çalışacak bu havada yaa Evde olsak, battaniyenin altına girsek, açsak bi film, kahve sigara, ohh

Al benden de o kadar ya hele ki gündüz saatleri karanlıktan ışıklı ortamda oturmayı hiç sevmiyorumm

Kızlar ben de geldiiimm, öğle yemeğine gitmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…