2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ebissss ay 8 gün kalmışşşşş nasıl heyecanlar bende dün kayınvalidemdeydim görümce misafir derken sohbet muhabbet güzeldi yaaa

ebissss ay 8 gün kalmışşşşş nasıl heyecanlar bende dün kayınvalidemdeydim görümce misafir derken sohbet muhabbet güzeldi yaaa

iyiyim canım sağol sen nasılsın?
şuracım oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın

sura ne güzell allah muhabbetinizi arttırsın

ei17 bende iyiym yemek üstüne tatlı şiştim şuan

amin canım istanbula gidicem bugünde bakalım döndükten sonra görüşelim dedik gene hayırlısıyla inşallah :) İyi bi kayınvalidem kardeş gibi bi görümcem var Allah herkese nasip etsin..

amin canım istanbula gidicem bugünde bakalım döndükten sonra görüşelim dedik gene hayırlısıyla inşallah :) İyi bi kayınvalidem kardeş gibi bi görümcem var Allah herkese nasip etsin..

Çok şanslısın canım Bende erkek arkadaşımın ailesyle daha 1 ay önce tanıştım ben normalde insanlarla hemen kaynaşan sıcak davranan bi tip değilimdir çok korktum soğuk rüzgarlar esicek diye Ama mükemmel bi gündü arkadaş gibilerdi ikiside beraber kahvaltıya sonrasında kahve içmeye gittik baya eğlendik .Kaynanam bana gelirken kadeh takımı almış niye zahmet ettiniz dedim bu tanıştığımız ilk gün anlamlı olsun istedim dedi

Bende iyiymm canım patron tatlı ısmarladı herkeze tatlı yiyorummmKilolar geliyorr

Ay ne güzel patronmuş yahuuu :))) Ben de istiyoruuummm

şuracım heyecan dorukta ama bugün anlamsız bir sakinlik var üstümde nedense.. O kadar çok düşünüyordum ki son günlerde bu konuyu, sanırım beynim artık tepki vermez oldu

Senin adına çok sevindim canım, ne güzel kayınvalide, görümceyle anlaşabilmek..

Bunlar güzel telaşlar umarım herşey istediğin şekilde gerçekleşir

Kızlarrrr nasılsınız
Annem çalışıyor ben evdeyim şuan rolleri degiştirdik annemin arkadaşı bana misafirlige geldi yolcu ettim masamı topladım koştum kk ya

Kızlarrrr nasılsınız
Annem çalışıyor ben evdeyim şuan rolleri degiştirdik annemin arkadaşı bana misafirlige geldi yolcu ettim masamı topladım koştum kk ya

Ohhh en güzeli valla Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…