hoşgeldin canımmNasılsınn
İyiyim canım, yoğunluk yok bugün pekSen nasılsın?
Bomboş kaldı bugün bizim topik ya nasılsın canım
ebissss ay 8 gün kalmışşşşşnasıl heyecanlar bende dün kayınvalidemdeydim görümce misafir derken sohbet muhabbet güzeldi yaaa
iyiyim canım sağol sen nasılsın?
şuracım oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
amin canım istanbula gidicem bugündebakalım döndükten sonra görüşelim dedik gene hayırlısıyla inşallah :) İyi bi kayınvalidem kardeş gibi bi görümcem var Allah herkese nasip etsin..
Bende iyiymm canım patron tatlı ısmarladı herkeze tatlı yiyorummmKilolar geliyorr
ebissss ay 8 gün kalmışşşşşnasıl heyecanlar bende dün kayınvalidemdeydim görümce misafir derken sohbet muhabbet güzeldi yaaa
Ay ne güzel patronmuş yahuuu :))) Ben de istiyoruuummm
şuracım heyecan dorukta ama bugün anlamsız bir sakinlik var üstümde nedense.. O kadar çok düşünüyordum ki son günlerde bu konuyu, sanırım beynim artık tepki vermez oldu
Senin adına çok sevindim canım, ne güzel kayınvalide, görümceyle anlaşabilmek..
Kızlarrrr nasılsınız
Annem çalışıyor ben evdeyim şuan rolleri degiştirdikannemin arkadaşı bana misafirlige geldi yolcu ettim masamı topladım koştum kk ya
Ohhh en güzeli vallaHoşgeldin canım
hoşbuldum canım
sen ne yapıyorsun
napim canım bende kaçtım buraya yoğun geçti bugünGene netten çeyizlere bakmaya başladım
napim canım bende kaçtım buraya yoğun geçti bugünGene netten çeyizlere bakmaya başladım
Neler bakıyorsun canım sırada ne var
Ben de bütün gün çeyiz baktım ama şimdi taksitlerim olduğu için alamıyorum
Çok sıkılıyorum ya artık evlenme istiyoruuuuuuummm
Bu ara nevresim ve bornoz setine yoğunlaştım canım taçın bornoz setleri hoşuma gitti
Çok sıkılıyorum ya artık evlenme istiyoruuuuuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?