2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hatta abrttım evlenip çalışma hayatıma son verip 7/24 evde oturmak pasta börek yapmak istiyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bıktım üleeeen !!! gel 2014 ağustos geeeeel

yok canım emin ol çalışan biri için evde oturmak sadece hayalde güzel

hatta abrttım evlenip çalışma hayatıma son verip 7/24 evde oturmak pasta börek yapmak istiyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bıktım üleeeen !!! gel 2014 ağustos geeeeel

Bal Hatun hani sen bize çok güzel şeyler anlatacaktın?? Bekliyoruz hadiii

sağol tatlımm sende aşkla kullan :))
sınavlarda başarılar dilerim koaly gelsin

Çok Teşekkür Ederimm

Çok Teşekkür ederim canım saolasın inşallah tüm güzel eşyalarımızı sağlıkla mutlulukla kullanmamız nasip olsun...

Günaydın Kızlarr Burda kapalı kasvetli karanlık bir hava var

Burda da sağnak var resmen yaa hava kapalı tamamen...

Babam şimdi gene mehtap ın teflon tavasından almış hediye olarak
Mutluuu oldummmmm
Tencere işide bitti ohh. Tek çelik 3 tane sahanlıkta aldım mı tamamdır
Porselen olarak ta tek günlük kaldııı :)

Son düzenleme:

ama resimsiz olmaz ki canım

ohh ne güzel vallaa Bencede resimsiz olmaz amaa

ama resimsiz olmaz ki canım

Bulamadım ki canım yaa
Koyduğum resimdeki gibi kırmızı canım ama üstünde şekilleri beyaz renki öyle söyleyeyim...
Üstünde Yılbaşı ağacı, hesiye paketleri gibi süsler var.

Buu arada tansas ta baya baya indirime girmiş almak isteyen olursa
26 Cm 9.90 a almış

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım
Bu arada kaç tava almak gerek kızlar ve hangi boylar :44:ben daha hiç tava almadım

Çelik Tencere Setinde 1 tane zaten oluyor canım.
Teflon tencere seti alcaksanda 1 tane oluyor. Ben olmayı düşünmüyorum 1 teflon tencere 2 tavam oldu.
Bence yeter.
Bu 26 Cm
Diğer 24Cm daha orta boy.
Bir tanecikte küçük alsam da olur almasamda, ufağı yerine sahan setini kullanırım.
Nasılsa hediye teflon tava bataniye pikeden bol birşey gelmiyor.
Birde şu sağlık olayları çizildi mi kanserojen madde yayması vs biraz soğutuyor beni teflonu çok sevmeme rağmen o yüzden çeliği kullanmak daha çok istiyorum

Son düzenleme:

benim çelik seti içinde tava yok canım..teflonuda seti kendim yapacagım şu anda teflon olarak sadece taç 3 lü güveç seti var.. taç ın tava ve pilav tenceresinide alırsam kendim takım yaparım

ben teflonda ki yemegin tadını bile bir başka buluyorum canım vazgeçemem ondan

benim çelik seti içinde tava yok canım..teflonuda seti kendim yapacagım şu anda teflon olarak sadece taç 3 lü güveç seti var.. taç ın tava ve pilav tenceresinide alırsam kendim takım yaparım

Anladım canım.
2 yada 3 tane tava alsan hayli hayli yeter.
İlk zamanlar idare etsin zaten bizimle yaşlancak değiller ya yenileri gelir yerlerine :)

ben teflonda ki yemegin tadını bile bir başka buluyorum canım vazgeçemem ondan

Orası kesin canım bende katılıyorum.
Ben 2 sene önce halamı kanserden kaybettim.
Vefat zamanı çok gündeme gelmişti Kanserojen madde olayı teflonun. O zamanlardan kalma bir duygu aslında...
Ondanda yoksa teflonu gerçekten seviyorum.

Son düzenleme:
benimde teflon ve çelik tencere setimde olduğu için almayı düşünmüyorum ayrıyeten tava bu tarz şeyler hediye olarakda geliyor
Ama bitane vok tava istiyorum

ohhh be evimdeyimmm kızlar gelelim size dün anlatacağım mevzuya... dün ilk kez eşya baktık kendimize çok mutlu oldum ya... bideeeee benim aşkımın iki tane birbirinden uyuz ablası var hiç sevmiyom muhtemelen onlarda beni sevmiyor. bunlar sevgilime beni kötülemişler boyu kısa vs.gibi (11 ay oldu hala aynı yerdeler ) benimki açmışağzını yummuş gözünü size ne ben seviyorum siz kendinize bakın vs. demiş çok sevindim hıı bide istanblda k.çekmeceye yakın oturan varsa armonipark avm'de perşembeleri karaca shopta inanılmaz indirim vaaar çok meraklı değil ama o ablalaırının meselesi beni çok mutlu etti

selam kızlarr..
bende varım seneye sonsuzluğum resmi olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…