2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşbulduk canım da bence görümcelerinle iyi anlaşmaya bak bugün böyle konuşsada yarın sen el kızı onlar ablası olur çünkü. kendi açından düşünsene. kardeşinin sevdiğine kötü davransa sen de seviyorum ediyorum desen aynısını yapsan.. sonra nekadar üzülür arada kalırsın o üzülmüyorum gibi dursada sonuçta ablasıdır bence. genede iyi düşün denilen çok doğru bir tek onunla değil ailesiylede evleniyorsun diyorlar ya evet aynen öyle..

Anladım canım.
2 yada 3 tane tava alsan hayli hayli yeter.
İlk zamanlar idare etsin zaten bizimle yaşlancak değiller ya yenileri gelir yerlerine :)

Rabbim sağlık versin :26: birde teflona yapışmıyor ya ben ondan seviyorum kurtarıcım oluyor ben yemegi unutunca annem duymasın
selam kızlarr..
bende varım seneye sonsuzluğum resmi olucak inşallah
Hoşgeldin canım aramıza

Sura haklı canım..onlar ne derse desin sen ailesi hakkında yorum yapma
He ablalarının yaptıgıda hiç hoş degil
Neler baktınız bakalım beyaz eşya mı

Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.

Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.

Ayyy canım benim hayırlı olsunn
Eee hangi ay olacak

Ayyy canım benim hayırlı olsunn
Eee hangi ay olacak

Eylül 22 inşAllah tatlım çok garip bir duyguymuş insan hem seviniyor ailesine bakıncada hıçkırıklara boguluyor. Onca sene bekle bekle sonra buruklaş

Eylül 22 inşAllah tatlım çok garip bir duyguymuş insan hem seviniyor ailesine bakıncada hıçkırıklara boguluyor. Onca sene bekle bekle sonra buruklaş

tahmin edebiliyorum az çok canım
Ama olsun sevdigine kavuşmana son 8 ay

Kızlar merhaba

Ara ara topice uğrayıp kaçıyordum

OPRA kuzum 2013 gelini oldugunu yazmışsın dayanamadım koştum geldim hemen Hayırlı olsun canım benim çoook sevindim adınıza

Bende 2013 mayıs geliniyim kısmetse :123: Çok güzel duygular bunlar Tatlı telaşlar

Heyecanlanıyorum kendimi gelinlikler içinde o kadar insanın karşısında hayal edince... :78:

Hayırlı olsun opra darısı burada daha kavuşamayanların bizlerin başına

tahmin edebiliyorum az çok canım
Ama olsun sevdigine kavuşmana son 8 ay
Heleki kardeşimi düşünce nasıl kötü oluyorum.Kız kardeşim benim yarım
Evet canım son 8 ay şaka gibi gerçekten hala inanamıyorum desem yeridir.

Sağol canım benim ya vallahi ne garipmiş hala şaşkınım nişanlım oturdu konuştu 6 sene bekledik yeter dedi bende hak verdim zaten çeyizimde tamamlandı gibi.Hazırlıklar içinde 8 ay yeterli bence şuan nerden başlıcam onu düşünüyorum.Aynen bende wuuuuu

Hayırlı olsun opra darısı burada daha kavuşamayanların bizlerin başına

Amin tatlım darısı başınıza inşAllah.Çok güzel ve karmaşık bir duygu.

Kızlar ben yatıyorum iyi geceler yarın işler güçler beni bekler öptüm kocaman.

İnsan inanamıyor ki... Çok iyi biliyorum ben o duyguyu... Bir kere niyetine girdin mi hallediyorsun balım, sorunsuz... Elbette eksiklikler olucak, olmayacak değil ama tutuluyor ucundan birşeylerin. Ve Allah gerçekten ev kurana yardım ediyor.

Darısı tüüüm 2014 gelinciklerinin başına, su gibi geçsin zaman sizin için canlarım...

amin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…