selam kızlarr..
bende varım seneye sonsuzluğum resmi olucak inşallah
ohhh be evimdeyimmmkızlar gelelim size dün anlatacağım mevzuya... dün ilk kez eşya baktık kendimize çok mutlu oldum ya... bideeeee benim aşkımın iki tane birbirinden uyuz ablası var hiç sevmiyom muhtemelen onlarda beni sevmiyor. bunlar sevgilime beni kötülemişler boyu kısa vs.gibi (11 ay oldu hala aynı yerdeler ) benimki açmışağzını yummuş gözünü size ne ben seviyorum siz kendinize bakın vs. demiş çok sevindim hıı bide istanblda k.çekmeceye yakın oturan varsa armonipark avm'de perşembeleri karaca shopta inanılmaz indirim vaaar çok meraklı değil ama o ablalaırının meselesi beni çok mutlu etti
Anladım canım.
2 yada 3 tane tava alsan hayli hayli yeter.
İlk zamanlar idare etsin zaten bizimle yaşlancak değiller ya yenileri gelir yerlerine :)
Orası kesin canım bende katılıyorum.
Ben 2 sene önce halamı kanserden kaybettim.
Vefat zamanı çok gündeme gelmişti Kanserojen madde olayı teflonun. O zamanlardan kalma bir duygu aslında...
Ondanda yoksa teflonu gerçekten seviyorum.
Hoşgeldin canım aramızaselam kızlarr..
bende varım seneye sonsuzluğum resmi olucak inşallah
ohhh be evimdeyimmmkızlar gelelim size dün anlatacağım mevzuya... dün ilk kez eşya baktık kendimize çok mutlu oldum ya... bideeeee benim aşkımın iki tane birbirinden uyuz ablası var hiç sevmiyom muhtemelen onlarda beni sevmiyor. bunlar sevgilime beni kötülemişler boyu kısa vs.gibi (11 ay oldu hala aynı yerdeler ) benimki açmışağzını yummuş gözünü size ne ben seviyorum siz kendinize bakın vs. demiş çok sevindim hıı bide istanblda k.çekmeceye yakın oturan varsa armonipark avm'de perşembeleri karaca shopta inanılmaz indirim vaaar çok meraklı değil ama o ablalaırının meselesi beni çok mutlu etti
hoşbulduk canım da bence görümcelerinle iyi anlaşmaya bak bugün böyle konuşsada yarın sen el kızı onlar ablası olur çünkü. kendi açından düşünsene. kardeşinin sevdiğine kötü davransa sen de seviyorum ediyorum desen aynısını yapsan.. sonra nekadar üzülür arada kalırsın o üzülmüyorum gibi dursada sonuçta ablasıdır bence. genede iyi düşün denilen çok doğru bir tek onunla değil ailesiylede evleniyorsun diyorlar ya evet aynen öyle..
Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Ayyy canım benim hayırlı olsunn
Eee hangi ay olacak
Eylül 22 inşAllah tatlım çok garip bir duyguymuş insan hem seviniyor ailesine bakıncada hıçkırıklara boguluyor. Onca sene bekle bekle sonra buruklaş
Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Heleki kardeşimi düşünce nasıl kötü oluyorum.Kız kardeşim benim yarımtahmin edebiliyorum az çok canım
Ama olsun sevdigine kavuşmana son 8 ay
Heleki kardeşimi düşünce nasıl kötü oluyorum.Kız kardeşim benim yarım
Evet canım son 8 ay şaka gibi gerçekten hala inanamıyorum desem yeridir.
Kızlar merhaba
Ara ara topice uğrayıp kaçıyordum
OPRA kuzum 2013 gelini oldugunu yazmışsın dayanamadım koştum geldim hemenHayırlı olsun canım benim çoook sevindim adınıza
Bende 2013 mayıs geliniyim kısmetse :123: Çok güzel duygular bunlarTatlı telaşlar
Heyecanlanıyorum kendimi gelinlikler içinde o kadar insanın karşısında hayal edince... :78:
Hayırlı olsun opra darısı burada daha kavuşamayanların bizlerin başına
20 dklık uzaklıkta taşıtla ama ters biraz.Ben şuan gaziosmanpaşadayım evimizde yıldırımda bayrampaşada olucak inşAllah.oyy uzak mı oturacaksınız yakın mı canım
20 dklık uzaklıkta taşıtla ama ters biraz.Ben şuan gaziosmanpaşadayım evimizde yıldırımda bayrampaşada olucak inşAllah.
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler yarın işler güçler beni bekler öptüm kocaman.
Sağol canım benim ya vallahi ne garipmiş hala şaşkınım nişanlım oturdu konuştu 6 sene bekledik yeter dedi bende hak verdim zaten çeyizimde tamamlandı gibi.Hazırlıklar içinde 8 ay yeterli bence şuan nerden başlıcam onu düşünüyorum.Aynen bende wuuuuu
İnsan inanamıyor ki... Çok iyi biliyorum ben o duyguyu... Bir kere niyetine girdin mi hallediyorsun balım, sorunsuz... Elbette eksiklikler olucak, olmayacak değil ama tutuluyor ucundan birşeylerin. Ve Allah gerçekten ev kurana yardım ediyor.
Darısı tüüüm 2014 gelinciklerinin başına, su gibi geçsin zaman sizin için canlarım...
hoşgeldin canımmm... amiiin inş. darısı başımızaa
hoşbuldum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?