nasılsın
kızlar 1-2 kişi gördüm sankihadi sohbete
bu aralar keyfim pek yok canım ya sınanıyorum galiba sabrediyorum bazı şeyler için bakalım hayırlısı..
sen neler yapıyorsun eda bekarsın sanırımevlilik ne zaman?
Herşeyin hayırlısı canım..Güzel günlerde yakındır umarım..yada sıkıntıların büyük degildir
Bizim net degil canım daha söz falan yok ama en geç 2015 mayıs dedik ama daha erkende olabilir hayırlısı
umarım canım..aslında çokta büyük bir sıkıntım yok Allaha şükür ben abartıyorum birazda yapım gereği:44:
herşeyin gönlünce olmasını dilerim canım inşallah yakın zamanda kavuşursun sevdiceğine..
Amin canım..o zaman sevindim bu duruma
Senin 2014 hangi ayı canım
canım 2014 mayıs gibi düşünüyoruz inşallah seneye
artık kurulu düzenim bir yuvam olsun istiyorum valla sıktı bu göçebe yaşam tarzı okuyorum ben senelerdir git gel elimde bir valiz nereye ait olduğumu bilmiyorum netlik kazanması açısından çok iyi olucak benim için
ben ailemin yanındayım ama seninle aynı istege sahibim canım
okul devam sanırım
okul devam canım ama pek uğradiğim söylenemez açıktan devam etmeyi düşünüyorum okuduğum bölüm bana hitap etmiyor çünkü ingilizce bölüm okuyorum tabi ingilizceyi bırakmayı asla düşünmüyorum kendimi geliştirmek hedefim hiçte fena değilim bu konuda kursa gidiyorum şimdilik durum bu
sen okuyor msn canım yaş kaç buarada ?
22 yaşım canım..Senin kaç
Bende aöf okuyorum sosyal hizmetler :44:
Ahh ahh benimde ingilizce yok canım işin kötüsü istekte yok
bende 23 canım..
güzel bir bölüm okuyorsun canım sende devlet garantili olursa inşallah rahat edersin
hımm ingilizce bir zevk meselesi birazda bak benim gittiğim kursta emekliside var 2 çocuklu ev hanımıda var kimisi çocuklarına yararlı olabilmek için kimiside çağa ayak uydurmak için geliyor:87:
İnşallah canım
bu devirde olması şart canım
iş arıyorum şuan istedigim firmalarda bütün şartlar uygun oluyor tabi ingilizceniz nasıl sorusuna kadar..yok diyebiliriz diyince büyü bozuluyor
Kursa gitsem bile şuanda ancak ismek gibi ücretsiz kurslara gidebilirim..giden arkadaşlarım hala benimle aynı seviyedeleryani my name is eda
hımm güldürdün beni Allahta seni güldürsün
canım özel sektörde öyle en az bir yabancı dilin olması şartı aranıyor ki oda ingilizce olursa yeterli olucaktır zaten.
bende kocaelindeyim canım komeke gidiyorum 2. kura bana göre yine basit ama prosedür gereği benimki birazda sertifika içinyani ilerde param olduğunda özeline gidicem inşallah :129:
Amin canım cümlemizi
İnşallah canım..ingilizcen madem iyi daha da geliştir iyi para veriyorlar
bu arada ben çıkıyım artık canım gözümden uyku akıyor..benimki sabah 8 de arar gece kaçta uydun diye sorar2 olmadan yatıyım bari
Görüşürüz
ohhh be evimdeyimmmkızlar gelelim size dün anlatacağım mevzuya... dün ilk kez eşya baktık kendimize çok mutlu oldum ya... bideeeee benim aşkımın iki tane birbirinden uyuz ablası var hiç sevmiyom muhtemelen onlarda beni sevmiyor. bunlar sevgilime beni kötülemişler boyu kısa vs.gibi (11 ay oldu hala aynı yerdeler ) benimki açmışağzını yummuş gözünü size ne ben seviyorum siz kendinize bakın vs. demiş çok sevindim hıı bide istanblda k.çekmeceye yakın oturan varsa armonipark avm'de perşembeleri karaca shopta inanılmaz indirim vaaar çok meraklı değil ama o ablalaırının meselesi beni çok mutlu etti
selam kızlarr..
bende varım seneye sonsuzluğum resmi olucak inşallah
Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftay
a salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Opracım, canım, şimdi gördüm bu güzel haberini.. Hayırlı olsun şimdiden, her şeyin güzel güzel gönlüne göre olsun inşallah.. Artık 2013 gelimizin ama, gelişmeleri, hazırlıklarını bizimle de paylaş yine deKızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Pelincim, senin de hayırlı olsun kuzum.. Çok sevindim senin adına :) nasıl gidiyor hazırlıklar?Kızlar merhaba
Ara ara topice uğrayıp kaçıyordum
OPRA kuzum 2013 gelini oldugunu yazmışsın dayanamadım koştum geldim hemenHayırlı olsun canım benim çoook sevindim adınıza
Bende 2013 mayıs geliniyim kısmetse :123: Çok güzel duygular bunlarTatlı telaşlar
Heyecanlanıyorum kendimi gelinlikler içinde o kadar insanın karşısında hayal edince... :78:
Ebissss 7 gün kalmış yaa
Opracım, canım, şimdi gördüm bu güzel haberini.. Hayırlı olsun şimdiden, her şeyin güzel güzel gönlüne göre olsun inşallah.. Artık 2013 gelimizin ama, gelişmeleri, hazırlıklarını bizimle de paylaş yine de
Pelincim, senin de hayırlı olsun kuzum.. Çok sevindim senin adına :) nasıl gidiyor hazırlıklar?
Canım benimÖzlemişim sizi...
Hazırlıklar tam gaz gidiyor canım, maşallah diyeyim, hızıma ben bile yetişemiyorum, enerji patlamasındayım.
Sen nasılsın, neler yapıyorsun, yurtdışında mısın hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?