2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nasılsın
kızlar 1-2 kişi gördüm sanki hadi sohbete

bu aralar keyfim pek yok canım ya sınanıyorum galiba sabrediyorum bazı şeyler için bakalım hayırlısı..
sen neler yapıyorsun eda bekarsın sanırım evlilik ne zaman?

bu aralar keyfim pek yok canım ya sınanıyorum galiba sabrediyorum bazı şeyler için bakalım hayırlısı..
sen neler yapıyorsun eda bekarsın sanırım evlilik ne zaman?

Herşeyin hayırlısı canım..Güzel günlerde yakındır umarım..yada sıkıntıların büyük degildir
Bizim net degil canım daha söz falan yok ama en geç 2015 mayıs dedik ama daha erkende olabilir hayırlısı

umarım canım..aslında çokta büyük bir sıkıntım yok Allaha şükür ben abartıyorum birazda yapım gereği:44:
herşeyin gönlünce olmasını dilerim canım inşallah yakın zamanda kavuşursun sevdiceğine..

Amin canım..o zaman sevindim bu duruma
Senin 2014 hangi ayı canım

Amin canım..o zaman sevindim bu duruma
Senin 2014 hangi ayı canım

canım 2014 mayıs gibi düşünüyoruz inşallah seneye
artık kurulu düzenim bir yuvam olsun istiyorum valla sıktı bu göçebe yaşam tarzı okuyorum ben senelerdir git gel elimde bir valiz nereye ait olduğumu bilmiyorum netlik kazanması açısından çok iyi olucak benim için

ben ailemin yanındayım ama seninle aynı istege sahibim canım
okul devam sanırım

ben ailemin yanındayım ama seninle aynı istege sahibim canım
okul devam sanırım

okul devam canım ama pek uğradiğim söylenemez açıktan devam etmeyi düşünüyorum okuduğum bölüm bana hitap etmiyor çünkü ingilizce bölüm okuyorum tabi ingilizceyi bırakmayı asla düşünmüyorum kendimi geliştirmek hedefim hiçte fena değilim bu konuda kursa gidiyorum şimdilik durum bu
sen okuyor msn canım yaş kaç buarada ?

22 yaşım canım..Senin kaç
Bende aöf okuyorum sosyal hizmetler :44:
Ahh ahh benimde ingilizce yok canım işin kötüsü istekte yok

22 yaşım canım..Senin kaç
Bende aöf okuyorum sosyal hizmetler :44:
Ahh ahh benimde ingilizce yok canım işin kötüsü istekte yok

bende 23 canım..
güzel bir bölüm okuyorsun canım sende devlet garantili olursa inşallah rahat edersin
hımm ingilizce bir zevk meselesi birazda bak benim gittiğim kursta emekliside var 2 çocuklu ev hanımıda var kimisi çocuklarına yararlı olabilmek için kimiside çağa ayak uydurmak için geliyor:87:

İnşallah canım
bu devirde olması şart canım
iş arıyorum şuan istedigim firmalarda bütün şartlar uygun oluyor tabi ingilizceniz nasıl sorusuna kadar..yok diyebiliriz diyince büyü bozuluyor
Kursa gitsem bile şuanda ancak ismek gibi ücretsiz kurslara gidebilirim..giden arkadaşlarım hala benimle aynı seviyedeler yani my name is eda

hımm güldürdün beni Allahta seni güldürsün
canım özel sektörde öyle en az bir yabancı dilin olması şartı aranıyor ki oda ingilizce olursa yeterli olucaktır zaten.
bende kocaelindeyim canım komeke gidiyorum 2. kura bana göre yine basit ama prosedür gereği benimki birazda sertifika içinyani ilerde param olduğunda özeline gidicem inşallah :129:

Amin canım cümlemizi
İnşallah canım..ingilizcen madem iyi daha da geliştir iyi para veriyorlar
bu arada ben çıkıyım artık canım gözümden uyku akıyor..benimki sabah 8 de arar gece kaçta uydun diye sorar 2 olmadan yatıyım bari
Görüşürüz

dediğin doğru canım o yolda ilerliyorum merak etme
iyi geceler canım kolay gelsin sana görüşürüz..

Canım umarım hayallerindeki gibi kurarsın düzenini, eşyalarını.. Ama sana tavsiyem görümcelerini sevmesen bile bunu sevgiline de belli etme. Biz politik davranmaktan zarar gelmez. Sen bunlardan rahatsız olursan sevgiline gayet yumuşak bi dille söylersen sorun çıkmaz tatlım. Benim de kayınpederimle aramda biraz problem var, ben bu yolu seçtim açıkçası..

selam kızlarr..
bende varım seneye sonsuzluğum resmi olucak inşallah

Hoşgeldin cutyyyyy

Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftay
a salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.

Canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla

Günaydın kıızzzzllaaaaarrrrr :)) Keyifler nasıl??

Günaydınn Kızlar Herkeze Mutlu Günler.Nasılsınızz

OPRA çok tebrik ederim canım seni en güzel kararı vermişşiniz herşey hayalindeki gibi olur umarımm

Cuty aramıza hoşgeldin:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Opracım, canım, şimdi gördüm bu güzel haberini.. Hayırlı olsun şimdiden, her şeyin güzel güzel gönlüne göre olsun inşallah.. Artık 2013 gelimizin ama, gelişmeleri, hazırlıklarını bizimle de paylaş yine de
Pelincim, senin de hayırlı olsun kuzum.. Çok sevindim senin adına :) nasıl gidiyor hazırlıklar?

Canım benim Özlemişim sizi...

Hazırlıklar tam gaz gidiyor canım, maşallah diyeyim, hızıma ben bile yetişemiyorum, enerji patlamasındayım.

Sen nasılsın, neler yapıyorsun, yurtdışında mısın hala?

Maşallah diyelim biz de :) ben de özlemişim valla.. Burda görünce bir an heyecan yaptım resmen :))
Yurtdışından döndüm Cnm.. Bitti yüksek lisans çok şükür, diplomamı da aldım geldim.. Hatta işe bile başladım, 1 hafta oldu:)
Bu arada bir de, 3 gün önce sevgilim ailemle tanıştı buraya gelip, haftaya cmt de ben onunkilerle tanışıyorum:) çok heyecanlıyım :)
Hazırlıklardan haberdar et bizi de arada neler yapıcaz bilelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…