Günaydınn Kızlar Herkeze Mutlu Günler.Nasılsınızz
OPRA çok tebrik ederim canım seni en güzel kararı vermişşiniz herşey hayalindeki gibi olur umarımm
Cuty aramıza hoşgeldin:)
Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Maşallah diyelim biz de :) ben de özlemişim valla.. Burda görünce bir an heyecan yaptım resmen :))
Yurtdışından döndüm Cnm.. Bitti yüksek lisans çok şükür, diplomamı da aldım geldim.. Hatta işe bile başladım, 1 hafta oldu:)
Bu arada bir de, 3 gün önce sevgilim ailemle tanıştı buraya gelip, haftaya cmt de ben onunkilerle tanışıyorum:) çok heyecanlıyım :)
Hazırlıklardan haberdar et bizi de aradaneler yapıcaz bilelim :))
hayırlı olsunnn çok güzel bir haber buKızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Kızlar merhaba
Ara ara topice uğrayıp kaçıyordum
OPRA kuzum 2013 gelini oldugunu yazmışsın dayanamadım koştum geldim hemenHayırlı olsun canım benim çoook sevindim adınıza
Bende 2013 mayıs geliniyim kısmetse :123: Çok güzel duygular bunlarTatlı telaşlar
Heyecanlanıyorum kendimi gelinlikler içinde o kadar insanın karşısında hayal edince... :78:
İnsan inanamıyor ki... Çok iyi biliyorum ben o duyguyu... Bir kere niyetine girdin mi hallediyorsun balım, sorunsuz... Elbette eksiklikler olucak, olmayacak değil ama tutuluyor ucundan birşeylerin. Ve Allah gerçekten ev kurana yardım ediyor.
Darısı tüüüm 2014 gelinciklerinin başına, su gibi geçsin zaman sizin için canlarım...
nasılsın canım
İyiyim tatlım sen nasılsın bakalım :)
O zaman welcome to Turkey
Hayırlı olsun bitanem diploman, işin veeee sevdiceğinin ailenle tanışmasıne güzel haberler bunlar ne güzeeeel
belki seni de 2013 gelini yaparız kuzum ne dersin:123:
Herşeyin hayırlısı tabii
Tabiki haberdar ederim sık sık geliciiim kuzum
Ezgiiiiimm canımın taaa içisiiihayırlı olsunnn çok güzel bir haber bu
amin Pelinimm aminnn..o tatlı heyecanlarını yerim seninn canım benimm
ne güzel şeyler okudum kızlarrr selamlar hepinizee
hoşbulduk canımcım :) (bunun ingilizcesini bulamamışlar)
çok sağol canım..inşallah bundan sonra da her şey hayırlısıyla devam eder.. 2013 gelini olmam çok zor, çok alelacele olması gerekir her şeyin o zaman. ki onu da istemem.. 2014 e çok odaklandım ben rahat rahat hazırlanayım o zamana :)
Eki Görüntüle 609095
bundan canım tam fiyatını bilmiyorum ama burda büyük durmuş çok tatlılar yaaa yanına lokum koyacak yeride var12li alacağım işte aldıktan sonra yazarım sana fiyatını bu hafta içinde alacağım
Elissss canım benim çok sevindimmm, Allahım tamamına erdirsin canım benim, bir yastıkta mutlulukla kocayın inşallah.Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
Selamlar nasılsınız
Kendimizce bir tarih belirlemiştik... Bende onun tablosunu yaptım.
İnşallah isteğimiz tarihlerde gerçekleşir her şey zaman su gibi akar geçer...
Aslında 2 tarih arası gidip geliniyor ya hayırlısı :)
Kuzucumm çok sevindimm hayırlı olsun tablon, su gibi aksın geçsin inşallah şafağın.
Nasılsın canımm benimm?
Amin canım benim ben iyiyim saolasın sen nasılsın canım.
Neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?