2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydınn Kızlar Herkeze Mutlu Günler.Nasılsınızz

OPRA çok tebrik ederim canım seni en güzel kararı vermişşiniz herşey hayalindeki gibi olur umarımm

Cuty aramıza hoşgeldin:)

Günaydııııııın , sana da mutlu mutlu günler olsun :)

Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.

Canımmm nasıll sevindimm anlatamam yaaa.
Çok çok mutlu olun inşallah
Nasıl duygulandım anlatamam canım benim yaa.

Son düzenleme:

O zaman welcome to Turkey

Hayırlı olsun bitanem diploman, işin veeee sevdiceğinin ailenle tanışması ne güzel haberler bunlar ne güzeeeel
belki seni de 2013 gelini yaparız kuzum ne dersin:123:
Herşeyin hayırlısı tabii
Tabiki haberdar ederim sık sık geliciiim kuzum

Kızlar nasılsınız?Ben 2013 geliniyim artık bu hafta yada haftaya salon tutuluyor.Uzun düşünceler sonucunda daha fazla beklememeye karar verdik.Bende sizinle paylaşmak istedim.
hayırlı olsunnn çok güzel bir haber bu

amin Pelinimm aminnn..o tatlı heyecanlarını yerim seninn canım benimm
ne güzel şeyler okudum kızlarrr selamlar hepinizee

sanki başım ağrıyor biraz kızlar kahve fincanlarımı alacağım şimdiden öderim işte kütahya porselenin kalpli kahve fincanı varya ondan alacağım

hoşbulduk canımcım :) (bunun ingilizcesini bulamamışlar )

çok sağol canım..inşallah bundan sonra da her şey hayırlısıyla devam eder.. 2013 gelini olmam çok zor, çok alelacele olması gerekir her şeyin o zaman. ki onu da istemem.. 2014 e çok odaklandım ben rahat rahat hazırlanayım o zamana :)

bundan canım tam fiyatını bilmiyorum ama burda büyük durmuş çok tatlılar yaaa yanına lokum koyacak yeride var 12li alacağım işte aldıktan sonra yazarım sana fiyatını bu hafta içinde alacağım

Son düzenleme:
Kızlarr nasılsınızz Yemeğimi yiyip geldimmm

Az önce kayınvalidem aradı hatrımı sormak için

hayırlı olsunnn çok güzel bir haber bu

amin Pelinimm aminnn..o tatlı heyecanlarını yerim seninn canım benimm
ne güzel şeyler okudum kızlarrr selamlar hepinizee
Ezgiiiiimm canımın taaa içisiii yerim seni ben yaa amin meleğimm amiiiiinnn

onların dili o kadarlık işte

Haklısın kuşum 2014 iyi olur sizin için.. Biz biraz daha acele ettik 2013 olsun diye özellikle nişanlım çok istedi, şimdi bende ona hak veriyorum...

Nişanlılık güzel oldugu kadar zor bişey de.. Sorumlulukları ciddi anlamda fazla. Biz sevgiliyken daha rahattık acıkcası ya da bana oyle geliyo ama ailem beni çok sıkmamalarına rağmen bazen sıkılıyorum. Mayıs bizim ayımız olcak inşallah

Darısı da size inşallah canım. Aklında bir tarih var mı?

Çok güzelmiiş

Selamlar nasılsınız
Kendimizce bir tarih belirlemiştik... Bende onun tablosunu yaptım.
İnşallah isteğimiz tarihlerde gerçekleşir her şey zaman su gibi akar geçer...
Aslında 2 tarih arası gidip geliniyor ya hayırlısı :)

Son düzenleme:
Elissss canım benim çok sevindimmm, Allahım tamamına erdirsin canım benim, bir yastıkta mutlulukla kocayın inşallah.

Selam güzel gelincikler ben geldimmmm

Kızlar Madame Coco'da Nevresim takımlarında ve bazı ürünlerde %50+%20 yani toplamda %70 indirim varmış, netten baktım fiyatlar çok uygun, internet üzerinden de satış var bir bakın derimmm.

Kuzucumm çok sevindimm hayırlı olsun tablon, su gibi aksın geçsin inşallah şafağın.
Nasılsın canımm benimm?

Amin canım benim ben iyiyim saolasın sen nasılsın canım.
Neler yaptın

Ben de iyiyim canımm, teşekkür ederimm çeyiz sayfalarına bakıyorum ahh ahh bize de nasip olsun bi an önce kendi sayfamızı açmak kuzucumm
Temizlik yaptım canımm bitti şimdi sayfaya bakiyim dedim. Sen neler yaptın canımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…