2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin canım yaa bende bakıyorum baya hem fikir oluyor hem model görmüş oluyoruz.
Bende sabah 9 da sınavım vardı canım. Onu kutluyorum
Haftaya daha 6 tane daha var. 6 tane daha stres yani canım :)
Biraz çalışsam mı diyorum ama bildiğin sınavdan önceki 12 saat daha cazip geliyor uykuda içinde tabi :26:
Birde üstten ders almak istiyorum ben 2. dönem acaba oluyor mu bir bilgin var mı canım.... Hani 2 yıllıklarda da

Kızlar napıosunuzzz

Canımm not ortalaman yüksek olursa alabiliyorsun, bizim okulun sistemi öyle yani kuzucumm sizde de öyledir büyük ihtimalle.
İnşallah kalan sınavların da çok çok güzel geçer, atlatırsın canım benimmm.

Canımm not ortalaman yüksek olursa alabiliyorsun, bizim okulun sistemi öyle yani kuzucumm sizde de öyledir büyük ihtimalle.
İnşallah kalan sınavların da çok çok güzel geçer, atlatırsın canım benimmm.

Canım bizde çan eğrisi var.
Notlara gelirsek açıkçası yüksek. Şöyle yüksek her sınavda ya ilkteyim ya ilklerdeyim ilk 5 max 10 puan içinde.
Ortalamayla aramda hep 28-35 puan arası fark oluyor sadece bir derste 6 bir derste 15 puan fark az olarak. 10 dersim var işte
4 saatlik en yüksek kredili dersim tam 99,5 gelcek :26:
Ablama dedim aşağı yukarı hesapla. O da dedi 3-3,5 arası gelir dedi amaa bilmiyorum tabi ne olur bir bomba olur dibe batar mıyım.
Ablam 2.5 u geçtin mi yeterli demişti ama sanada bir sorayım dedim canım saolasın

Son düzenleme:
Hoş geldin canımm İyi canımm çeyiz sayfalarına bakıyorum, sen napıyorsun?

Bende iyiymm canım bende sabahtan beri bornoz setlerini inceledim bornoz seti alıcam taç ve özdilek bornozları hoşuma gittisen nelere bakıorsun

Maşallah canım benimm Allah daim etsin başarılarını Ortalaman yüksek olduğu için üstten ders alabilirsin rahatlıkla kuzucummm.

Maşallah canım benimm Allah daim etsin başarılarını Ortalaman yüksek olduğu için üstten ders alabilirsin rahatlıkla kuzucummm.

Çok teşekkür ederim canım inşallah seninde başarıların daim olsun her zaman.
İnşallah 2 yıllık diye bir sorun çıkmaz saolasın tekrar canım.

Bende iyiymm canım bende sabahtan beri bornoz setlerini inceledim bornoz seti alıcam taç ve özdilek bornozları hoşuma gittisen nelere bakıorsun

Canımmm kk'daki çeyiz sayfalarına ve netten de nevresim takımlarına bakıyorumm Karaca Home'un nevresimleri süper ve fiyatları da baya uygun.
Bornoz takımları kaça canımm?

Çok teşekkür ederim canım inşallah seninde başarıların daim olsun her zaman.
İnşallah 2 yıllık diye bir sorun çıkmaz saolasın tekrar canım.

Canımm ablam Marmara üni.'de seninle aynı bölümü okuyor o da 2 yıllık, üstten ders aldı geçen dönem sorun çıkmadı canım benimm 2 yıllık da olsa alabiliyorsun.

Canımmm kk'daki çeyiz sayfalarına ve netten de nevresim takımlarına bakıyorumm Karaca Home'un nevresimleri süper ve fiyatları da baya uygun.
Bornoz takımları kaça canımm?

evet canım karaca home nevresim takımlarını bi kaç gündür bende araştırıyorum burayada yazmıştım ama çevremde hiç bilen yok yeni olduğu için pek güvenemiyorum açıkcası kuzu sarevde güzel modeller var ordan alıcam büyük ihtimal
Bornoz takımları taç ve özdilek 200-300 arası canım

Ben de Karaca kullanan bulursam sorucam canım memnunlarsa alıcam hemen , aslında kötü olucağını zannetmiyorum 1-2 tane alınabilir bence kuzucumm. Haklısın Sarev ve Madame Coco ve Taç'ın modelleri de güzel.
Ayrı ayrı alıp sen de set yapabilirsin canımm baya tuzluymuş anammm

Mademe coco yu hiç duymamıştım ben canım hemen girip baktım şimdi Ne güzel şeyler var öylee

Evey baya pahalılar canım ayrı ayrıda nerdeyse aynı fiyata debk geliyor zaten set içindekilerle kuzum

Mademe coco yu hiç duymamıştım ben canım hemen girip baktım şimdi Ne güzel şeyler var öylee

Evey baya pahalılar canım ayrı ayrıda nerdeyse aynı fiyata debk geliyor zaten set içindekilerle kuzum

İyi yaptın canım benimm çok cici şeyler var şimdi indirimdeymiş baya da uygun fiyatları.
Anladım canımm o zaman set olarak almak daha mantıklı tabi, ay hiç evlenicekleri düşünmüyolar zaten bir sürü masraf var bir de fiyatları arttırıyolar böyle.

evet ya herşey çok pahalı Allahtan bizim burda çeyiz yapanlara yardımcı olan mağazalar var elden taksit le alabiliyorsun herşeyini

evet ya herşey çok pahalı Allahtan bizim burda çeyiz yapanlara yardımcı olan mağazalar var elden taksit le alabiliyorsun herşeyini

Şanslısın o zaman canımm öyle yardımcı olan mağazaların olması insanın işini baya kolaylaştırıyor.

Canımm ben çıkıyorum, seni kocaman öpüyorummm. Kendine çok dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…