2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gizemcimm çıktın galiba, ben de çıkıyorum canım benim kocaman öpüyorum seni, görüşürüz.

Kızlaaaarr

Canım çok sıkkın, sözde izin istedim, o zaman nişanını mayısta yapamazsın, o zaman izin veremeyiz dediler

Kızlaaaarr

Canım çok sıkkın, sözde izin istedim, o zaman nişanını mayısta yapamazsın, o zaman izin veremeyiz dediler

bu insanların anlayşşızlığını anlayamıyorum ya Kendileri senin yerinde olsa kaç gün izin kullanırlardı acaba

bu insanların anlayşşızlığını anlayamıyorum ya Kendileri senin yerinde olsa kaç gün izin kullanırlardı acaba

Çok moralim bozuldu efulicim yaa, dokunsan ağlayacağım, bunun üstüne bir de çok yakın bir arkadaşım izin alamadığı için gelemiyormuş sözüme.. O da tuz biber oldu, offff

Çok moralim bozuldu efulicim yaa, dokunsan ağlayacağım, bunun üstüne bir de çok yakın bir arkadaşım izin alamadığı için gelemiyormuş sözüme.. O da tuz biber oldu, offff

sıkma canını kuzumm ya sen kaç gün izin istedinde vermedilerki Sinir oluyorum böyle şeylere Yinede herşey çok güzel olur kuzum ya güzel şeyler düşün sen

sıkma canını kuzumm ya sen kaç gün izin istedinde vermedilerki Sinir oluyorum böyle şeylere Yinede herşey çok güzel olur kuzum ya güzel şeyler düşün sen

üç gün istedim tatlım, bi gün öncesi, bir gün sonrası dahil.
Mayısta kuzenimin düğünü vardı, 18 mayıs cumartesi, 17 mayıs cuma kınaları var, biz de madem akrabalar gelecek, bari biz de o arada yapalım dedik, 15 mayıs çarşamba olsun dedik. Yani mayısta da 4 gün izin alacaktım ama şimdi dediklerine göre ben mayısta 4 gün izin alamazmışım...

Günaydınn Kızlar Herkeze Mutlu Günler.Nasılsınızz

OPRA çok tebrik ederim canım seni en güzel kararı vermişşiniz herşey hayalindeki gibi olur umarımm

Cuty aramıza hoşgeldin:)

Canımmm nasıll sevindimm anlatamam yaaa.
Çok çok mutlu olun inşallah
Nasıl duygulandım anlatamam canım benim yaa.

hayırlı olsunnn çok güzel bir haber bu

amin Pelinimm aminnn..o tatlı heyecanlarını yerim seninn canım benimm
ne güzel şeyler okudum kızlarrr selamlar hepinizee

Kızlar hepinize çok teşekkürederim.Dünden beri midem bulanıyor.Sanırım cok heyecan yaptım.İnşAllah herşey gönlümüzce olur kızlar.Darısı tüm sabırsızlıkla bekleyenlerin başına

Hep mutlu ol canımm sen.

Öğrenciyken çeyiz alışverişi de zor canımm ya her şeyi almak istiyorum ben

Canımsın benim senn. Canım burda hava baya kötü 2 gündür gök gürültülü fırtınalı vs. Şimşekler çok çakınca bizim geçen bilg. öyle bozulmuştu topraklama elektrikle ilgili kapatmak zorunda kaldım k.bakma lütfen.
Valla bende çok şey beğeniyorum ama bir şeyin borcunu ödeyeseye ooo alamıyorum içimde nasıl kalıyor :)

Kızlaaaarr

Hala nasıl insanlar var ya.
Sanki 1 günden ya da birkaç saat 1 eleman izninden bir iş aksayacak...
Canını sıkma canım sen... Nişan ne zaman sizin hafta içi mi.

Kızlar hepinize çok teşekkürederim.Dünden beri midem bulanıyor.Sanırım cok heyecan yaptım.İnşAllah herşey gönlümüzce olur kızlar.Darısı tüm sabırsızlıkla bekleyenlerin başına

Canımmm Seninde herşey gönlünce olsun. Herşey çok güzel olucak eminim
Eee bizi unutmazsın ama demi.
Hadi hayırlısıyla çeyizlerde hazırlanırr ohh Bundan sonra seni sırf çeyiz topiklerinde indirim fırstlarında görürüz :)

Canımmm ne kusuru aşk olsun.
Ahhh sorma canımm insanın içine dert oluyor beğendiğini alamayınca. :))

Kızlaarr geceniz güzel olsun telden bi bakayım dedim sizlere öpüyorum hepinizi
İyi geceler :)

Kızlaarr geceniz güzel olsun telden bi bakayım dedim sizlere öpüyorum hepinizi
İyi geceler :)
İyi geceler canımm öpüyorumm çok. :)

Simgem sende çıktın heralde bende kaçıyorum o zaman
İyi geceler Herkese
Kuzumm yazmışsın yeni gördümm kusuruma bakma olur mu?
İyi geceler canım benimmm öpüyorum, kendine çok dikkat et.

Canım bayıldım ben bunaaa bende istiyorum ilk defa gördüm ben

Kızlaaaarr

İnsanlar çok anlayışsız canım üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…