Kızlaaaarr
Canım çok sıkkın, sözde izin istedim, o zaman nişanını mayısta yapamazsın, o zaman izin veremeyiz dediler
bu insanların anlayşşızlığını anlayamıyorum ya Kendileri senin yerinde olsa kaç gün izin kullanırlardı acaba
Çok moralim bozuldu efulicim yaa, dokunsan ağlayacağım, bunun üstüne bir de çok yakın bir arkadaşım izin alamadığı için gelemiyormuş sözüme.. O da tuz biber oldu, offff
sıkma canını kuzumm ya sen kaç gün izin istedinde vermedilerkiSinir oluyorum böyle şeylere Yinede herşey çok güzel olur kuzum ya güzel şeyler düşün sen
Kızlaaaarr
Canım çok sıkkın, sözde izin istedim, o zaman nişanını mayısta yapamazsın, o zaman izin veremeyiz dediler
Offf kızlar ya neden canımız sıkkın hepimizin acaba
Günaydınn Kızlar Herkeze Mutlu Günler.Nasılsınızz
OPRA çok tebrik ederim canım seni en güzel kararı vermişşiniz herşey hayalindeki gibi olur umarımm
Cuty aramıza hoşgeldin:)
Opracım, canım, şimdi gördüm bu güzel haberini.. Hayırlı olsun şimdiden, her şeyin güzel güzel gönlüne göre olsun inşallah.. Artık 2013 gelimizin ama, gelişmeleri, hazırlıklarını bizimle de paylaş yine de
Pelincim, senin de hayırlı olsun kuzum.. Çok sevindim senin adına :) nasıl gidiyor hazırlıklar?
Canımmm nasıll sevindimm anlatamam yaaa.
Çok çok mutlu olun inşallah
Nasıl duygulandım anlatamam canım benim yaa.
hayırlı olsunnn çok güzel bir haber bu
amin Pelinimm aminnn..o tatlı heyecanlarını yerim seninn canım benimm
ne güzel şeyler okudum kızlarrr selamlar hepinizee
Elissss canım benim çok sevindimmm, Allahım tamamına erdirsin canım benim, bir yastıkta mutlulukla kocayın inşallah.
Selam güzel gelincikler ben geldimmmm
Kızlar Madame Coco'da Nevresim takımlarında ve bazı ürünlerde %50+%20 yani toplamda %70 indirim varmış, netten baktım fiyatlar çok uygun, internet üzerinden de satış var bir bakın derimmm.
Hep mutlu ol canımm sen.
Öğrenciyken çeyiz alışverişi de zor canımm ya her şeyi almak istiyorum ben
Kızlaaaarr
Kızlar hepinize çok teşekkürederim.Dünden beri midem bulanıyor.Sanırım cok heyecan yaptım.İnşAllah herşey gönlümüzce olur kızlar.Darısı tüm sabırsızlıkla bekleyenlerin başına
sana ne oldu bal_hatun:44:
Canımsın benim senn. Canım burda hava baya kötü 2 gündür gök gürültülü fırtınalı vs. Şimşekler çok çakınca bizim geçen bilg. öyle bozulmuştu topraklama elektrikle ilgili kapatmak zorunda kaldım k.bakma lütfen.
Valla bende çok şey beğeniyorum ama bir şeyin borcunu ödeyeseye ooo alamıyorum içimde nasıl kalıyor :)
Canımmm ne kusuru aşk olsun.
Ahhh sorma canımm insanın içine dert oluyor beğendiğini alamayınca. :))
Kızlaarr geceniz güzel olsun telden bi bakayım dedim sizlere öpüyorum hepinizi
İyi geceler :)
Aynen kuzucummHee valla canım :)
Güzelde şeyler var... :)
İyi geceler canımm öpüyorumm çok. :)Kızlaarr geceniz güzel olsun telden bi bakayım dedim sizlere öpüyorum hepinizi
İyi geceler :)
Kuzumm yazmışsın yeni gördümm kusuruma bakma olur mu?Simgem sende çıktın heralde bende kaçıyorum o zaman
İyi geceler Herkese
Eki Görüntüle 609095
bundan canım tam fiyatını bilmiyorum ama burda büyük durmuş çok tatlılar yaaa yanına lokum koyacak yeride var12li alacağım işte aldıktan sonra yazarım sana fiyatını bu hafta içinde alacağım
Kızlaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?