2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ana ne saçmalık ya demedşn mi kuzum sen sözüm var diye? nerde çalışıyosun sen?

Demez olur muyum hiç.. Büyük bir gıda firmasında çalışıyorum canım..

Canım bayıldım ben bunaaa bende istiyorum ilk defa gördüm ben

İnsanlar çok anlayışsız canım üzülme lütfen

Kızlar maalesef özel sektör böyle, hele kurumsal şirketler daha beter, şimdi nişanı ertelemeyi düşünüyoruz, bakıcaz artık...

Bu arada kızlar rüya tabirinden anlayan var mı?? Dün gece çok karışık bir rüya gördüm. Bunu yorumlayabilir misiniz?

Kızlarr günaydınnn Hepimize iyi hafta sonları olsun

Bitanem benim ya unutur muyum hıc deneyımlerımı sızle paylasıcam kı burda yol olsun size.Yarın Allah ın izniyle salonu tutuyoruz bakalım heyecan yaptım.

edacım çok tatlılar bugün bakıcam onlardan çok özel geldi bana ya kesin kesin istiyorum yaniii

bak bakalım canım ama fiyatı sanki pahalıdır gibi geldi inşallah degildir

ay bakamadım bakamadım evden çıkamadım bugün misafir misafir kızlar çok korkuyorum ben yaaa of edacım dedeler babalar işin içine bir girse içim rahat edicek

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm kimler var kader arkadaşlarımmm

ay bakamadım bakamadım evden çıkamadım bugün misafir misafir kızlar çok korkuyorum ben yaaa of edacım dedeler babalar işin içine bir girse içim rahat edicek
Korkma canım her an ayrı bir heyecan
Yarın müsait olursan git bakalım keşke uygun olsa

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm kimler var kader arkadaşlarımmm

bugünlerde karşılaşamaz olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…