- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
:) gelirim işim gücüm yok, ilk defa olumlu bir yanı çıktı :)
sende mi iş arıyordun canım
Maalesef canım iş arıyorum staj yapıyorum o da bitti, şimdi acil işe girmem gerek birde şubat ortasına kadar vaktim var stresten öleceğim, sende mi iş arıyorsun?
evet canım malesef bugün tam 2 ay oldu
İnşallah hayırlısıyla iş buluruz
Benimde bir buçuk ay canım son işimden önce bir yıl evde oturdum, çok zor
ahh ahh canım zor olmaz olur mupara yok o ayrı dert..çalışmaya alışan insan evde duramıyor o daha ayrı bir dert
evde durdukca hergün yeni hastalıgım çıkıyor sankiçalışırken hiç görmedigim şeylere şimdi çok takıyorum hastalık hastası olacagım yakında
Aynen öyle valla canım, alıştıktan sonra zor, parasızlık zor kendi parasını kazanmak istiyor insan.
Sen ne iş yapıyordun neler arıyorsun şimdi?
valla canım ben yıllardır bir o iş bir bu iş çalıştım durdum ama en son sekreterlik yaptım ve yine sekreterli arıyorum
üniv (aöf) okuyorum ama gelecekte ne olur bilemiyorumbiter inşallah
sen ne iş arıyorsun canım
Bende Hastanede İK'da çalıştım altı ay şimdi de İK istiyorum ama en az 2-3 yıl deneyim istiyorlar, bu da ayrı bir konu ama bir an önce işe girmek için her yere başvuruyorum artık, hafta içi kafelere mağazalara başvurmaya başlayacağım, iş için şehir değiştirmiştim şimdi kira vs. masraflar için ne olursa çalışırım durumundayım.
bende sekreterlik rahat diye yine arıyorum canım ama artık bende senin gibi magazalarada başvurmak en güzeli diyorum
senin için daha bir zor canımoff offf
ben sekreterlikten önce yaptım canım dedigin gibi gelecek için uygun degil..bana göre evli bir bayan için hiç uygun degil..avm de çalıştım ben günde 8 saat var bazen 6 da çıkıyorsun bazen 10 da ve pazar tatil degil çok zorAynen canım çok zor baskı altında hissediyorum resmen, ama mağaza sektörü çok da rahat değil hem gelecek için zor hemde çoğu mağazanın çalışma şartları iç açıcı değil maalesef
ben sekreterlikten önce yaptım canım dedigin gibi gelecek için uygun degil..bana göre evli bir bayan için hiç uygun degil..avm de çalıştım ben günde 8 saat var bazen 6 da çıkıyorsun bazen 10 da ve pazar tatil degil çok zor
Bekarken neyse ama evli olunca hafta sonu en azından pazar tatil olmalı gibi geliyor bana, çalışma saatleri de uzuyor, en fazla çocuk yapılana kadar çalışılabiliyor, sonra ne olacak diye düşünüyor insan da ister istemez.
aynen öyle ve kalıcı bir iş olmalı
Evet insan belli bir yaşa gelince süreklilik istiyor geçici işlerden şimdiden sıkıldım ben.
İyi Akşamlar Canlar nasılsınızz
Çok Kalamıcam ama size bir selam vereyim dedim
slm kızlar bende geleyim mi aranızaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?