2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşallah canım Allah tez zamanda herkesi sevdigine kavuştursun ya da hayırlı bi zaman diyim daha iyi :)) bizde de henûz söz nişan bişi yok. aileler biliyo ama resmiyete dökemedik henüz bakalım ne zaman olcak

inşallah canım Allah tez zamanda herkesi sevdigine kavuştursun ya da hayırlı bi zaman diyim daha iyi :)) bizde de henûz söz nişan bişi yok. aileler biliyo ama resmiyete dökemedik henüz bakalım ne zaman olcak
evet canım hayırlısı demek en güzeli

yok be canım ne fincanı misafirden kafamı kaldıramadım eylül hoşgeldin sende

ah ben okuyorum ya edacım o nedenle yarıyıl tatilindeyim ya gelen giden ohoooo sanada iyi geceler canım :)

Yaşasııııın pazartessiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Günaydın uğur böcüklerim bu gün benim tatil günüm yuppiiiii siz neler yapıyorsunuz bakayım

Günaydın kızlar İyi Haftalar
Günaydın canım sanada iyi haftalar

ooo o zaman diyecek birşey yok eli boş gelmeseler keşke genç kızsın çeyiz getirsinler

Ah yok zaten yeterince var şimdi aklıma bişey geliyor onu yapacağım kendime masa örtüsü takımı ben kumaş boyama yapıyorum da havlu masa örtüsü yastık bir sürü bir sürü şimdi kayınvalide misafir aile gelince kullanabileceğim kırık beyaz üstüne gri tonlarda olacak :) nerden baksan dışarıda satışı 150 200 den başlıyor el işlemesi olduğu için :)

Yaşasııııın pazartessiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Günaydın uğur böcüklerim bu gün benim tatil günüm yuppiiiii siz neler yapıyorsunuz bakayım

günaydın bal_hatuncuk :) banada tatil 1 ay

Günaydın kızlar İyi Haftalar

Günaydın kızlaaaaarrrr, çok yoğun bir hafta başladı, kafamı kaldıramadım işten. Perşembeden sonra da izinli olacağım için işler birikmesin istiyorum. Sizden naber?

yap canım ne güzel olur ama yıkanınca cıkmaz mı :44: çeyiz istemiyormusun annemde bana yıllar önce başladıgım danteli bitir evdeyken diyor ama ben oralı degilim :26: kullanmam ben onu emegime yazık

yok bir sürü yaptım anneme runner havlular vs vs hiç bir şekilde çıkmıyor hatta benim ilkokulda bir masa örtüm vardı bu beslenme çantasına ona ismimi yazmışlardı çıkmıyor hala daha duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…