- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
hoşbuldum edacım :)) güzel bi muhabbet ortamına benziyo bi de ihtimal 2014lülerden olabilirim bende geleyim dedim :))
ben geldimmmm
amin amin inşallah :)) ee peki nişanlı mısın sen canım
evet canım hayırlısı demek en güzeliinşallah canım Allah tez zamanda herkesi sevdigine kavuştursun ya da hayırlı bi zaman diyim daha iyi :)) bizde de henûz söz nişan bişi yok. aileler biliyo ama resmiyete dökemedik henüz bakalım ne zaman olcak
yok be canım ne fincanı misafirden kafamı kaldıramadımeylül hoşgeldin sende
ah ben okuyorum ya edacımo nedenle yarıyıl tatilindeyim ya gelen giden ohoooo sanada iyi geceler canım :)
Günaydın kızlar İyi Haftalar
Yaşasııııın pazartessiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydın uğur böcüklerim bu gün benim tatil günüm yuppiiiii siz neler yapıyorsunuz bakayım
Günaydın canım sanada iyi haftalarGünaydın kızlar İyi Haftalar
ooo o zaman diyecek birşey yokeli boş gelmeseler keşke genç kızsın çeyiz getirsinler
Yaşasııııın pazartessiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydın uğur böcüklerim bu gün benim tatil günüm yuppiiiii siz neler yapıyorsunuz bakayım
Günaydın kızlar İyi Haftalar
Günaydın canım sanada iyi haftalar
Ah yok zaten yeterince var şimdi aklıma bişey geliyor onu yapacağım kendimemasa örtüsü takımı ben kumaş boyama yapıyorum da havlu masa örtüsü yastık bir sürü bir sürü şimdi kayınvalide misafir aile gelince kullanabileceğim kırık beyaz üstüne gri tonlarda olacak :) nerden baksan dışarıda satışı 150 200 den başlıyor el işlemesi olduğu için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?