2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yok bir sürü yaptım anneme runner havlular vs vs hiç bir şekilde çıkmıyor hatta benim ilkokulda bir masa örtüm vardı bu beslenme çantasına ona ismimi yazmışlardı çıkmıyor hala daha duruyor
çıkmıyorsa çok güzel canım paylaşırsın bitince

Selam kızlaarrr
Ne zamandır doğru düzgün giremedim
hepinizi özlediiimmm

hoşgeldin canım nerelerdeydin

can sıkıntısından patlıyorum karnımda çok acıktı şöyleee bir içli köfte olsa

İçli köfte mi dediiinnn?? edacım beni benden aldın şu anda

Olsa da yesek..

can sıkıntısından patlıyorum karnımda çok acıktı şöyleee bir içli köfte olsa

of bende çok severimde kızlar diyetteyim :) malesef ne içli köfte ah ah nede severim kendisini kii sevdiğim doğulu mükemmeller o yüzden zayıflayıpta gelin olunca kilo almam inşallah.

İçli köfte mi dediiinnn?? edacım beni benden aldın şu anda

Olsa da yesek..

of bende çok severimde kızlar diyetteyim :) malesef ne içli köfte ah ah nede severim kendisini kii sevdiğim doğulu mükemmeller o yüzden zayıflayıpta gelin olunca kilo almam inşallah.

Kızlar valla yapabilen varsa yapalım yiyelim ben de yap boz yap boz bir diyet yapıyorum ama 2 tane yesek ne olacak :26: Benim sevgilimde doğulu ilk zamanlar sormuştum annen yapmayı bilirmi diye yok demişti demek o kısımda yapmıyorlar off kızlarr

ebissss evet çok az kaldı söze hazırlıklar nasıl gidiyor

Kızlar bugün bir deli cesaretim geldi babama söyleyesim var sevdiceğimi napsam sizce?

Kızlar bugün bir deli cesaretim geldi babama söyleyesim var sevdiceğimi napsam sizce?

annen biraz çıtlatsn bence hazır olsn :)) benim annem de söylemeye çekiniyodu ama tepkisi gayet güzel oldu hatta anneme sóyldgmde aldgm tepkiye göre çok daha iyidi :)) ama kendn söylemeye karar verdysen cesaret gelmşken sóyle kaçırma fırsatı :))

Kızlar bugün iş o kadar yoğundu ki giremedim bi daha neler yaptınız

slm kızlar bende geleyim mi aranızaa :)))

Hoşgeldin tatlım :)

Günaydın kızlar İyi Haftalar

İnşallah çok güzel bir hafta olur. :)

Selamlar Canlar nasılsınız

İyiyiiizz :)

yok bir sürü yaptım anneme runner havlular vs vs hiç bir şekilde çıkmıyor hatta benim ilkokulda bir masa örtüm vardı bu beslenme çantasına ona ismimi yazmışlardı çıkmıyor hala daha duruyor

Çok merak ettim ben, resim de bekleriz.

Bence bir kerede söyle kurtul, ben öyle yapmıştım. :)

Ben kır düğün salonlarına bakıyorum çok pahallı nasıl olacak bu işler bilemedim

Malesef fiyatlar çok uçuk düğün dedin mi kuaföründen pastasına mekana kadar herşey ateş pahası Allah hepimizin yardımcısı olsun sen nerde yaşıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…