- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
çıkmıyorsa çok güzel canımyok bir sürü yaptım anneme runner havlular vs vshiç bir şekilde çıkmıyor hatta benim ilkokulda bir masa örtüm vardı bu beslenme çantasına ona ismimi yazmışlardı çıkmıyor hala daha duruyor
Selam kızlaarrr
Ne zamandır doğru düzgün giremedim
hepinizi özlediiimmm
yok be canım ne fincanı misafirden kafamı kaldıramadımeylül hoşgeldin sende
Selam kızlaarrr
Ne zamandır doğru düzgün giremedim
hepinizi özlediiimmm
can sıkıntısından patlıyorumkarnımda çok acıktı şöyleee bir içli köfte olsa
İçli köfte mi dediiinnn?? edacım beni benden aldın şu anda
Olsa da yesek..
İçli köfte mi dediiinnn?? edacım beni benden aldın şu anda
Olsa da yesek..
of bende çok severimde kızlar diyetteyim :) malesef ne içli köfte ah ahnede severim kendisini kii sevdiğim doğulu mükemmeller o yüzden zayıflayıpta gelin olunca kilo almam inşallah.
Kızlar valla yapabilen varsa yapalım yiyelimben de yap boz yap boz bir diyet yapıyorum ama 2 tane yesek ne olacak :26: Benim sevgilimde doğulu ilk zamanlar sormuştum annen yapmayı bilirmi diye yok demişti demek o kısımda yapmıyorlar off kızlarr
ben denemiştim bi kere sevgilim güneydogulu orda kitel diyolar merak ettm hem ögreneyim şimdiden diye yapmştm :)) orjinalini yemedgm için tutturabildm mi bilmyrm ama ustalaşırsam bi gün yaparım size
Kızlar bugün bir deli cesaretim geldi babama söyleyesim var sevdiceğiminapsam sizce?
slm kızlar bende geleyim mi aranızaa :)))
Günaydın kızlar İyi Haftalar
Selamlar Canlar nasılsınız
yok bir sürü yaptım anneme runner havlular vs vshiç bir şekilde çıkmıyor hatta benim ilkokulda bir masa örtüm vardı bu beslenme çantasına ona ismimi yazmışlardı çıkmıyor hala daha duruyor
Kızlar bugün bir deli cesaretim geldi babama söyleyesim var sevdiceğiminapsam sizce?
Kızlar bugün iş o kadar yoğundu ki giremedim bi daha neler yaptınız
Ben kır düğün salonlarına bakıyorum çok pahallı nasıl olacak bu işler bilemedim
Çok merak ettim ben, resim de bekleriz.
Malesef fiyatlar çok uçuk düğün dedin mi kuaföründen pastasına mekana kadar herşey ateş pahası Allah hepimizin yardımcısı olsun sen nerde yaşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?