- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
İyi akşamlar kızlar...
Bende İzmir'denim
İyi akşamlar kızlar...
Bende İzmir'denim
Amin canım öyle gerçekten, Eskişehir'deyim ben ama kınam İzmir'de olacak, sen?
Kızlar bugün bir deli cesaretim geldi babama söyleyesim var sevdiceğiminapsam sizce?
ben denemiştim bi kere sevgilim güneydogulu orda kitel diyolar merak ettm hem ögreneyim şimdiden diye yapmştm :)) orjinalini yemedgm için tutturabildm mi bilmyrm ama ustalaşırsam bi gün yaparım size
4 gün mü kalmış söze :))) ne güzeel heycan var mı heycan :)))
Kızlar valla yapabilen varsa yapalım yiyelimben de yap boz yap boz bir diyet yapıyorum ama 2 tane yesek ne olacak :26: Benim sevgilimde doğulu ilk zamanlar sormuştum annen yapmayı bilirmi diye yok demişti demek o kısımda yapmıyorlar off kızlarr
ebissss evet çok az kaldı sözehazırlıklar nasıl gidiyor
Heyecan olmaz mıgece uyuyamıyorum artık :) Sen de hoşgeldin aramıza eylülcüm
Edacım evi dip köşe temizledik, yarın yemeklerin bir kısmı yapılacak, ben dün kuaföre gittim iş çıkışı, saçlarımı boyatı, bugün de gidicem, geri kalan epilasyon meselesini halledicem iştee, yarın sevdiceğim geliyor Ankara'ya. Yarın da dışardaki işleri halledicez, perşembe evi tekrar sil süpür, oturma düzenini ayarla, cuma büyük gün :))):18:
Günaydın canımGünaydınn kızlarrrr
Bugün çok depresifim sanırım bu işyerinde çalışmak istemiyorum artık sabahları istemeyerek geliyorum
Ebissss geri sayıma başlıyoruzzz
izin verdiler mi isteme için sana
Menüde ne var
Günaydın canım
Ne oldu sorun mu var :44: yoksa sabah kalkmaktan mı yoruldun :44:
Ahha ah memleketim benim :)
Günaydın/Tünaydın :)
Sabahtan final sınavımı olup gelmiş bulunmaktayım.
Son 4 tane kaldı... Cuma akşamı benim akşamım olacakk
Heyecan olmaz mıgece uyuyamıyorum artık :) Sen de hoşgeldin aramıza eylülcüm
Edacım evi dip köşe temizledik, yarın yemeklerin bir kısmı yapılacak, ben dün kuaföre gittim iş çıkışı, saçlarımı boyatı, bugün de gidicem, geri kalan epilasyon meselesini halledicem iştee, yarın sevdiceğim geliyor Ankara'ya. Yarın da dışardaki işleri halledicez, perşembe evi tekrar sil süpür, oturma düzenini ayarla, cuma büyük gün :))):18:
az kalmış canım çok iyiy bilirim o son sınavın olduğu günüü
Hoş gelicen canım İzmir'e :) İyi Yolculuklar şimdien
Amaa yağmurrr varrr. Dün gece hele çok kötüydü nasıl şimşekler çaktı 3 te. Uykudan tırsarak kaldırdı o derece.
Birkaç gündür maşallah hava hep yağıyor.
Yarn hariç tüm hafta yağacakmış Bugün sabah haberlerindde NTV Söyledi
Alanyadayım bende canım
Günaydınn kızlarrrr
Bugün çok depresifim sanırım bu işyerinde çalışmak istemiyorum artık sabahları istemeyerek geliyorum
Ben bilirim o duyguyu huzursuz olunca insan ayakları geri geliyor.
Günaydın/Tünaydın :)
Sabahtan final sınavımı olup gelmiş bulunmaktayım.
Son 4 tane kaldı... Cuma akşamı benim akşamım olacakk
Hadi bakalım , unuttum ben o duyguları ama son sınava gelene kadar o kadar bıkardım ki sınavlar bitsin de sonuçlar umrumda değil derdim. :)
zaten 4 senedir izmirdeyim canım okuyorum oradaezberledim artık havasını dedikleride şuydu ne havasına ne de kızına güven olmazmış izmirin
Bende Esk'de okudum, kime İzmirliyim desem aynı cümleyi duydum. :)
zaten 4 senedir izmirdeyim canım okuyorum oradaezberledim artık havasını dedikleride şuydu ne havasına ne de kızına güven olmazmış izmirin
Günaydınn kızlarrrr
Ben bilirim o duyguyu huzursuz olunca insan ayakları geri geliyor.
Hadi bakalım , unuttum ben o duyguları ama son sınava gelene kadar o kadar bıkardım ki sınavlar bitsin de sonuçlar umrumda değil derdim. :)
Bende Esk'de okudum, kime İzmirliyim desem aynı cümleyi duydum. :)
Sınavdan önce amaç sınavları aa hadi en kötü bb geçeyim oluyor.
Sınava son 3-5 saat kala amannnnn geçeyimde yeter diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?