2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar bugün bir deli cesaretim geldi babama söyleyesim var sevdiceğimi napsam sizce?

hazır gelmiş cesaret söyle
ben denemiştim bi kere sevgilim güneydogulu orda kitel diyolar merak ettm hem ögreneyim şimdiden diye yapmştm :)) orjinalini yemedgm için tutturabildm mi bilmyrm ama ustalaşırsam bi gün yaparım size

helal valla canım sana annemin arkadaşı yapar bi kere denedim ama olmadı
isteriz isterizzzz

4 gün mü kalmış söze :))) ne güzeel heycan var mı heycan :)))

Heyecan olmaz mı gece uyuyamıyorum artık :) Sen de hoşgeldin aramıza eylülcüm

Edacım evi dip köşe temizledik, yarın yemeklerin bir kısmı yapılacak, ben dün kuaföre gittim iş çıkışı, saçlarımı boyatı, bugün de gidicem, geri kalan epilasyon meselesini halledicem iştee, yarın sevdiceğim geliyor Ankara'ya. Yarın da dışardaki işleri halledicez, perşembe evi tekrar sil süpür, oturma düzenini ayarla, cuma büyük gün :))):18:

Günaydınn kızlarrrr

Bugün çok depresifim sanırım bu işyerinde çalışmak istemiyorum artık sabahları istemeyerek geliyorum

Ebissss geri sayıma başlıyoruzzz

izin verdiler mi isteme için sana
Menüde ne var
Günaydınn kızlarrrr

Bugün çok depresifim sanırım bu işyerinde çalışmak istemiyorum artık sabahları istemeyerek geliyorum

Ebissss geri sayıma başlıyoruzzz
Günaydın canım
Ne oldu sorun mu var :44: yoksa sabah kalkmaktan mı yoruldun :44:

izin verdiler mi isteme için sana
Menüde ne var

Günaydın canım
Ne oldu sorun mu var :44: yoksa sabah kalkmaktan mı yoruldun :44:

günaydın canım Aslında ikiside az önce yıllık iznimi istedim haftaya çıkıcam kızlar biraz kafla dinleyim

Oyyy canımm azcık kalmıs gelmıs catmıs ebisiiiimmmm hadi hayırlısı inşAllah

selam kızlarrrrr :) istanbulda güzel bir gün cumartesi izmire dönüyoruz ailemle

Hoş gelicen canım İzmir'e :) İyi Yolculuklar şimdien
Amaa yağmurrr varrr. Dün gece hele çok kötüydü nasıl şimşekler çaktı 3 te. Uykudan tırsarak kaldırdı o derece.
Birkaç gündür maşallah hava hep yağıyor.
Yarn hariç tüm hafta yağacakmış Bugün sabah haberlerindde NTV Söyledi

Son düzenleme:

zaten 4 senedir izmirdeyim canım okuyorum orada ezberledim artık havasını dedikleride şuydu ne havasına ne de kızına güven olmazmış izmirin

zaten 4 senedir izmirdeyim canım okuyorum orada ezberledim artık havasını dedikleride şuydu ne havasına ne de kızına güven olmazmış izmirin

:)) Bu sabah yağmur vardı
10 Gibi Sulu Kar
12 den beri güneş ve yağmur.
Kızları konusuna katılmıyorum İzmirLi Olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…