2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canımsın anlayışın için çok teşekkür ederim
İlgi mağazaları çeyiz mağazası oldu hehe
Öpüldün canım kocaman

Canım benimmm kendine çok dikkat et, canını sıkma hiçbir şeye Gizemimm.
Öpüyorum çok çok, görüşürüz canımm.

beklemek cidden zor, düğünden önce nişan hazırlıkları var tabii. bu yaz nişan olacak 2014 ağustosunda da gelin olacağım inşallah :)
bana göre ailelerin kaynaşması en zor aşama...

ya kizlar konunun sahibi nerelerde hic ugramiyor herhalde? Keske ilk sayfadaki tablo güncellense biraz ilgileninse topikle hic fena olmaz hani....bu topigin bizleri dügünümüze kadar eslik etmesini birlikte bu heyecanli zamanlari burada dügün günümüze ve sonrasina kadar paylasmayi ben isterdim sahsen

Çok geçmiş olsun canım ya. Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun

Canım benimm nasıl oldun, şimdi daha iyi misin? Çok dikkat et kendine kuzummm.

Kuzularım teşekkür ederim, kendime geldim artık. Bugün çok daha iyiyim.

beklemek cidden zor, düğünden önce nişan hazırlıkları var tabii. bu yaz nişan olacak 2014 ağustosunda da gelin olacağım inşallah :)
bana göre ailelerin kaynaşması en zor aşama...

Hoşgeldin aramıza Burda birlikte birbirimize moral vererek beklemek süreci az da olsa kolaylaştırıyor. Aileler kısmı dediğin gibi biraz karmaşık, bu durumu atlatmak da senle sevdiceğine bağlı.

Tablo sık sık güncelleniyor da sen görmüyorsun sanırım. Düğününün olacağı tarihi yazarsan Simge arkadaşımız yardımcı olacaktır sana. Zaten şu anda bu topik ve burayı takip eden bizler eşlik ediyoruz birbirimize. Her şeyimizi paylaşıyoruz, o konuda bir sıkıntı yok, sen kafanı takma.

İyiyim canım bende, galiba hastaymışsın geçmiş sayfalara bakarken gördüm geçmiş olsun daha iyisindir inşallah

Sağol canım, çok daha iyiyim artık. Ama sağda solda herkes hasta. Bir de aniden vuruyor, bir gün önce sapasağlamken, sabah kalkıyorsun pert olmuşsun. Dikkat edin kendinize kuzucuklar.

Sağol canım, çok daha iyiyim artık. Ama sağda solda herkes hasta. Bir de aniden vuruyor, bir gün önce sapasağlamken, sabah kalkıyorsun pert olmuşsun. Dikkat edin kendinize kuzucuklar.

Sevindim canım iyi olmana.. Gerçekten öyle herkes hasta bu aralar, hava burada bir güzel oluyor bir ayaz hava değişimi baya etkiliyor..
Sende kendine dikkat et canım, ben kahvaltı yapmaya gidiyorum görüşürüz yine öpüyorum tatlım

Kadınlar gününüz kutlu olsun 2014-2015 in tatlı gelincikleri

Canım benim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, darısı bizlere olsun inşallah sen de dua et bizlere olur mu canımm?
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm.

çok teşekkür ederim ve kocaman bir AMİN diyorum kızlaarr
inşallah Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşamayı nasip eder.sizleri, neler hissettiğinizi çok ama çok iyi anlıyorum. ama alnımıza yazılan o gün gelince hiç bişey engel olamıyor bu heyecanları yaşamaya. dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguları tatmayı nasip eder.
Gizemcim bohçaya bende çok heves ederdim hep .benim kayınannimde öyle bohça hevesi çok vardı sağolsun.o yüzden herşeyim tam ve güzel oldu. nişanlım ve ailesi Allah razı olsun herşeyin gönlümce olması için çabaladılar.
buarada hurç fikriniz güzelmiş kızlar akıllı gelinciklerim benim
bende azda olsa tecrübeli bir gelincik olarak sizlere yardım etmeye çalışırımm
buarada "dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun" kızlaarr

Sayfanın sahibine ceza verildi canım maalesef gelemiyor, üyeliği silindi sanırım, ben de gelmesini çok isterdim çok özledim Yasemin'i.
Sen bir tek ilk sayfaya mı baktın canım 5-6 sayfa önce bizim güncel tablomuz var, görmedin sanırım. :) Ama sayfayla ilgileniyoruz sıkma canını sen. Tahmini düğün tarihini söylersen seni de eklerim tabloya.

Canımm Allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Tabii ki canımm ne güzel olur tecrübelerini bizimle paylaşırsan çoook mutlu oluruz.

Ebiiisssss'im kuzumm iyi olmana çok sevindimm, sen bize lazımsın kendine dikkat et, hastalanma canım benimm.

Simgem çok mutlu etti sözlerin beni, teşekkür ederim. Nasılsın? Keyfin yerinde mi?
Canımsınnn. Seni mutlu ettiysem, ne mutlu bana canım benimm. İyiyim canımm birazcık uykusuzum sadece, gece uyuyamadım.
Okula gitmek de yordu, şimdi de uyusam mı uyumasam mı arasında gidip geliyorum. Sen nasılsın canımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…