Canımsın anlayışın için çok teşekkür ederim
İlgi mağazaları çeyiz mağazası oldu hehe
Öpüldün canım kocaman
Canım benimmm kendine çok dikkat et, canını sıkma hiçbir şeye Gizemimm.
Öpüyorum çok çok, görüşürüz canımm.
Herşey için çok teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun canım ya. Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun
Canım benimm nasıl oldun, şimdi daha iyi misin? Çok dikkat et kendine kuzummm.
beklemek cidden zor, düğünden önce nişan hazırlıkları var tabii. bu yaz nişan olacak 2014 ağustosunda da gelin olacağım inşallah :)
bana göre ailelerin kaynaşması en zor aşama...
ya kizlar konunun sahibi nerelerde hic ugramiyor herhalde? Keske ilk sayfadaki tablo güncellense biraz ilgileninse topikle hic fena olmaz hani....bu topigin bizleri dügünümüze kadar eslik etmesini birlikte bu heyecanli zamanlari burada dügün günümüze ve sonrasina kadar paylasmayi ben isterdim sahsen
Kuzummm nerede kaldın senözlettin kendini
Canımmm geldim artık buralardayım :)
Bende sizleri çok özledimm
Kızlarrr hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun
Kuzummm nerede kaldın senözlettin kendini
Günaydın pınarcım, senin de kadınalr günün kutlu olsun :)
Günaydın canım teşekkür ederim
Nasılsın?
İyiyim canım, sen nasılsın?
İyiyim canım bende, galiba hastaymışsın geçmiş sayfalara bakarken gördüm geçmiş olsun daha iyisindir inşallah
Sağol canım, çok daha iyiyim artık. Ama sağda solda herkes hasta. Bir de aniden vuruyor, bir gün önce sapasağlamken, sabah kalkıyorsun pert olmuşsun. Dikkat edin kendinize kuzucuklar.
Canım benimm hoş geldinn
Ohh ne güzel tatlı telaşlar bunlar keşke darısı biran önce başımıza olsaaa :)
Maşallah nişan çok güzel geçmiş anladığım kadarıyla...
Tarihte ayarlan mış oh :) İnşallah çok mutlu olursunuz canım. Gönlünüze göre olsun dilerim herşey
Nişan diyince aklıma bohça geldi direk yaa :))
Sende yazmışsın canım :)
Nişan bohçasına çook özeniyorum inanılmaz. Nedense içimde kalsın istemediğim öncelikli konulardan biri.
Özenilince fiyatta özentili oluyor ondan korkmaktayım
Canım benim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, darısı bizlere olsun inşallah sen de dua et bizlere olur mu canımm?
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm.
ya kizlar konunun sahibi nerelerde hic ugramiyor herhalde? Keske ilk sayfadaki tablo güncellense biraz ilgileninse topikle hic fena olmaz hani....bu topigin bizleri dügünümüze kadar eslik etmesini birlikte bu heyecanli zamanlari burada dügün günümüze ve sonrasina kadar paylasmayi ben isterdim sahsen
çok teşekkür ederim ve kocaman bir AMİN diyorum kızlaarr
inşallah Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşamayı nasip eder.sizleri, neler hissettiğinizi çok ama çok iyi anlıyorum. ama alnımıza yazılan o gün gelince hiç bişey engel olamıyor bu heyecanları yaşamaya. dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguları tatmayı nasip eder.
Gizemcim bohçaya bende çok heves ederdim hep .benim kayınannimde öyle bohça hevesi çok vardı sağolsun.o yüzden herşeyim tam ve güzel oldu. nişanlım ve ailesi Allah razı olsun herşeyin gönlümce olması için çabaladılar.
buarada hurç fikriniz güzelmiş kızlar akıllı gelinciklerim benim
bende azda olsa tecrübeli bir gelincik olarak sizlere yardım etmeye çalışırımm
buarada "dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun" kızlaarr
Ebiiisssss'im kuzumm iyi olmana çok sevindimm, sen bize lazımsın kendine dikkat et, hastalanma canım benimm.
Canımsınnn.Simgem çok mutlu etti sözlerin beni, teşekkür ederim. Nasılsın? Keyfin yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?