Canımsınnn.Seni mutlu ettiysem, ne mutlu bana canım benimm. İyiyim canımm birazcık uykusuzum sadece, gece uyuyamadım.
Okula gitmek de yordu, şimdi de uyusam mı uyumasam mı arasında gidip geliyorum.Sen nasılsın canımm?
Hayırdır canım, neden uyuyamadın? Bir problem yoktur inşallah.
İyiyim canım, iş güç koşturmaca. Bugün en yakın arkadaşımın doğum günü. Tesadüfen bir otelin hamamında Hürrem Sultan gecesi varmış. Oraya gidicez. Onu bekliyorum sabırsızlıkla. Nasıl olacak bakalımOsmanlı yemekleri, Osmanlı müzikleri, dansöz falan olacakmış :)
Yok canım çok şükür bir problem, gece oturup televizyon izlemeyi çok seviyorum, sonra da uykum kaçıyor.
Ohh ne güzel canımm, inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz.Osmanlı yemekleriiiiii Müzik, dansöz ohh süper bir gece olucak bence canımm, yarın haberleri anlatırsın bana canımcımm.
Kuzummm size şimdiden iyi eğlenceler, bol bol eğlen benim yerime de olur mu?
Kusuruma bakmazsan ben çıkayım canımm uyusam birazcık çok iyi olacak. Kendine çok dikkat et canımcımm öpüyorum çok çok.
İnşallah öyle olur. Arkadaşıma da söylemedik nereye gideceğimizi. Ama regl olmaması gerektiğini ve afedersin ağda yaptırması gerektiğini söyledik. Bunları söyleyince nereye götüreceksiniz beni yahuuu dedi, iyice meraklandı. İnşallah hoşuna gider, beğenir. Yarın detayları anlatırım tabi mutlaka :)
Teşekkür ederiz
Sen de dinlen, bir daha da uykundan olma tamam mııı :)
Hayırdır canım, neden uyuyamadın? Bir problem yoktur inşallah.
İyiyim canım, iş güç koşturmaca. Bugün en yakın arkadaşımın doğum günü. Tesadüfen bir otelin hamamında Hürrem Sultan gecesi varmış. Oraya gidicez. Onu bekliyorum sabırsızlıkla. Nasıl olacak bakalımOsmanlı yemekleri, Osmanlı müzikleri, dansöz falan olacakmış :)
Ayyy ne güzellll... Çok eğlenceli olacağa benziyor... :)) kurtlarınızı dökersiniz bir güzel :)
Yalnız bir anda daldım konuya selamsız sabahsız :)))
Hoşgeldin kuzuuuummm :)))
Ben de öyle düşünüyorum, inşallah arkadaşım da beğenir de sürpriz boşa gitmez :)
Senden naber?
Ben olsam beğenmek ne kelime bayılırdım:) arkadaşın da çok beğenecektir eminim :) ne olsun benden de koşuşturmaca işte .. Derse gidiyorum akşam akşam ..
Senin de gelin hamamını yaparız inşallah tatlımm, sen iste yeter ki :)) Kolay gelsin sana. Derslerini iyi dinle, öğretmen sözlüye kaldırırsa iyi cavep ver tamam mı :)
Ben teşekkür ederim canımmm.Posta kutun dolmuş bu arada Gizemimmm.
Kuzularım teşekkür ederim, kendime geldim artık. Bugün çok daha iyiyim.
Hoşgeldin aramızaBurda birlikte birbirimize moral vererek beklemek süreci az da olsa kolaylaştırıyor. Aileler kısmı dediğin gibi biraz karmaşık, bu durumu atlatmak da senle sevdiceğine bağlı.
Tablo sık sık güncelleniyor da sen görmüyorsun sanırım. Düğününün olacağı tarihi yazarsan Simge arkadaşımız yardımcı olacaktır sana. Zaten şu anda bu topik ve burayı takip eden bizler eşlik ediyoruz birbirimize. Her şeyimizi paylaşıyoruz, o konuda bir sıkıntı yok, sen kafanı takma.
Kadınlar gününüz kutlu olsun 2014-2015 in tatlı gelincikleri
çok teşekkür ederim ve kocaman bir AMİN diyorum kızlaarr
inşallah Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşamayı nasip eder.sizleri, neler hissettiğinizi çok ama çok iyi anlıyorum. ama alnımıza yazılan o gün gelince hiç bişey engel olamıyor bu heyecanları yaşamaya. dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguları tatmayı nasip eder.
Gizemcim bohçaya bende çok heves ederdim hep .benim kayınannimde öyle bohça hevesi çok vardı sağolsun.o yüzden herşeyim tam ve güzel oldu. nişanlım ve ailesi Allah razı olsun herşeyin gönlümce olması için çabaladılar.
buarada hurç fikriniz güzelmiş kızlar akıllı gelinciklerim benim
bende azda olsa tecrübeli bir gelincik olarak sizlere yardım etmeye çalışırımm
buarada "dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun" kızlaarr
hoşbulduk kızlar :)
bekleme sürecinde yalnız olmadığını bilmek güzel :) çünkü aynı durumu yaşayanlar hariç pek anlayan olmuyor. herkes hallolur geçer, hallederiz tavrında.
hatta herkes kendi hayatına o kadar odaklanmış ki, dayımlara nişanımın olacağı tahmini tarihi söylediğimde bana "o tarihlerde tatile gideceğiz ona göre ayarlasan olmaz mı?" dediler.
nasıl bir yaklaşımdır anlamış değilim, bolca güldüm bu dediklerine sadece :))
Gizoommm teşekkürederim bitanem
hoşgeldin tatlım sende aramıza.. nedemek bizlerde aynı duygulardayız onun için inşallah düğün günümüzden sonrada buralarda olup paylaşacağız bukadar senenin verdiği sonuçlarıayrıca dayının söylediği içinde hiç dert etme. sen kendine ve ailene göre yap herşeyini yanında olmak isteyen zaten yanında olur. dediğin gibi herkes ben merkezli yaşayınca böyle oluyor ama bukadarcık kalsın sıkıntılar inşallah
amin inşallah bu kadarla kalır :)
bir de merak ettiğim bir şey var. yakın zamanda ablam evlendi ve eşi tek çocuktu. sanıyorduk ki tek çocuk olunca derdi daha az olur görümce elti olayları olmaz :)
tam tersi oldu açıkçası.
tek çocuk olunca aile daha düşkün oluyor, daha çok üstüne düşüyor gibi geldi. benim sözlüm 4 kardeş ama ailesi üstüne düşmeyi bırak benimle iyi geçinmek için gerçekten çaba gösteriyorlar, bende aynı şekilde tabii. gerçi şimdilik böyle :)))
siz ne düşünüyorsunuz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?