2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hayırdır canım, neden uyuyamadın? Bir problem yoktur inşallah.
İyiyim canım, iş güç koşturmaca. Bugün en yakın arkadaşımın doğum günü. Tesadüfen bir otelin hamamında Hürrem Sultan gecesi varmış. Oraya gidicez. Onu bekliyorum sabırsızlıkla. Nasıl olacak bakalım Osmanlı yemekleri, Osmanlı müzikleri, dansöz falan olacakmış :)

Yok canım çok şükür bir problem, gece oturup televizyon izlemeyi çok seviyorum, sonra da uykum kaçıyor.
Ohh ne güzel canımm, inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz.Osmanlı yemekleriiiiii Müzik, dansöz ohh süper bir gece olucak bence canımm, yarın haberleri anlatırsın bana canımcımm.

İnşallah öyle olur. Arkadaşıma da söylemedik nereye gideceğimizi. Ama regl olmaması gerektiğini ve afedersin ağda yaptırması gerektiğini söyledik. Bunları söyleyince nereye götüreceksiniz beni yahuuu dedi, iyice meraklandı. İnşallah hoşuna gider, beğenir. Yarın detayları anlatırım tabi mutlaka :)

Kuzummm size şimdiden iyi eğlenceler, bol bol eğlen benim yerime de olur mu?
Kusuruma bakmazsan ben çıkayım canımm uyusam birazcık çok iyi olacak. Kendine çok dikkat et canımcımm öpüyorum çok çok.

Kuzummm size şimdiden iyi eğlenceler, bol bol eğlen benim yerime de olur mu?
Kusuruma bakmazsan ben çıkayım canımm uyusam birazcık çok iyi olacak. Kendine çok dikkat et canımcımm öpüyorum çok çok.

Teşekkür ederiz
Sen de dinlen, bir daha da uykundan olma tamam mııı :)

Ne güzel düşünmüşsünüz canımm, çok mutlu olacaktır eminimm. :)) Detayları bekliyorum canımm çok sağol şimdiden, iyi eğlenceler.

Ayyy ne güzellll... Çok eğlenceli olacağa benziyor... :)) kurtlarınızı dökersiniz bir güzel :)

Yalnız bir anda daldım konuya selamsız sabahsız :)))

Ayyy ne güzellll... Çok eğlenceli olacağa benziyor... :)) kurtlarınızı dökersiniz bir güzel :)

Yalnız bir anda daldım konuya selamsız sabahsız :)))

Hoşgeldin kuzuuuummm :)))
Ben de öyle düşünüyorum, inşallah arkadaşım da beğenir de sürpriz boşa gitmez :)
Senden naber?

Hoşgeldin kuzuuuummm :)))
Ben de öyle düşünüyorum, inşallah arkadaşım da beğenir de sürpriz boşa gitmez :)
Senden naber?

Ben olsam beğenmek ne kelime bayılırdım:) arkadaşın da çok beğenecektir eminim :) ne olsun benden de koşuşturmaca işte .. Derse gidiyorum akşam akşam ..

Ben olsam beğenmek ne kelime bayılırdım:) arkadaşın da çok beğenecektir eminim :) ne olsun benden de koşuşturmaca işte .. Derse gidiyorum akşam akşam ..

Senin de gelin hamamını yaparız inşallah tatlımm, sen iste yeter ki :)) Kolay gelsin sana. Derslerini iyi dinle, öğretmen sözlüye kaldırırsa iyi cavep ver tamam mı :)

Senin de gelin hamamını yaparız inşallah tatlımm, sen iste yeter ki :)) Kolay gelsin sana. Derslerini iyi dinle, öğretmen sözlüye kaldırırsa iyi cavep ver tamam mı :)

İnşallah tatlımmm :)) inan aklımdan geçiriyordum gelin hamamı yapmayı :)
Tamam güzel güzel dinlerim :) yolda zaten okudum notlarımı :) tekrarımı yaptım... Aferin bana :)

hoşbulduk kızlar :)
bekleme sürecinde yalnız olmadığını bilmek güzel :) çünkü aynı durumu yaşayanlar hariç pek anlayan olmuyor. herkes hallolur geçer, hallederiz tavrında.

hatta herkes kendi hayatına o kadar odaklanmış ki, dayımlara nişanımın olacağı tahmini tarihi söylediğimde bana "o tarihlerde tatile gideceğiz ona göre ayarlasan olmaz mı?" dediler.

nasıl bir yaklaşımdır anlamış değilim, bolca güldüm bu dediklerine sadece :))

Ben teşekkür ederim canımmm. Posta kutun dolmuş bu arada Gizemimmm.

Hemen hallettim canım benimm

Canım benim iyi olmana ne çok sevindim
Tablo konusunda katılıyorum Simge zaten sağolsun hergün/iki günde bir zamanı oldukça zaten yeniliyor paylaşıyor.

Kadınlar gününüz kutlu olsun 2014-2015 in tatlı gelincikleri

Canım benimmm.
Seninde kadınlar günün kutlu olsunn.

İnşallah bizde yaşarız canım Allah'ım nasip ederse.
Canım gönlüne göre olduğuna o kadar çok sevindim ki. Kayınvaldende sağolsun gönlüne göre yapmış.
Zaten bizde söz nişan evresine girelim deneyimli olarak ilk sizlerden akıl alacağız diymi :))
Evet canım hepimizin dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun

Cessair Canım hoş geldin tekrar aramıza
Haklısın canım kimse bizim kadar heyecanlı/telaşlı/ince düşünceli değil malesef...

hoşgeldin tatlım sende aramıza.. nedemek bizlerde aynı duygulardayız onun için inşallah düğün günümüzden sonrada buralarda olup paylaşacağız bukadar senenin verdiği sonuçları ayrıca dayının söylediği içinde hiç dert etme. sen kendine ve ailene göre yap herşeyini yanında olmak isteyen zaten yanında olur. dediğin gibi herkes ben merkezli yaşayınca böyle oluyor ama bukadarcık kalsın sıkıntılar inşallah

Gizoommm teşekkürederim bitanem

Kızlar bu arada; Bir zamanlar Pelin'im topiğimize gelmişti. Nasip Bu gün evlendi.
İnşallah ömrü boyunca çok mutlu olur.

Vee bitanem seninde 2 Ay 25 Gün Kalmış Bile
Maşallah canıma
Az Kaldııı Çoook az

:123::123:

Son düzenleme:

amin inşallah bu kadarla kalır :)
bir de merak ettiğim bir şey var. yakın zamanda ablam evlendi ve eşi tek çocuktu. sanıyorduk ki tek çocuk olunca derdi daha az olur görümce elti olayları olmaz :)
tam tersi oldu açıkçası.
tek çocuk olunca aile daha düşkün oluyor, daha çok üstüne düşüyor gibi geldi. benim sözlüm 4 kardeş ama ailesi üstüne düşmeyi bırak benimle iyi geçinmek için gerçekten çaba gösteriyorlar, bende aynı şekilde tabii. gerçi şimdilik böyle :)))

siz ne düşünüyorsunuz? :)

Aileden aileye değişir yapıdan yapıya değişir benimde 2tane görümcem var ama dost gibi olduk ve erkek tarafı doğulu. yani aşiret değiller ama doğu adetleri nede olsa. düşün ki onlar hizmeti son safhada bekliyorlar. ama benim ailemdede hizmet son düzeyde olduğu için anlaşıyoruz şükürler olsun. herşey eş adayında bitiyor benim düşünceme göre. yani eş adayın seni ezdirmeyecek senin yanında olacak haklıya haklı diyecek biriyse bırak 5i 10 kişi ortalığı karıştırsa vız gelir. birde şu var sadece konuşanlar kardeşler olmuyor dıdının dıdısı da kendinde hak hukuk buluyor. o nedenle iyi anlaştıktan sonra çok güzel bir muhabbet ortamı bir birliktelik büyük bir aile olunuyor oyüzden Allah bozmasın iyi ki iki görümcem var diyorum

Kızlar birşey sorucam ben size...
Kapı önünde nişan yapanlar ne dağıtıyorlar peki ikram olarak :44:
Aklıma takıldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…