2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hiçbişey dagıtmıyorlar :) daha gecen gün bi nisana katıldım kapı önünde hiçbirşey dagıtılmadı

offf benimde dügünüme az kaldı yaz sonu evleniyorum cok heyecanlı telaslı üzgün herbişeyli duygular içerisindeyim gögsüme öküz oturdu desem yeri var duygularımı kimseyle paylaşamıyorum iyiki varsınız arkadaslar iyiki varsın kk...

Allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocatsın inşallah Pelini ve cümlesini. Darısı başımıza inşallah. :)) Opramın nikah şafağı daha da az kaldıııı Allah mutlu mesut bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah.

Ben de iyiyim kuzumm çok şükür. :) Sık sık gel canımm ya özletiyorsun kendini, gözlerim seni arıyor valla eskiden hep olurdun sayfada.
Evet canım haklısın ama işte kardeşimle pc tartışması oluyor onun okulla benim iş cıkışım aynı saatlere denk geliyor tam ben pc yi alıyorum ki o anda aşkım arıyor derken bi bakmışım saat 12

Sen de haklısın canımm benimm sen iyi ol da gerisi mühim değil.

Kızlar kusuruma bakmayın lütfen, ben çıkıyorum pc ablama lazımmış. :26:
Kocaman öpüyorum sizleri, kendinize çok dikkat edin.

Çok şükür iyi canımm ev, okul, çeyiz odaklı yaşıyorum malum.
Senin nasıl gidiyor canımm?

Nasıl gitsin işte benimde aynı senin gibi. hem okul iyi gitsin hem ales yds hazırlık hem çeyiz amannn koşturmaca hayat işte ne olsun ki aynı tas aynı hamam

Sen de haklısın canımm benimm sen iyi ol da gerisi mühim değil.

Kızlar kusuruma bakmayın lütfen, ben çıkıyorum pc ablama lazımmış. :26:
Kocaman öpüyorum sizleri, kendinize çok dikkat edin.

Ahhh ahh canım bizim kaderimiz bu bak hep pc yi alıyorlar elimizden kk yı kıskanıyorlar bence görüşürz canım kocaman öptümmmmm =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…