- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
evet tatlım ee aileden ayrı şehirde olunca böyle napalım
o zaman keyfini cıkar canım bizim yerimizede
yok tatlım ya ben pek sevmiyorum nette dolaşmayı mecbur kalmadıkça annemle görüşmedikçe netten çalışmak zorunda kalmadıkça yanı kısacası günde yarım saat girersem ancak işteteknoloji düşmanıyım biraz da ondan
heee işte elinin altında olunca öyle oluyor demek kiöyle deme kız olmasaydı kk nasıl olurdu
orası ayrı ama bazen okadar boş zaman harcıyorum ki nette kendime kızıyorum ordan geliyor benim düşmanlığım yoksa yani olmasa neler olurdu neler
Haklısın aslında canım nette cok vakit harcıyoruz
tatlım çıkıyorum ben iyi geceler sanadaha çok vakit harcamayayım
amin inşallah bu kadarla kalır :)
bir de merak ettiğim bir şey var. yakın zamanda ablam evlendi ve eşi tek çocuktu. sanıyorduk ki tek çocuk olunca derdi daha az olur görümce elti olayları olmaz :)
tam tersi oldu açıkçası.
tek çocuk olunca aile daha düşkün oluyor, daha çok üstüne düşüyor gibi geldi. benim sözlüm 4 kardeş ama ailesi üstüne düşmeyi bırak benimle iyi geçinmek için gerçekten çaba gösteriyorlar, bende aynı şekilde tabii. gerçi şimdilik böyle :)))
siz ne düşünüyorsunuz? :)
Sayfanın sahibine ceza verildi canım maalesef gelemiyor, üyeliği silindi sanırım, ben de gelmesini çok isterdim çok özledim Yasemin'i.
Sen bir tek ilk sayfaya mı baktın canım 5-6 sayfa önce bizim güncel tablomuz var, görmedin sanırım. :) Ama sayfayla ilgileniyoruz sıkma canını sen.Tahmini düğün tarihini söylersen seni de eklerim tabloya.
öylemi bilmiyordum bende merak ettim konu sahibi sohbetlerde hic görülmediginden. Ben tablo sadece ilk sayfada güncelleniyor sanmistim. Eklersen sevinirim zaten bu gidisle dügüne kadar biz böyle hep birlikte takiliriz buralardabizim son konusmalaramiza hesaplamalarimiza göre 09.agustos 2014 insaallah o tarih olmassa 02.agustos olacak ama simdilik 9.u olacak gibi görünüyor
hayırlısıyla olsun inşallahhoşgeldin yada ben yeni görüyorum seni
hiçbişey dagıtmıyorlar :) daha gecen gün bi nisana katıldım kapı önünde hiçbirşey dagıtılmadı
genelde meyva suyu kuruyemiş vs vs veriyorlar hatta meyva suyu kek vereni dahi var
Allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocatsın inşallah Pelini ve cümlesini. Darısı başımıza inşallah. :)) Opramın nikah şafağı daha da az kaldııııAllah mutlu mesut bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah.
Gelincikler tarihlerimizin kalan günleri nette tek tek hesaplattırdım, o yüzden şafaklarımızda değişiklik olabilir. Ama şuanki halleri %100 doğru.2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU
NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 531*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/448
*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/811
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 426
*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 798
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 462
*Edss* 1 Ağustos 2014/ 509
*ErreS* 14 Eylül 2014/ 553
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 822
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 841
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 22 Nisan 2015/ 773
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 865
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 919
*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 777
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 535
Su gibi akıp geçsin inşallah.
Merabalar ben geldim. 2014 gelini olma istek ve umudu içerisindeyim
hosgeldin canim renktasiz nickini begendim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?