2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

o zaman keyfini cıkar canım bizim yerimizede

yok tatlım ya ben pek sevmiyorum nette dolaşmayı mecbur kalmadıkça annemle görüşmedikçe netten çalışmak zorunda kalmadıkça yanı kısacası günde yarım saat girersem ancak işte teknoloji düşmanıyım biraz da ondan

heee işte elinin altında olunca öyle oluyor demek ki öyle deme kız olmasaydı kk nasıl olurdu

heee işte elinin altında olunca öyle oluyor demek ki öyle deme kız olmasaydı kk nasıl olurdu

orası ayrı ama bazen okadar boş zaman harcıyorum ki nette kendime kızıyorum ordan geliyor benim düşmanlığım yoksa yani olmasa neler olurdu neler

Günaydın kızlar :)

Canım ben de aynı şeyi düşünüyorum. Beniz sözlüm de tek çocuk, ben de tek çocuğum. Benim tarafta öyle bir baskı yok, ama sözlümün babası çok düşkün. Zaten sevgilim şehir dışında işinden dolayı. Buraya geldiğinde de 5-6 günlüğüne geliyor. Gündüzleri ben çalışıyorum, ailesinin yanında oluyor. Sonra ben çıkınca beni almaya geliyor, akşam birlikte vakit geçiriyoruz. Kız tarafı olarak benim ailem aramıyor, sevgilimin babası arıyor, ne diyo diye soruyorum, hiç napıyosun dedi diyor. Gerçekten benim yanımdayken nasılsın napıyosun diye arıyor adam.. Yine başladım ben kayınpederden yakınmaya :))

2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/811
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/448
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 531
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 426

*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 798

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 462

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 509

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 553

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 822

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 841

*Lajoie* Mayıs 2013/

*Opra* Haziran 2013/

*Perim35* 22 Nisan 2015/ 773

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 865

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 919

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 777
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 535

Gelincikler tarihlerimizin kalan günleri nette tek tek hesaplattırdım, o yüzden şafaklarımızda değişiklik olabilir. Ama şuanki halleri %100 doğru. Su gibi akıp geçsin inşallah.

öylemi bilmiyordum bende merak ettim konu sahibi sohbetlerde hic görülmediginden. Ben tablo sadece ilk sayfada güncelleniyor sanmistim. Eklersen sevinirim zaten bu gidisle dügüne kadar biz böyle hep birlikte takiliriz buralarda bizim son konusmalaramiza hesaplamalarimiza göre 09.agustos 2014 insaallah o tarih olmassa 02.agustos olacak ama simdilik 9.u olacak gibi görünüyor

hayırlısıyla olsun inşallah hoşgeldin yada ben yeni görüyorum seni

hiçbişey dagıtmıyorlar :) daha gecen gün bi nisana katıldım kapı önünde hiçbirşey dagıtılmadı

Teşekkür ederim cevap için :)

genelde meyva suyu kuruyemiş vs vs veriyorlar hatta meyva suyu kek vereni dahi var

Teşekkür Ederim cevap için :) Geçen bizde cafe de olana katıldık haliyle kurabiyeler vs vardı. Ama kapı önü için Kek falan zor olur sanırım.
Meyvesuyu kuruyemiş güzelmiş :)

Amin Tatlım İnşallah.
listemizide yenilemişsin çok teşekkür ederizz

ne güzel akmış şafaklar öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…