2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ebissssimm kuzumm nasılsın?
Nasıl geçti dün akşam?

Canım süperdi yahuu, çok eğlendik.Jakuzi vardı, hamam vardı, ikramlar çok güzel ve göz doyurucuydu. Dansöz çıktı bir de Gelin hamamı yapılabilir diye düşünmeye başladım :)))

Simgemmmm ellerine sağlık, 531 diyor :)

Merabalar ben geldim. 2014 gelini olma istek ve umudu içerisindeyim

Hoşgeldin Nişan söz var mı?

Canım süperdi yahuu, çok eğlendik.Jakuzi vardı, hamam vardı, ikramlar çok güzel ve göz doyurucuydu. Dansöz çıktı bir de Gelin hamamı yapılabilir diye düşünmeye başladım :)))

günaydın kızlar...

ebisimmm, çok sevindim eğlenmenize.. arkadaşın da bayılmıştır kesin :) gelin hamamı olur tabiii, hem de süperr olur... bu arada hangi oteldi gittiğiniz?

günaydın kızlar...

ebisimmm, çok sevindim eğlenmenize.. arkadaşın da bayılmıştır kesin :) gelin hamamı olur tabiii, hem de süperr olur... bu arada hangi oteldi gittiğiniz?

Gerçekten bayıldı envymecim, değişik bir organizasyon olmuştu. Aktif Metropolitan Otel, Konya yolunun üstünde. Gelin hamamı için konuşmayı düşünüyorum, kaça yaparlar falan diye..

Selam kızlarrr
Nasılsınız bakalım

İyiyiz canım, senden naber?

İyiyim bende canım dişimi çektirdim geldim biraz acıyo
Sen nasıl oldun iyleştin mi canım?

İyiyim bende canım dişimi çektirdim geldim biraz acıyo
Sen nasıl oldun iyleştin mi canım?

Ay kıyamam ben sanaaaa ( Geçmiş olsun tatlım. 2 gün içinde kalmaz ağrın inşallah.
Ben iyiyim canım, bugün regl olmuşum onun ağrısına dayanamıyorum bir tek. Yarın da şehirdışı görevim var. Nasıl gideceksem

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah geçer(
Ayyy bilirim canım o ağrıyı her ay bende kıvranıyorum resmen
Mesleğin ne canım?

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah geçer(
Ayyy bilirim canım o ağrıyı her ay bende kıvranıyorum resmen
Mesleğin ne canım?

Bir gıda firmasında satış departmanında çalışıyorum canım. Senin iş arayışları nasıl gidiyor?

konuş bakalım, bizimle de paylaş.. ben de ne zamandır düşünüyorum ama nerede yapılır kaça mal olur merak ediyordum hep.. bu arada internette bi fırsat sitesinde ankarada kır düğünü için su restaurant diye bir yer vardı.. web sitesini bulamadım, fiyatlar uygun gibi ama nasıl bir yerdir bilmiyorum..

bir de bu aralar benim sık sık aklıma takılan bir konu var.. nişan-düğün için kuaför ve makyöz düşündün mü hiç? aklında olan bir yerler var mı? son zamanlarda bunu düşünür oldum hep.. :)

ben yıllardır ankaradan uzakta olduğum için bırak düğün nişan saçını normal gitmeye bile burası iyidir diyebileceğim bir yer yok..

Tamam tatlım, konuşunca haber veririm size de.
Bu saç konusu sıkıntılı iş valla. Ben kolay beğenmem, bir de huyssuzluk yaparım böyle günlerde. Her şeyden önce benim nazımı çekmesi lazım. Çayyolu tarafında oturuyorum ben, o civarlarda çok kuaför var. Gidip bakmak lazım. Ben kendi kuaförüme gitmeyi pek düşünmüyorum, fotoğraf çekimi için falan pek uygun değil çünkü..

aynen ya ben de öyle çok takıntılıyım bu konularda.. her şey kusursuz olacak illa.. bir de aklıma bir şey koymuşsam aynısı olacak, kuaför keyfine göre şöyle olsun böyle olsun demeyecek..
evet bir de fotograf çekimine uygunluk konusu var.. o açıdan white door çok iyi gibi

Bir gıda firmasında satış departmanında çalışıyorum canım. Senin iş arayışları nasıl gidiyor?

Hımm anladım canım ne güzel :) Bende yarın iş sağlığı ve güvenliği eğitimine başlıyorum, eğitim bittikten sonra artık hem iş güvenliği hemde kimyager olarak iş bakmaya devam edeceğim.. Tabi hayırlısı olsun herşeyden önce..

2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/808
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/445
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 528
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 423

*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 795

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 459

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 506

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 550

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 819

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 838

*Lajoie* Mayıs 2013/

*Opra* Haziran 2013/

*Perim35* 22 Nisan 2015/ 770

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 862

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 916

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 774
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 532
*
64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 514

Son düzenleyen: Moderatör:
SimgeD sana bir sorum olacak? bu şafakları nasıl belirliyorsunuz yani mesela nikah tarihi alındı da öyle mi yazıyorsunuz yoksa tahmini ve gönlünüzden geçen bir tarih mi belirliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…