Tahmini canım bu tarihler, gönlümüzden geçen tarihleri yazıyoruz. :) İstersen seni de ekleyeyim listeye canımm.SimgeD sana bir sorum olacak? bu şafakları nasıl belirliyorsunuz yani mesela nikah tarihi alındı da öyle mi yazıyorsunuz yoksa tahmini ve gönlünüzden geçen bir tarih mi belirliyorsunuz?
Tahmini canım bu tarihler, gönlümüzden geçen tarihleri yazıyoruz. :) İstersen seni de ekleyeyim listeye canımm.
bende 2014 geliniyim temmuz-ağustos arası düğünüm var sözlüyüm şuantabi biz 5.5 yıldır beraberiz
ikimizin ailesininde durumları pek iyi değil o yüzden biz yavaştan başladık eksiklerimize2014 çok uzun bir zaman dilimi ama olsun sonunda ona kavuşucaksam beklerim
az önce aradı kaza yapmış kafayı yicem sinirden
Geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey yoktur. Allah beterinden korusun.bende 2014 geliniyim temmuz-ağustos arası düğünüm var sözlüyüm şuantabi biz 5.5 yıldır beraberiz
ikimizin ailesininde durumları pek iyi değil o yüzden biz yavaştan başladık eksiklerimize2014 çok uzun bir zaman dilimi ama olsun sonunda ona kavuşucaksam beklerim
az önce aradı kaza yapmış kafayı yicem sinirden
İyi olur canım.. Biz mezun olduğumuz yaz evlenmek istiyoruz.. Hadi yetişmedi diyelim, mezun olduğumuz eylül olsun.. 2014 eylül olsun.. Sen mi hesaplıyorsun kalan günü? 6 eylül erken olur, 13 eylül rakamını sevmem.. 20 eylül 2014 cumartesi olsun
Çok teşekkür ederim canım.. 556 demek.. Haydi bakalım su gibi geçer inşallah
Rica ederim canımm. İnşallah suuuuu gibi akıp geçsin şafaklarımız, yuvamızı kuralım artık.
Ben de bi gün hesabı yapayım dedim.. 19 martta tanışalı 1500 gün olacakmışşu an 1493 gün olmuş
Maşallah canımm, Allah daim etsin mutluluğunuzu.
Amin cümlemize :) herhangi bir hazırlık yapıyor musun? biz bir kaç gün önce sevdiğimle avm de dolaşırken bir kahvaltı takımı beğendik alıverdik
Tesekkurler kizlar aradi taksideymis eve gidiyomus yarin nasil olduguny gozlerimle gorucem 4gun raparluymus... Benim bi yatak odam ve oturma odam eksik bide ceyizler sozlum kendisune dusen her seyi aldi beyaz esyalar vs
2014-2015 gelincikleri firarda sanırımm, nerdesiniz kızlar?Ebruuu, Edaaaa siz hep burda olurdunuz kızlar, merak ediyorum sizleriii. Gizemim de yok buralarda. :26:
Simgemmm burdayım burdayım... Dün şehirdışındaydım, ondan yoktum. Bu sabah da işler birikmişti, onları hallettim. Ancak geldim. Sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?