2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hadi canııııııımmmm

Ben istemezdim valla, onların zevkiyle benimki bir mi yahuuu

Hadi canııııııımmmm

Ben istemezdim valla, onların zevkiyle benimki bir mi yahuuu

Aynen canımm bence de riskli bir seçim olur, ben de istemem.

Düğünün konseptine, masalardaki süslemelere, müziklere, gelin arabasına, aklına gelebilecek her şeye seçilen anne karar veriyor.

Aynen canımm bence de riskli bir seçim olur, ben de istemem.

Düğünün konseptine, masalardaki süslemelere, müziklere, gelin arabasına, aklına gelebilecek her şeye seçilen anne karar veriyor.

offf kötüymüş yahuuu... canım benim çıkmam lazım, iş yoğunlaştı, kusura bakma lütfen

ben de geldiiimmm....

hoşgeldin sen de canım... oh ne güzelll... ben de çoook özledim sevdiceğimi.. daha var gelmesine
Hoşgeldin kuzumm, Allah kavuştursun en kısa zamanda sizi.
ben geldiiiiiiiiiiiiim

sevdiceğimle birlikteydim deeeeee

Hoşgeldin canımm, sevdiğin kaza yapmıştı sanırım, ciddi bir şeyi yoktur inşallah.

Hoşgeldin kuzumm, Allah kavuştursun en kısa zamanda sizi.

Hoşgeldin canımm, sevdiğin kaza yapmıştı sanırım, ciddi bir şeyi yoktur inşallah.

Hoşbulduk tatlımm... amin inşallah :) nasılsın canım??

Evet ya bak ben unutmuştum geçmiş olsun tekrar fndkkrdu...

4 gün raporlu kolu şişmiş sadece ama moral 0 ikimizdede kaza büyük masraf dahada büyük inşallah o cebinden bişey ödemez altınlarımızı alıcaktı çünkü ben tabi destek oluyorum ona üzülme felan diyorum altınlar bi geri dursun sen daha önemlisin diyorum ama üzülüyo yinede. inşallah şirket ona yansıtmaz şuan görünürde 40-50 milyar hasar var 4 araba girdi birbirine

inşallah şirket öder masrafı dua edin kızlar onunda durumu yok işte ya tam düze çıktık derken dibe girdik yine ama olsun o sağ çıktı ya ben hiçbişey istemem isterse düğünüm eşyam bile olmasın yeterki o iyi olsun

Canımm çok şükür ki sevdiğine bir şey olmamış, Allah beterinden korusun. İnşallah masrafları da şirket karşılar, arabanın kaskosu yok muydu canımm? Allah yardımcınız olsun, inşallah hasarı siz karşılamak zorunda kalmazsınız.

2014-2015 gelincikleri firarda sanırımm, nerdesiniz kızlar? Ebruuu, Edaaaa siz hep burda olurdunuz kızlar, merak ediyorum sizleriii. Gizemim de yok buralarda. :26:

Canımmm. Uğrayamıyorum bu aralar dersler vurdu bei
İlk haftadan ödev verilir mi dicen ama ilk gün ilk saatte verdilerr Şuan bile bir yandan yapıyorum şaka gibi
Bana yazan olduysaa inanın görmedim şimdiden çok özür dilerim olduysa. Okuyacağım en kısa zamanda.
Gözlerim oynuyor uykusuzluktan :26:

Ahh canım benimm kıyamam sana, Allah yardımcın olsun.
Kendine dikkat et canım benimm fırsat buldukça uyu, dinlen uykusuz kalma.

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Sağ salim çıkmış ya gerisi önemli değil.
Allah büyük canım dua ediyorum bende. Ödemezsiniz inşallah.
Gelmiş geçmiş olsun.

Ahh canım benimm kıyamam sana, Allah yardımcın olsun.
Kendine dikkat et canım benimm fırsat buldukça uyu, dinlen uykusuz kalma.

Canımsınn benim çok sağolasın.
Merakta ettim sizi. Bir gelip bakayım dedim.
Dün giremedim hiç hep aklım burda kaldı.
Sende iyisin diymi canım

meraba kizlar.. Annemle kankam sohbet etmisler.. Kankam hemen haberleri ucurdu tabi bana.. Kankam anneme sormus "neden bugune kadar disikartal'in sevgilisinin ailesiyle tanismadiniz kac yil oldu" diye.. Annem de "ben icli disli olmak istemiyorum, mumkunse en gec zamanda tanisalim, kafam goturmez benim" demis ya.. Ben yaza soz kesme hayalleri kuruyordum

Canımsınn benim çok sağolasın.
Merakta ettim sizi. Bir gelip bakayım dedim.
Dün giremedim hiç hep aklım burda kaldı.
Sende iyisin diymi canım

Canımm Gizemimm iyiyim çok şükür, şafak saymaya devam işte.
Sen nasılsın okul haricinde kuzumm, nasıl gidiyor?

Ne kusuru canım benimm, kolay gelsin sana. Çok öpüyorumm, kendine dikkat et olur mu?

Yine geldim beeeeenn :)

anım çok geçmiş olsun, sağlıklı ya buna da şükür. Gerisine sıkmayın canınızı.

Canımm sıkma canını, anneler için kolay değil ki kızlarını evlendirmek, mutlu olmamızı elbette çok istiyorlar, ama bir yandan da bizim evden ayrılmamızı istemiyorlar. Eminim annen bu düşüncelerle öyle söylemiştir, olumsuz bir şey de dememiş hem, asla istemiyorum, tanışmam deseydi üzülmekte haklıydın canım. Sıkma canını, inşallah en kısa sürede tanışır aileler, çok da mutlu olursunuz inşallah bir ömür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…