Canımm sıkma canını, anneler için kolay değil ki kızlarını evlendirmek, mutlu olmamızı elbette çok istiyorlar, ama bir yandan da bizim evden ayrılmamızı istemiyorlar. Eminim annen bu düşüncelerle öyle söylemiştir, olumsuz bir şey de dememiş hem, asla istemiyorum, tanışmam deseydi üzülmekte haklıydın canım. Sıkma canını, inşallah en kısa sürede tanışır aileler, çok da mutlu olursunuz inşallah bir ömür.
Canımm Gizemimm iyiyim çok şükür, şafak saymaya devam işte.
Sen nasılsın okul haricinde kuzumm, nasıl gidiyor?
Anladım canim yorumun icin sagol.. Benim annem cok sicakkanlidir insanlarla iyi anlasir ama neden bilmiyorum sevgilimin annesine karsi bi soguklugu var.. Benim bilmedigim biseyler var galiba ya.. Taa yillar once sevgilimin annesi benim anneme "kiziniz cok bilmis" demis galiba.. Ondan beridir annem soguk gibi geliyor bana.. Hayirlisi olsun.. Ben de cok icli disli olalim istemiyorum ama soz kesmeden once aileler tanismali sonucta
Aynı canım bizde hayat ...
İnan şu sıra bizimkiyle bile ilgilenemiyorum.
Babamın lap top bozuktu diyordum ya ortaklaşıyouruz.
Bir abi var tanıdık benim staj yerinden. Babamın yıllar önceki stajeri
Lap topta açılmadık vidaa kalmadı açıyorum açıyorum Anakart en aşağılara saklanmış
Akşam 6 da evdeydi o abi geldi bilgisayar manyağıyım ya :26: Oturdum bende uğraştım, öğrendim.
O gitti 9 gibi. Bilgisayara format attım. Ayarlarını kurdum derken 12 di işim bitti.
Gecede 1 gibi uyumuşum.
Bugünde hoca yardım eder misin 10 dk lık dedi. Sevdiğim bir hoca.
Tabi dedim. 1 buçuk saat sürdü
Ödevleri bir yandan yazıyorum. Sonra yatağı boylamak istiyorum :)
meraba kizlar.. Annemle kankam sohbet etmisler.. Kankam hemen haberleri ucurdu tabi bana.. Kankam anneme sormus "neden bugune kadar disikartal'in sevgilisinin ailesiyle tanismadiniz kac yil oldu" diye.. Annem de "ben icli disli olmak istemiyorum, mumkunse en gec zamanda tanisalim, kafam goturmez benim" demis ya.. Ben yaza soz kesme hayalleri kuruyordum
Canımmm. Uğrayamıyorum bu aralar dersler vurdu bei
İlk haftadan ödev verilir mi dicen ama ilk gün ilk saatte verdilerrŞuan bile bir yandan yapıyorum şaka gibi
Bana yazan olduysaa inanın görmedim şimdiden çok özür dilerim olduysa. Okuyacağım en kısa zamanda.
Gözlerim oynuyor uykusuzluktan :26:
Gizemimm çok duygulandırdın beni.Simgemmmmmmm
Sizin bu gün 4. yılınız mı bitanem
Nasıl sevindimmmm. :118: :118:
İnşallah ömrünüz boyunca hep gözleriniz ışıldasın aşkınız daim olsun canım benim.
Zaman su gibi akıp geçsin bir an önce birbirinize kavuşursunuz İnşallah :123::123:
Nice niceee sağlıklı mutlu huzurlu aşk dolu yıllarınıza canım benimmmm :119: :119: :119: :119:
Biz sadece nikah yapıcaz zaten kuzumm, sonrasında aile arasında yemek düşünüyoruz o yüzden kışın değil de Nisan Mayıs gibi ilkbahar olsun istiyoruz. Allah cümlemizin gönlüne göre versin canımmm. Çok teşekkür ederimmm..2 Yıl sonra 13 Martta Pazara geliyormuş. Eğer hazırlanırsanız belki yetişirde nikahınız canım
Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin
Ohhh şimdiden ellerine sağlık canımm benim.Ohh iyi yapmışsın kuzummm, işleri halletmişsin, ödevini de bitirip bir güzel dinlen.
Ben de yemek yapacağım birazdan ahh ah uyumak istiyoruummmmm.
Gizemimm çok duygulandırdın beni.
Çok teşekkür ederim canımm arkadaşımm, güzel dileklerine amin diyorumm, Allahım sizi de bir ömür mutlu mesut etsin, en kısa zamanda kavuştursun inşallah.Çoooook teşekkürlerrrrrr.
Biz sadece nikah yapıcaz zaten kuzumm, sonrasında aile arasında yemek düşünüyoruz o yüzden kışın değil de Nisan Mayıs gibi ilkbahar olsun istiyoruz. Allah cümlemizin gönlüne göre versin canımmm. Çok teşekkür ederimmm..
Ohhh şimdiden ellerine sağlık canımm benim.
Amin Canım benimm.
Biliyorum bitanem nikah istediğinizi tek. Anladım canım Bahar ayları güzel tabi :)
Simgemmmm ticker da 4 years yazıooooooAşk dolu nice yıllar geçirin sevdiceğinle kuzucum
Canımm benimm çok teşekkür ederimmm.Siz de bir ömür mutlu olun inşallah kuzummmm 1 Nisan'a azıcık kaldıı, heyecan doruktaaaa..
Evet evet heyecan dorukta Simgemmmmazcık kaldı herşeye düğüne son 81 gün dedik bugün
Teşekkür ederim canım benimm.Yıldönümüzü kutlaman beni çok mutlu etti Gizemimm, çok da duygulandırdı. Tekrar teşekkür ederim sana. Gönlünden geçen bütün dileklerin kabul olsun, eniştemle bir ömür mutlu, huzurlu, sağlıklı olun inşallah.
Kızlar kusuruma bakmayın ben çıkıyorum, yemek yapmam lazım mutfakta ıspanaklar beni bekliyor yıkınmak üzre.
Gizemimm kendine çok dikkat et, güzelce dinlen olur mu? Seni kocaman öpüyorum, tekrar tekrar teşekkür ederim canımm Rabbim gönlünce versin her şeyi.
Ebissssimmmm, sana da kolay gelsin canımm, çok öpüyorum, kendine çok dikkat et, Allah senin de gönlüne göre versin kuzumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?