2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anladım canim yorumun icin sagol.. Benim annem cok sicakkanlidir insanlarla iyi anlasir ama neden bilmiyorum sevgilimin annesine karsi bi soguklugu var.. Benim bilmedigim biseyler var galiba ya.. Taa yillar once sevgilimin annesi benim anneme "kiziniz cok bilmis" demis galiba.. Ondan beridir annem soguk gibi geliyor bana.. Hayirlisi olsun.. Ben de cok icli disli olalim istemiyorum ama soz kesmeden once aileler tanismali sonucta

Canımm Gizemimm iyiyim çok şükür, şafak saymaya devam işte.
Sen nasılsın okul haricinde kuzumm, nasıl gidiyor?

Aynı canım bizde hayat ...
İnan şu sıra bizimkiyle bile ilgilenemiyorum.
Babamın lap top bozuktu diyordum ya ortaklaşıyouruz.
Bir abi var tanıdık benim staj yerinden. Babamın yıllar önceki stajeri
Lap topta açılmadık vidaa kalmadı açıyorum açıyorum Anakart en aşağılara saklanmış
Akşam 6 da evdeydi o abi geldi bilgisayar manyağıyım ya :26: Oturdum bende uğraştım, öğrendim.

O gitti 9 gibi. Bilgisayara format attım. Ayarlarını kurdum derken 12 di işim bitti.
Gecede 1 gibi uyumuşum.
Bugünde hoca yardım eder misin 10 dk lık dedi. Sevdiğim bir hoca.
Tabi dedim. 1 buçuk saat sürdü
Ödevleri bir yandan yazıyorum. Sonra yatağı boylamak istiyorum :)

Canımm yıllar önce söylenmiş bir söz sonuçta, bu konuya takılı kalmamak lazım. Annenin böyle bir soğukluğu varsa bile ilerde söz-nişan zamanında bu konuyu sorun etmeyeceğini ve unutacağını düşünüyorum. Hepimizin hataları oluyor öyle düşünmek lazım, öyle bir söz söylediyse eğer. Sen annenle konuşsan söz mevzusunu canımm?

Simgemmmmmmm
Sizin bu gün 4. yılınız mı bitanem
Nasıl sevindimmmm. :118: :118:
İnşallah ömrünüz boyunca hep gözleriniz ışıldasın aşkınız daim olsun canım benim.
Zaman su gibi akıp geçsin bir an önce birbirinize kavuşursunuz İnşallah :123::123:
Nice niceee sağlıklı mutlu huzurlu aşk dolu yıllarınıza canım benimmmm :119: :119: :119: :119:

2 Yıl sonra 13 Martta Pazara geliyormuş. Eğer hazırlanırsanız belki yetişirde nikahınız canım
Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin

Ohh iyi yapmışsın kuzummm, işleri halletmişsin, ödevini de bitirip bir güzel dinlen.
Ben de yemek yapacağım birazdan ahh ah uyumak istiyoruummmmm.

Canım hiç merak etme, o zamanlar geldi mi paşa paşa tanışıyorlar. Üzme canını..

Ay kolay gelsin kuzucum sana. Ama bu dönemlerin kıymetini bil, bitince üzülüyorsun.

Gizemimm çok duygulandırdın beni.
Çok teşekkür ederim canımm arkadaşımm, güzel dileklerine amin diyorumm, Allahım sizi de bir ömür mutlu mesut etsin, en kısa zamanda kavuştursun inşallah. Çoooook teşekkürlerrrrrr.

2 Yıl sonra 13 Martta Pazara geliyormuş. Eğer hazırlanırsanız belki yetişirde nikahınız canım
Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin
Biz sadece nikah yapıcaz zaten kuzumm, sonrasında aile arasında yemek düşünüyoruz o yüzden kışın değil de Nisan Mayıs gibi ilkbahar olsun istiyoruz. Allah cümlemizin gönlüne göre versin canımmm. Çok teşekkür ederimmm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohh iyi yapmışsın kuzummm, işleri halletmişsin, ödevini de bitirip bir güzel dinlen.
Ben de yemek yapacağım birazdan ahh ah uyumak istiyoruummmmm.
Ohhh şimdiden ellerine sağlık canımm benim.

Amin Canım benimm.
Biliyorum bitanem nikah istediğinizi tek. Anladım canım Bahar ayları güzel tabi :)

Ohhh şimdiden ellerine sağlık canımm benim.

Amin Canım benimm.
Biliyorum bitanem nikah istediğinizi tek. Anladım canım Bahar ayları güzel tabi :)

Teşekkür ederim canım benimm. Yıldönümüzü kutlaman beni çok mutlu etti Gizemimm, çok da duygulandırdı. Tekrar teşekkür ederim sana. Gönlünden geçen bütün dileklerin kabul olsun, eniştemle bir ömür mutlu, huzurlu, sağlıklı olun inşallah.

Simgemmmm ticker da 4 years yazıoooooo Aşk dolu nice yıllar geçirin sevdiceğinle kuzucum

Simgemmmm ticker da 4 years yazıoooooo Aşk dolu nice yıllar geçirin sevdiceğinle kuzucum

Canımm benimm çok teşekkür ederimmm. Siz de bir ömür mutlu olun inşallah kuzummmm 1 Nisan'a azıcık kaldıı, heyecan doruktaaaa..

Kızlar kusuruma bakmayın ben çıkıyorum, yemek yapmam lazım mutfakta ıspanaklar beni bekliyor yıkınmak üzre.

Gizemimm kendine çok dikkat et, güzelce dinlen olur mu? Seni kocaman öpüyorum, tekrar tekrar teşekkür ederim canımm Rabbim gönlünce versin her şeyi.

Ebissssimmmm, sana da kolay gelsin canımm, çok öpüyorum, kendine çok dikkat et, Allah senin de gönlüne göre versin kuzumm.

Canımm benimm çok teşekkür ederimmm. Siz de bir ömür mutlu olun inşallah kuzummmm 1 Nisan'a azıcık kaldıı, heyecan doruktaaaa..

Evet evet heyecan dorukta Simgemmmm azcık kaldı herşeye düğüne son 81 gün dedik bugün

Oprammmmm Elis'immm sen de çok dikkat et kendine sayfamızın güzel gelinciğii, çok öpüyorumm, Allah bir yastıkta mutlu bir ömür nasip etsin size.

Evet evet heyecan dorukta Simgemmmm azcık kaldı herşeye düğüne son 81 gün dedik bugün

Kuzummmmm benimm ne güzel bir şey bu, Allah bize de nasip etsin son 81'leri görmeyi.
Allahımm mutlu, huzurlu, sağlıklı, aşk dolu güzel bir yuva nasip etsin size inşallah.

Haydinnnn ben kaçtımm kızlar, çoook öpüyorummm sizleri, görüşmek üzere.

Canım benim bende ödev yapıyorum bir yandan biliyorsun.
Çıkıyorum bende dicektim.
Gene görüşürüz. Öpüyorum bende çok.
Ellerine kollarına sağlık inşallah.
Güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim canım.

Opramm benimmm Senide kocamann öptümm.
Vee 81 günü gördük müüü ooo :)) Süper yaa. Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin
Maşallah sizede canım benim

Simgemmmm,Gizoommmmm çok teşekkürederim bitanelerimmm Allah cümlemize mutlu olmayı,bu güzel günleri görmeyi nasip etsin inşAllah.

kızlar nasıpse bene 2014 gelını olabılırım bakalım artık..hakkımızda hayırlısı hepımızın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…