tekrar geçmiş olsun canım, çok şükür ki sevdiğine bir şey olmamış..inşallah hasar parasını da şirket karşılar canım...dua edelim biz de, Allah yardımcınız olsun.. çok zor bir durum maalesef4 gün raporlu kolu şişmiş sadece ama moral 0 ikimizdede kaza büyük masraf dahada büyük inşallah o cebinden bişey ödemez altınlarımızı alıcaktı çünkü ben tabi destek oluyorum ona üzülme felan diyorum altınlar bi geri dursun sen daha önemlisin diyorum ama üzülüyo yinede. inşallah şirket ona yansıtmaz şuan görünürde 40-50 milyar hasar var4 araba girdi birbirine
inşallah şirket öder masrafı dua edin kızlaronunda durumu yok işte ya tam düze çıktık derken dibe girdik yine ama olsun o sağ çıktı ya ben hiçbişey istemem isterse düğünüm eşyam bile olmasın yeterki o iyi olsun
Kuzumm iyiyim çok şükür, sen nasılsın, nasıl gidiyor? :))
İnşallah canımmm benimm, çok teşekkürler. Allah mutluluğumuzu bir ömür daim etsin inşallah.Simgemmmm,Gizoommmmm çok teşekkürederim bitanelerimmm Allah cümlemize mutlu olmayı,bu güzel günleri görmeyi nasip etsin inşAllah.
Canım benimm kendine çok dikkat et, yine görüşürüz kocaman öpüyorum seni.Canım benim bende ödev yapıyorum bir yandan biliyorsun.
Çıkıyorum bende dicektim.
Gene görüşürüz. Öpüyorum bende çok.
Ellerine kollarına sağlık inşallah.
Güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim canım.
Opramm benimmmSenide kocamann öptümm.
Vee 81 günü gördük müüü ooo :)) Süper yaa. Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin
Maşallah sizede canım benim
Canımmm senin adına çok seviindimm süper bir haber bu.tekrar geçmiş olsun canım, çok şükür ki sevdiğine bir şey olmamış..inşallah hasar parasını da şirket karşılar canım...dua edelim biz de, Allah yardımcınız olsun.. çok zor bir durum maalesef(
iyiyim çok şükür kuzum.. zaman geçip gidiyor işte, sevdiceğim izne ayrılsın da gelsin diye gün sayıyorum (ama hangi güne gün sayıyorum belli değilbi belli olsaydı,10-15 güne çıkar herhalde izne-,inşallah yani, normalde 1 haftaya olacaktı ama, belli olmuyor özel sektör olunca ) izne ayrılınca ilk hafta sonu ailesiyle gelecekler bizimkilerle tanışmaya :) çok çok çok heyecanlıyım kuzuumm...
azıcık gittim neler olmuş hemen
hep kaçırıyorum ben bu güzel sohbetleri yaaa( pis patron yüzünden hep sinir etti beniiiiii....
Canımm yıllar önce söylenmiş bir söz sonuçta, bu konuya takılı kalmamak lazım. Annenin böyle bir soğukluğu varsa bile ilerde söz-nişan zamanında bu konuyu sorun etmeyeceğini ve unutacağını düşünüyorum. Hepimizin hataları oluyor öyle düşünmek lazım, öyle bir söz söylediyse eğer. Sen annenle konuşsan söz mevzusunu canımm?
Canım hiç merak etme, o zamanlar geldi mi paşa paşa tanışıyorlar. Üzme canını..
.
Cok sagolun kizlar malesef onun ve karsi tarafin kaskosu yokmus :-( cok sagolun dualariniza ihtiyacim var gercekten. Bazen acaba bizde nazar mi var diye dusunmuyoda degilim
tekrar geçmiş olsun canım, çok şükür ki sevdiğine bir şey olmamış..inşallah hasar parasını da şirket karşılar canım...dua edelim biz de, Allah yardımcınız olsun.. çok zor bir durum maalesef(
iyiyim çok şükür kuzum.. zaman geçip gidiyor işte, sevdiceğim izne ayrılsın da gelsin diye gün sayıyorum (ama hangi güne gün sayıyorum belli değilbi belli olsaydı,10-15 güne çıkar herhalde izne-,inşallah yani, normalde 1 haftaya olacaktı ama, belli olmuyor özel sektör olunca ) izne ayrılınca ilk hafta sonu ailesiyle gelecekler bizimkilerle tanışmaya :) çok çok çok heyecanlıyım kuzuumm...
azıcık gittim neler olmuş hemen
hep kaçırıyorum ben bu güzel sohbetleri yaaa( pis patron yüzünden hep sinir etti beniiiiii....
Günaydın kızoşlar :) keyifler iyidir umarım. Özledim şöyle güzel bir muhabbet etmeyi sizlerle yahuuu
Envymeeeemmmm süpermiş yahuu :) Çok güzel heyecanlar bunlar, hele o gün gör sen kendini bir de :) Ayy ben de heyecanlandım.Damat bey izin alınca haber ver bize de mutlaka.
Canımmm senin adına çok seviindimm süper bir haber bu.
İnşallah en kısa zamanda sevdiğin izne çıkar, tanışma da süper geçer inşallah canımm darısı başımıza:) Her şey gönlünce olsun kuzuummm.
günaydııınnn :)) iyi diyelim iyi olsun.. iyiyim iyi :)) ben de çok özledim yaaa.. ama şöyle rahat rahat bir muhabbet edemiyoruz ki, işte olunca pat diye çıkıvermek zorunda kalıyorum genelde(
o gün nasıl olacağım düşünemiyorum bile.. gerçi ben tanıştım ailesiyle, o zamandan beri de sık sık telefonda görüşüyoruz.. ama aileler birbiriyle ilk kez tanışcak.. inşallah her şey süper olur..
Haber vermez olur muyum, ilk size söylerim kesin :))
Biz de 2008'den beri tanışıyoruzi sözden sonra daha çok telefonlaşmaya başladık, her hafta konuşuyoruz. Hatta babası fırsat vermişyor benim aramama :)
Ben de aynıyım canımcım, iş geliyor, hemen kapatmak zorunda kalıyorum
Maşallah canımm size... baya olmuş..
yahu biz daha şimdiden haftada bir konuşuyoruz, aynen babası hiç bırsat bırakmıyor.. haftada bir arıyor mutlaka.. ben de annesini arıyorum.. sözden sonra hergün görüşürüz artık bu gidişle
Bir süre sonra konuşacak konu da bulamıyorsunBen o kadar iç içe olunması taraftarı değilim doğrusu. İlerde daha fazlasını bekleyecekler, zaten çalışan insanlarız, bir koşturmaca gidiyor... Karşılayamazsak suçlu konuma düşebiliriz..
zaten hep aynı muhabbet, sen nasılsın, annenler nasıllar bu kadar.. konuşacak bir şey yok ki başka...ben de istemiyorum açıkçası ama ben aramasam bile haftada bir arıyor, bu kez mecburen ben de aramak zorunda kalıyorum.. biraz kontrolümüz dışında gelişiyor aslında... ama yani tabi ki her gün her gün görüşmek de olmaz yani, kaldıramam o kadarını :)
Bir de ikimizin de sevdicekleri şehir dışında ya, bize daha çok düşüyorlar sanırım. Yalnız kalmasın falan düşüncesiyle. Annem ısrar ediyor ziyaretlerine git, sözden sonra hiç gitmedin diye. Ama ben gitmek istemiyorum hiç. Napıcam envymem, gitmem lazım mı?
Evet onun da etkisi vardır muhakkak.. bizimkinin ailesi de çok uzaklarda o yüzden gidip gelme durumu yok bizde çok şükür..
hiç gitmediysen bi git kuzum, sözlün de mutlu hem.. çok uzun süre kalmazsın, iş çıkışı filan uğra bir olmazsa, gerçi çok uzaksa zor olur sana ama, tatil gününde gitmektense, bir uğrar, 1-2 saat oturur kalkarsın, mutlu olurlar :)
bu arada iki gün önce düğün fotoğrafları için fiyat aldım bir kaç yerden..yavaş yavaş bakınıyorum ne ne kadar tutar diye.. çok çok pahalı yaaanasıl kalkıcaz bu kadar masrafın altından bilmiyorum... tüm gün çekim istiyorum ama video ile birllikte ortalama 3000 istiyorlar
bir tanesi sadce 1000 tl dedi, o da ankarada değil...
zaten bu düğün konusu her açılışında masraflar yüzünden bir tartışıyoruz..nasıl orta yolu bulacağız bilmiyorum..
Ohh ne mutlu sana. Ben de iş çıkışı gitme taraftarıyım açıkçası. Olmazsa önümüzdeki hafta bir kahve içmeye giderim. Balık pişirelim sana diyorlar ama o kadarına tahammül edemem sanırım
Ne diyorsun kuzuuuuuuummm3000 nedir yahuu.. Ben de tüm gün dış mekan ve düğün hikayesi klibi istiyorum. Çok paraymış ama
bence de balığa gitme, balığın bulaşığı var bir detabi bu işin şakası da, kahve en uygunu, tek başına uzun süre sıkılırsın muhtemelen...
maalesef tatlımmm( istersen özelden mail adresini yolla, gelen mailleri atayım...
Yolluyorum canım şimdi. Çok merak ettim.
ikisini gönderdim tatlım, bir de faceden gelen vardı, onu da kopyalayıp atıyorum şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?