bittik biz envymem bittik... Hakkaten video çekimi de dahil 3000 e geliyor. Benim de en çok olmasını istediğim şey bu, hep hayalini kuruyordum. Off
benim de en çok istediğim şey ama nasıl yapcaz bilmiyorum kiiiama yapmayı çoook istiyorum.. para biriktireyim diyorum birikmiyor ki ( bazen acaba nişan yapmayıp düğün masraflarına mı destek olsam diyorum ama bu sefer de görünürde hiçbir şey yapmamış konumunda olcam.. çok dertliyim bu konuda
Canım kusura bakma çıktım pat diye... Ben de biriktiremiyorum canım yaa, ne zaman kenara 3 kuruş koysam mutlaka bir yeri oluyor, paralar uçup gidiyor... Ben dışarda nişandan vazgeçmek üzereyim zaten.Annem çok istiyordu, ben istemiyordum. Şimdi annemi de ikna edebilirsem dışarda nişan istemiyorum. Düğün yapıyoruz zaten, masraflara ortak olursun, evine daha güzel para harcarsın. Kim nasıl görmek istiyorsa görsün, boşver. Sevdiceğin bilsin seni yeter bence...
doğru tabi o bilsin yeter ama, ne bileyim her iki taraftan da sıkıntı... bana kalsa hiçbir şey yapmayalım, gidelim ikimiz evlenelim, sonra da maldivlere ya da bali'ye balayına :)) o da olmuyor işte... ne yapcam bilmiyorum
bir de asıl sıkıntı şu ki, onun düğün anlayışıyla benim hayalimdeki düğün çok başka.. o doğunun adetlerine göre davullu zurnalı bi düğün olsun istiyor, ben de daha sakin geçen bir düğün istiyorum.. bi ortayı bulamadık.. buradaki benim istediğim gibi olsun, oradaki senin istediğin gibi diyorum, davul zurna olmayacaksa düğün niye yapıyoruz orada diyor.. beni deli edecek az kaldı..
dün sırf bu yüzden tartıştık.. sonra özür diledi barıştık ama bazen bu konularda çok didişiyoruz.. çok kırıyor beni..
Tatlım biliyorsun en çok tartışma ve ayrılık yaşanan dönem evlilik öncesi... İki düğün yapacaksanız, orta yolu bulmak açısından senin fikrin çok mantıklı. Bunlar yüzünden tartışmayın diycem ama biz de bazen kapışıyoruz. Hele zaman yaklaştıkça, stres bindikçe üstüne daha beter olacak. Biz biraz daha kontrollü davranırdak erkekler de kendilerine çeki düzen verebilir diye düşünüyorum.
öyle haklısın, en çok tartışma yaşanan dönem bu gerçekten, dediğin gibi zaman yaklaştıkça da artıyor tartışmalar... biraz benim idare etmem gerekiyor farkındayım, ama sürekli biz alttan aldıkça da daha çok yüklenmeye başlıyorlar, o da bir gerçek maalesef...
Selam kızlarrr
Nasılsınız bakalım?
O da doğru canım yaaa.. Bakalım zaman ne gösterecek. Bir orta yol bulunacak her konuda ama kime yakın olacak bu orta onu göreceğiz :)
İyi diyelim iyi olsun pınarcım, adamların dedikodusunu yapıyoruz işten fırsat buldukça... Sen napıyorsun?
Merhaba kızlarr
Sanırım bende bu topiğe aitim. 2015 olur mu bilmem ama 2014 mart, nisan söz/nişan olucağı kesin
1 kişilik daha yeriniz var mı acaba
Canım benimm olmaz mı tabiki varr.
Hoş geldin topiğimize
Bizde 2014 Mart Nisan gibi söz istiyoruz
Hoşbuldummteşekkürler canım
İnşallah olucak 7 yıldır bekliyoruz. Son dönemi, kısa dönem askerlik yapıcak şubatta gelicek inşallah. hemen söz nişan. Yeter artık
Çok özlüyorumm
Hayırlısı olsun canım hakkınızda.
Bizimde 6 olucak İnşallah :))
Dolu dolu 6 yıl ahh ahh :)))
Beklemek cidden zor ya.
En fazla 6 yıl yani sonrası eziyet oluyorr resmen...
selam kizlar ne var ne yok? Ben anca aksamlari girebiliyorum ozamanda kimsecikler kalmiyor herhalde
ya ben size birsey soracaktim yardim edebilen olursa cok sevinirim cumartesi cok yakin bir arkadasimin nisani var ama taki yapmiyacaklar kiz herkese kesinlikle taki töreni yapilmayacak dedi bizde kaldik öylenisan salonda olacak en yakin akrabalari arkadaslari olacak sadece 100kisilik felan ama simdi yinede eli bos gitmek ayip olur ya ne yapsak ne etsek bilemedik diger kizlarla kararsiz kaldik...arkadasimin diger arkadas grubu cicek yaptiracak biz hala bilmiyoruz
selam kizlar ne var ne yok? Ben anca aksamlari girebiliyorum ozamanda kimsecikler kalmiyor herhalde
ya ben size birsey soracaktim yardim edebilen olursa cok sevinirim cumartesi cok yakin bir arkadasimin nisani var ama taki yapmiyacaklar kiz herkese kesinlikle taki töreni yapilmayacak dedi bizde kaldik öylenisan salonda olacak en yakin akrabalari arkadaslari olacak sadece 100kisilik felan ama simdi yinede eli bos gitmek ayip olur ya ne yapsak ne etsek bilemedik diger kizlarla kararsiz kaldik...arkadasimin diger arkadas grubu cicek yaptiracak biz hala bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?