- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
edacımm nasılsın konuşamıyoruz ne zamandır ben geliyorum sen çıkıyorsun
edacımm nasılsın konuşamıyoruz ne zamandır ben geliyorum sen çıkıyorsun
bende geldimm nasılsın
Evet canım görüşemiyoruzziyiyim canım sen nasılsın
Evet canım görüşemiyoruzziyiyim canım sen nasılsın
hosgeldin suracım iyiyim sen nasılsın kaç gündür geliyorum kimsecikler yok geç giriyordum hep nöbetlerimi sıklaştırdım böceğime gitcem diye bitkisel hayattayım
ohh valla rahatsınedoş nasılsın bakalım benim tatil bugunden başlıyor kızlar 3 gün rahatım
edoş nasılsın bakalım benim tatil bugunden başlıyor kızlar 3 gün rahatım
bende iyiyim canım nolsun nöbet tutyorum gün aşırı böceğim uğruna21 inde gidiyorum ağrı yolcusu kalmasınnn
İyiyim canım sennn
Oh canımm bayram günlerin yani
evet aynen öyle ya tam gezmelik havalar izmirde gerçi izmir bu havasına güven yok. ayrıca sınav haftam haftaya ne bayram ne bayram da diyorum bir yandan :18:kızlar tchibodaki amerikan servislere bakınyazdım ama kimse beğenmedi galiba
evet aynen öyle ya tam gezmelik havalar izmirde gerçi izmir bu havasına güven yok. ayrıca sınav haftam haftaya ne bayram ne bayram da diyorum bir yandan :18:kızlar tchibodaki amerikan servislere bakınyazdım ama kimse beğenmedi galiba
selam kizlar ne var ne yok? Ben anca aksamlari girebiliyorum ozamanda kimsecikler kalmiyor herhalde
ya ben size birsey soracaktim yardim edebilen olursa cok sevinirim cumartesi cok yakin bir arkadasimin nisani var ama taki yapmiyacaklar kiz herkese kesinlikle taki töreni yapilmayacak dedi bizde kaldik öylenisan salonda olacak en yakin akrabalari arkadaslari olacak sadece 100kisilik felan ama simdi yinede eli bos gitmek ayip olur ya ne yapsak ne etsek bilemedik diger kizlarla kararsiz kaldik...arkadasimin diger arkadas grubu cicek yaptiracak biz hala bilmiyoruz
ayy valla bende ozendim simdi sana bende bocegimin yaninda tatil yapcam
edacim evet insallah haftaya kavusuyorumm cok ozledim onu
Ev hediyesi alabilirsin canım. Çam sakızı çoban armağanı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ne zaman gelsem kimsecikler yok ya nerelerdesiniz
canım ben arkadasıma bohca yapmıstım nişanda içine 1 english home havlu, 1 dantelli havlu, 1 patik, 1 şal, 1 oyalı tülbent, 1 anahtarlık şu evli olanlardan,1 lif ve 1 dantelli gecelik takımı koymuştum tüllerle ve kurdalelerle süsledim çok mutlu olmuştu içeriğini değiştirebilirsiniz
Canım ihtiyacı olan şeyleri biliyorsanız hediye alın
kizlar süpersiniz valla hemencik cevap gelmis ama iste bu arkadasim öyle ceyiz bohca felan yapmiyor yapsa gidip ceyizine eksik olan birseyleri aliriz dügünde 2014 veya 2015 diyorlar simdiden gerek yok ceyize diyor...damatta bizim üniversitede yani aslinda hepimiz ayni arkadas grubundaniz oyüzden aslinda ikisine bir birsey alsak süper olacak ama gelmiyor iste aklima
ayy valla bende ozendim simdi sana bende bocegimin yaninda tatil yapcam
edacim evet insallah haftaya kavusuyorumm cok ozledim onu
Sınavı en azından yarınlık unut canımgüzel bir dinlen oyy nasıl özendim simdi sana
Haniii ben görmedim kiii
git git bi güzel özlem giderin sonrasındada artık sabır sabır. Allah'tan benim sevdiceğim yapmış biz öyle tanıştık
tchiboya gir kendi ellerinle boyayıp amerikan servis yapıyorsun ben beğendim ama size uğraştırıcı gelebilir tatlım çalışınca
kalıcakmısın canım peki yani 2 gün mü görüşeceksiniz
canım cuma 1 bucukta ucagım 3.bucukta ordayım 2 gün kalabilcem pazartesi 3 bucukta geri dönüyorum çok izin ayarlayamadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?