2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hosgeldin suracım iyiyim sen nasılsın kaç gündür geliyorum kimsecikler yok geç giriyordum hep nöbetlerimi sıklaştırdım böceğime gitcem diye bitkisel hayattayım

iyi yapmışsın nöbet derken ne iş yapıyorsun bende nasıl olayım annem geliyor inşallah yarın izmir'e mutluluktan tavanlardayım

edoş nasılsın bakalım benim tatil bugunden başlıyor kızlar 3 gün rahatım
ohh valla rahatsın ben deli gibiçalışıyorum yarın ve pazar yine nöbetçiyim

canım 112 de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim

Son düzenleme:
İyiyim canım sennn
Oh canımm bayram günlerin yani

evet aynen öyle ya tam gezmelik havalar izmirde gerçi izmir bu havasına güven yok. ayrıca sınav haftam haftaya ne bayram ne bayram da diyorum bir yandan :18:kızlar tchibodaki amerikan servislere bakın yazdım ama kimse beğenmedi galiba

Sınavı en azından yarınlık unut canım güzel bir dinlen oyy nasıl özendim simdi sana
Haniii ben görmedim kiii

ayy valla bende ozendim simdi sana bende bocegimin yaninda tatil yapcam

edacim evet insallah haftaya kavusuyorumm cok ozledim onu

Cnm merhaba .. Benim de bir arkadaşımın öyle olmuştu nişanı, ben de çeyizine koysun diye nevresim takımı almıştım hediye.. Öyle bir şey alabilirsiniz.. Battaniye filan da olur..

Ev hediyesi alabilirsin canım. Çam sakızı çoban armağanı

Canım ihtiyacı olan şeyleri biliyorsanız hediye alın

kizlar süpersiniz valla hemencik cevap gelmis ama iste bu arkadasim öyle ceyiz bohca felan yapmiyor yapsa gidip ceyizine eksik olan birseyleri aliriz dügünde 2014 veya 2015 diyorlar simdiden gerek yok ceyize diyor...damatta bizim üniversitede yani aslinda hepimiz ayni arkadas grubundaniz oyüzden aslinda ikisine bir birsey alsak süper olacak ama gelmiyor iste aklima

takı istemiyor çeyiz istemiyor

ayy valla bende ozendim simdi sana bende bocegimin yaninda tatil yapcam

edacim evet insallah haftaya kavusuyorumm cok ozledim onu

git git bi güzel özlem giderin sonrasındada artık sabır sabır. Allah'tan benim sevdiceğim yapmış biz öyle tanıştık

Sınavı en azından yarınlık unut canım güzel bir dinlen oyy nasıl özendim simdi sana
Haniii ben görmedim kiii

tchiboya gir kendi ellerinle boyayıp amerikan servis yapıyorsun ben beğendim ama size uğraştırıcı gelebilir tatlım çalışınca

sen yaptın mı canım

kalıcakmısın canım peki yani 2 gün mü görüşeceksiniz

canım cuma 1 bucukta ucagım 3.bucukta ordayım 2 gün kalabilcem pazartesi 3 bucukta geri dönüyorum çok izin ayarlayamadım malesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…