2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yok tatlım çarşamba günü gelecekmiş mağazalarına bakacağım işte beğenirsem alır birini yapar yazarım şimdi çeyizime şal yapıyorum çok şeker böyle füme renginden.

oyyy eeee bize göstermeyecekmisin :26: azcık koy resmini ördügün kadarını

kız ben görmedim bi bakayım bende nasıllar severim öyle şeyleri nerden giriyoruz ne olarak arayacagım

Olsun canım buna şükretmek lazım hiç görmemekten daha iyi

öyle canım valla napim bunla yetincem artık burdayken hergün veya en uzun 1 gün arayla görüşüyorduk zor geldi böyle

sura kız benim elimden hiç gelmiyor öyle şeyler öremiyorum bende annemin ördüğü havlu kenarlarını havluya dikiyorum bi onu biliyorum

2014-2015 gelecek ve ayrılmak yok Allah izin verirse

yarın akşam koyarım tatlım biraz daha büyümeli

tchibonun online alışverişte bak tatlım

Tamam canım yarın aksam koy ama bugün mü basladın

yaaaa böyle zor gelin adaylarida var iste sonra olan biz arkadaslara oluyor kara kara düsünüp strese giriyoruz :44:

nasılsa istemiyor hemde hiç istemiyor sizde almayın

yarın akşam koyarım tatlım biraz daha büyümeli

bekliyoruz canım

tchibonun online alışverişte bak tatlım
baktım tatlım ama neyle boyayacağız bunları üstü kuru kalemle boyanmış gibi ama çok ttlılar keşk cupcakeli olsaydı acaba boş olanı varmıdır ben kendim çizsem
inşallah canım hayırlısıyla bitse askerlik acayip gerginiz hergün kavga ediyoruz beynimi yiyor ufacık şeylere küsüyor psikolojisi bozuldu canım böceğim üstüne gitmiyorum bende napim sabrediyorum oda diyo sen bana bakma benim psikolojım bozuldu seni kırıyorum bazen diye napalım artık katlanıcaz

yaaaa böyle zor gelin adaylarida var iste sonra olan biz arkadaslara oluyor kara kara düsünüp strese giriyoruz :44:

canım edanın söylediği gibi almayın ozaman madem bukadar kararlı demekki istemiyor gerçekten düğünd büyük bişey yaparsınız sizde

Son düzenleme:

Tamam canım yarın aksam koy ama bugün mü basladın

tamam tatlım koyacağım. ay hayırlısıyla gelse ozamanlar

bak bende dikme işini yapamam sıkılırım ama geri kalan kumaş boyama falan yapıyorum işte böyle şeyleri

Bitecek canım inşallah Olsun bak oda diyormuş sen bakma ama gecip bitecek bu günlerde

bak bende dikme işini yapamam sıkılırım ama geri kalan kumaş boyama falan yapıyorum işte böyle şeyleri

Tamam canım

kızlar tchibodaki amerikan servislere bakın yazdım ama kimse beğenmedi galiba

canim senin o dedigin amerikan servislerini ben gördüm zevk meselesi tabiki ama motifler cok cocuksu seyler fikir olarak benimde cok hosuma gitmisti (almanyada yasadigim icin bizde onlar gecen hafta carsamba günü gelmisti dükkanlara) ama dedigim gibi motifleri pek begenmemistim ama sen seviyorsan o tarz seyleri neden olmasin

nasılsa istemiyor hemde hiç istemiyor sizde almayın

canım edanın söylediği gibi almayın ozaman madem bukadar kararlı demekki istemiyor gerçekten düğünd büyük bişey yaparsınız sizde

bu gidisle öyle olacak artik baksaniza birtek yarin kaldi cumartesi nisan

Bitecek canım inşallah Olsun bak oda diyormuş sen bakma ama gecip bitecek bu günlerde

inşallah canım

bende skılıyorum ama napim birinin yapması lazım onları birde bende kumaş boyama yapmak istiyorum ya yastık kılıfları boyamak istiyorum bak bi resim ekleyeceğim onu yapmak istiyorum ve buna benzer şeyler kırlent boyamak istiyorum elim yatkındır böyle şeylere severimde ama nasıl yapıyorsun mazemeleri nereden alıyorsun her tür kumaş oluyormu nasıl boya kullanıyorsun bırde çıkmaması için ne yapıyorsun o boyalar yıkandıkça çıkmazmı
ayy ne çok soru sordum

Eklentiler

• $tumblr_kxiwp094Hi1qads68.gif
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
boşver canım zaten istemiyor almayın yaıp olmaz merak etme
İyi Akşamlar Kızlar Nasılsıınıızz

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalımm

Hoşgeldinnn iyi sen

boşver canım zaten istemiyor almayın yaıp olmaz merak etme

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalımm

Hoşbuldum teşekkürler bende aranızdayım artıkk İnşallah bizimde şafaklaımız kısa srede biticekk son 30ları son 10ları sayıcaz Hepinize çok teşekkürler iyiyim çok şükür bugünleride gördük. Artık herşeye çok az kaldı

ay insaallah senin ne kadar kaldi dügüne?? Seneye bu zamanlar herhalde bir cogumuzda ayri bir telas olur teker teker gelin edecegiz kendi ellerimizle topikteki kizlari insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…