- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
sen yaptın mı canım
yok tatlım çarşamba günü gelecekmiş mağazalarına bakacağım işte beğenirsem alır birini yapar yazarım şimdi çeyizime şal yapıyorum çok şeker böyle füme renginden.
git git bi güzel özlem giderin sonrasındada artık sabır sabır. Allah'tan benim sevdiceğim yapmış biz öyle tanıştık
evet sonra bidaha o gelcek inşallahooo benim böceğimin benmle tanışmasa hala niyeti yoktu kaçabildigim kadar kaçıcam diyormuş evlilik girince işin içine mecbur kaldı
tchiboya gir kendi ellerinle boyayıp amerikan servis yapıyorsun ben beğendim ama size uğraştırıcı gelebilir tatlım çalışınca
Olsun canım buna şükretmek lazım hiç görmemekten daha iyi
oyyyeeee bize göstermeyecekmisin :26: azcık koy resmini ördügün kadarını
kız ben görmedim bi bakayım bende nasıllar severim öyle şeyleri nerden giriyoruz ne olarak arayacagım
takı istemiyor çeyiz istemiyor
öyle canım valla napim bunla yetincem artık burdayken hergün veya en uzun 1 gün arayla görüşüyorduk zor geldi böyle
sura kız benim elimden hiç gelmiyor öyle şeyler öremiyorum bende annemin ördüğü havlu kenarlarını havluya dikiyorum bi onu biliyorum
yarın akşam koyarım tatlım biraz daha büyümeli
tchibonun online alışverişte bak tatlım
yaaaa böyle zor gelin adaylarida var iste sonra olan biz arkadaslara oluyor kara kara düsünüp strese giriyoruz :44:
baktım tatlım ama neyle boyayacağız bunları üstü kuru kalemle boyanmış gibi ama çok ttlılar keşk cupcakeli olsaydıyarın akşam koyarım tatlım biraz daha büyümeli
bekliyoruz canım
tchibonun online alışverişte bak tatlım
inşallah canım hayırlısıyla bitse askerlik acayip gerginiz hergün kavga ediyoruz beynimi yiyor2014-2015 gelecek ve ayrılmak yok Allah izin verirse
yaaaa böyle zor gelin adaylarida var iste sonra olan biz arkadaslara oluyor kara kara düsünüp strese giriyoruz :44:
2014-2015 gelecek ve ayrılmak yok Allah izin verirse
Tamam canım yarın aksam koy amabugün mü basladın
öyle canım valla napim bunla yetincem artık burdayken hergün veya en uzun 1 gün arayla görüşüyorduk zor geldi böyle
sura kız benim elimden hiç gelmiyor öyle şeyler öremiyorum bende annemin ördüğü havlu kenarlarını havluya dikiyorum bi onu biliyorum
Bitecek canım inşallahbaktım tatlım ama neyle boyayacağız bunları üstü kuru kalemle boyanmış gibi ama çok ttlılar keşk cupcakeli olsaydıacaba boş olanı varmıdır ben kendim çizsem
inşallah canım hayırlısıyla bitse askerlik acayip gerginiz hergün kavga ediyoruz beynimi yiyorufacık şeylere küsüyor psikolojisi bozuldu canım böceğim üstüne gitmiyorum bende napim sabrediyorum oda diyo sen bana bakma benim psikolojım bozuldu seni kırıyorum bazen diye napalım artık katlanıcaz
canım edanın söylediği gibi almayın ozaman madem bukadar kararlı demekki istemiyor gerçekten düğünd büyük bişey yaparsınız sizde
tamam tatlım koyacağım. ay hayırlısıyla gelse ozamanlar
bak bende dikme işini yapamamsıkılırım ama geri kalan kumaş boyama falan yapıyorum işte böyle şeyleri
kızlar tchibodaki amerikan servislere bakınyazdım ama kimse beğenmedi galiba
nasılsa istemiyor hemde hiç istemiyor sizde almayın
canım edanın söylediği gibi almayın ozaman madem bukadar kararlı demekki istemiyor gerçekten düğünd büyük bişey yaparsınız sizde
Bitecek canım inşallahOlsun bak oda diyormuş sen bakma ama gecip bitecek bu günlerde
bende skılıyorum ama napim birinin yapması lazım onlarıtamam tatlım koyacağım. ay hayırlısıyla gelse ozamanlar
bak bende dikme işini yapamamsıkılırım ama geri kalan kumaş boyama falan yapıyorum işte böyle şeyleri
boşver canım zaten istemiyor almayıncanim senin o dedigin amerikan servislerini ben gördüm zevk meselesi tabiki ama motifler cok cocuksu seyler fikir olarak benimde cok hosuma gitmisti (almanyada yasadigim icin bizde onlar gecen hafta carsamba günü gelmisti dükkanlara) ama dedigim gibi motifleri pek begenmemistim ama sen seviyorsan o tarz seyleri neden olmasin
bu gidisle öyle olacak artik baksaniza birtek yarin kaldi cumartesi nisan
İyi Akşamlar KızlarNasılsıınıızz
boşver canım zaten istemiyor almayınyaıp olmaz merak etme
Hoşgeldinnniyi sen
hosgeldin canim
boşver canım zaten istemiyor almayınyaıp olmaz merak etme
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalımm
yarin kizlar bana kesin sorar "eee bulabildinmi bir fikir ne aliyoruz" derler bende amaaaaan hic birsey almiyoruz forumdaki kizlarda almayin diyor zaten dicem
Hoşbuldum teşekkürlerbende aranızdayım artıkk İnşallah bizimde şafaklaımız kısa srede biticekk son 30ları son 10ları sayıcaz Hepinize çok teşekkürler iyiyim çok şükür bugünleride gördük. Artık herşeye çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?