- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
de canım de
Hoşbuldum teşekkürlerbende aranızdayım artıkk İnşallah bizimde şafaklaımız kısa srede biticekk son 30ları son 10ları sayıcaz Hepinize çok teşekkürler iyiyim çok şükür bugünleride gördük. Artık herşeye çok az kaldı
kız annem bile alıştı bak bakayım nerde kampanya var falan diyor artık oda alıştızaten arkadasin biri diyodu artik kimsenin aklina birsey gelmeyince "senin su girdigin forum varya ha sen iste ordaki kizlara bi sorsana" diyodu
kız annem bile alıştı bak bakayım nerde kampanya var falan diyor artık oda alıştıbulmuşsun kendin gibileri diyor bana çeyiz topiğimi gösterdim sen bukadar şey almışmıydın diyor haha
ay insaallah senin ne kadar kaldi dügüne?? Seneye bu zamanlar herhalde bir cogumuzda ayri bir telas olur teker teker gelin edecegiz kendi ellerimizle topikteki kizlari insaallah
evet ya dört gözle bekliyorumm o günleriiböceğim gelceekk yaza nişaann sonraki yaza düğünn oleeyy
Seneye ağustos diyoruz canım ama. Askere gidicek ağustosta şubatta gelicek. Mart nisan gibi tanışma isteme olucak. Belki aynı gün söz nişanda bi arada olur. 1 ay sonra düğün istiyo benimki. Aileleri pek karıştırmak istemiyoruz. Zaten herşeyimiz hazır bi ev olucak para olduktan sonrada içi döşenir. Bu aralar içimden bahar gelini olmak geliyoNedendir bilinmez
Ayy inşallah canımm yaa benimki daha gitmedi. Oyyy kıyamam ben ona, ağustosta gidicek inşallah 6 ay yapıp gelicek
ben 15ay bekledim asker yoluen dogrusu bencede aileleri karistirmamak bende öyle istiyorum...hadi hayirlisi ozaman canim ne kalmis surada dügüne bana kalsa bende baharda veya sonbaharda evlenmek istiyorum bende nedenini bilmiyorum ama nisan veya eylül sonu sanki dügün icin en ideal tarihler
Ayy 15 ay ben dayanamam herhalde yaaa 6 ay bile zor geliyo düşününce. Hatta hiç izin alma ben gelirim 5 ayda biter diyoruz.
Hep özel günde istiyodum düğünü ama son 1-2 haftadır mart nisan diye düşünüyorum. Aslında daha ideal çünkü aşırı sıcaklar yok. Balayı için fiyatlar uygun
Hayırlısı hepimizin hakkında. Allah sevdiğimiz, gönlümüzde kalbimizde olan insanı hayırlı yazsın bi ömür geçirmemizi nasip etsin.
evet canım kim akıl ettiyse sağolsun vallaAllah iyiligini versin valla güldürdün gece gece...gercekten bu forumu acandan Allah razi olsun ben ceyizim icin fikirlerin %90 bu forumdan aldim
ne güzel kız seninki 6 ay yapıcakmış benimki 12 ay yapıyor astsubay olarak 8-5 çalışıyor memur gibi ama yinede uzak olması yetiyorSeneye ağustos diyoruz canım ama. Askere gidicek ağustosta şubatta gelicek. Mart nisan gibi tanışma isteme olucak. Belki aynı gün söz nişanda bi arada olur. 1 ay sonra düğün istiyo benimki. Aileleri pek karıştırmak istemiyoruz. Zaten herşeyimiz hazır bi ev olucak para olduktan sonrada içi döşenir. Bu aralar içimden bahar gelini olmak geliyoNedendir bilinmez
Ayy inşallah canımm yaa benimki daha gitmedi. Oyyy kıyamam ben ona, ağustosta gidicek inşallah 6 ay yapıp gelicek
ben 15ay bekledim asker yoluen dogrusu bencede aileleri karistirmamak bende öyle istiyorum...hadi hayirlisi ozaman canim ne kalmis surada dügüne bana kalsa bende baharda veya sonbaharda evlenmek istiyorum bende nedenini bilmiyorum ama nisan veya eylül sonu sanki dügün icin en ideal tarihler
iyi geceler canımKızlar ben uyuyorum. İyi geceler hepiciğinize bi günü daha bitirdik. Bi gün daha sevdiceğimize kavuşmamıza az kaldı
kız bende yaz olsun diyorum sıcak olsun üsümeyelim zaten kır düğünü olcak göl kenarında olcakabim düğün organizasyonu yapıyor o yapcak düğünümüzü
canim bizim dügün ege´de olacagi icin malum egeninde sicagi cekilmez oluyor yazlari nisanda ferah ferah olurdu ama evdeki hesap carsiya uymadi agustosa kaldi bizim dügünsen sanslisin ozaman valla abin hazir böyle islerle ugrasiyorsa ben kimseye vermiyecegim b+üyük ihtimal ya kendim organize etmeyi düsünüyorum bayilirim böyle seylere
evet canım kim akıl ettiyse sağolsun valla
ne güzel kız seninki 6 ay yapıcakmış benimki 12 ay yapıyor astsubay olarak 8-5 çalışıyor memur gibi ama yinede uzak olması yetiyor
kız bende yaz olsun diyorum sıcak olsun üsümeyelim zaten kır düğünü olcak göl kenarında olcakabim düğün organizasyonu yapıyor o yapcak düğünümüzü
Bende iyi diyeyim iyi olsun canım.. Ben sana birşey soracaktım senin sözün istemeyle birlikte mi oldu?
Merhaba kızlarr
Sanırım bende bu topiğe aitim. 2015 olur mu bilmem ama 2014 mart, nisan söz/nişan olucağı kesin
1 kişilik daha yeriniz var mı acaba
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ne zaman gelsem kimsecikler yok ya nerelerdesiniz
canım ben arkadasıma bohca yapmıstım nişanda içine 1 english home havlu, 1 dantelli havlu, 1 patik, 1 şal, 1 oyalı tülbent, 1 anahtarlık şu evli olanlardan,1 lif ve 1 dantelli gecelik takımı koymuştum tüllerle ve kurdalelerle süsledim çok mutlu olmuştu içeriğini değiştirebilirsiniz
bende iyiyim canım nolsun nöbet tutyorum gün aşırı böceğim uğruna21 inde gidiyorum ağrı yolcusu kalmasınnn
Günaydınnn kızlar aşk dolu kocaman günler
Hoşgeldin tatlım, başımızın üstünde yerin var :)
Süper fikirmiş bu tuğçecim. Ben de öyle yapabilirim nişanlanacak arkadaşlarıma. Altın ya da takıdan daha güzel bir jest olur bence:)
Ollleeeyyyy :) Keşke ben de gidebilsem sevdiceğin yanına... Cumartesi 5'e kadar çalıştığım için çok mümkün olmuyor, iznimi de nişan düğün dönemlerine saklıyorum.. Özledim kızlar yaa
Günaydın canım, nasılsın?
Aynen öyle canım. Herşey hazır bi teklifi gelip istemesi eksik.
Uzadıkçada zor oluyo artık bazı şeyler. Sinirlerimiz geriliyo. Olur olmadık şeye kızıyoruz.
Bazen konuşucak bile bişey bulamıyoruz
Ama napalım işte seviyoruz bekliyoruz. Allah sabrımızın sonunu selamete bağlar inşallah.
Tanışma isteme söz nişan düğüm :) Hepsi bir ayda olsun istiyo benim delim
Zaten tanışma isteme aynı anda olucak, söz nişan bianda, 1 ay sonrada düğün :) nasıl olucak bilmiyoruz. Allah yardımcımı olsun
Hoşbuldum canımÇok teşekkürler şükür iyiyim Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?