2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bu arada kizlar ben aslinda hic birinizin hakkinda birsey bilmiyorum sayilir yeniyim cünkü... eminim benim gibi bir kac kisi daha vardir söyle herkes girdiginde kisaca tekrar meslegini yasadigi sehiri vb. tanitsa hem belki topik canlanir hemde birbirimizi tanimis oluruz olmazmi

evet ya dört gözle bekliyorumm o günlerii böceğim gelceekk yaza nişaann sonraki yaza düğünn oleeyy

zaten arkadasin biri diyodu artik kimsenin aklina birsey gelmeyince "senin su girdigin forum varya ha sen iste ordaki kizlara bi sorsana" diyodu
kız annem bile alıştı bak bakayım nerde kampanya var falan diyor artık oda alıştı bulmuşsun kendin gibileri diyor bana çeyiz topiğimi gösterdim sen bukadar şey almışmıydın diyor haha

kız annem bile alıştı bak bakayım nerde kampanya var falan diyor artık oda alıştı bulmuşsun kendin gibileri diyor bana çeyiz topiğimi gösterdim sen bukadar şey almışmıydın diyor haha

Allah iyiligini versin valla güldürdün gece gece...gercekten bu forumu acandan Allah razi olsun ben ceyizim icin fikirlerin %90 bu forumdan aldim

ay insaallah senin ne kadar kaldi dügüne?? Seneye bu zamanlar herhalde bir cogumuzda ayri bir telas olur teker teker gelin edecegiz kendi ellerimizle topikteki kizlari insaallah

Seneye ağustos diyoruz canım ama. Askere gidicek ağustosta şubatta gelicek. Mart nisan gibi tanışma isteme olucak. Belki aynı gün söz nişanda bi arada olur. 1 ay sonra düğün istiyo benimki. Aileleri pek karıştırmak istemiyoruz. Zaten herşeyimiz hazır bi ev olucak para olduktan sonrada içi döşenir. Bu aralar içimden bahar gelini olmak geliyo Nedendir bilinmez
evet ya dört gözle bekliyorumm o günlerii böceğim gelceekk yaza nişaann sonraki yaza düğünn oleeyy

Ayy inşallah canımm yaa benimki daha gitmedi. Oyyy kıyamam ben ona, ağustosta gidicek inşallah 6 ay yapıp gelicek

ben 15ay bekledim asker yolu en dogrusu bencede aileleri karistirmamak bende öyle istiyorum...hadi hayirlisi ozaman canim ne kalmis surada dügüne bana kalsa bende baharda veya sonbaharda evlenmek istiyorum bende nedenini bilmiyorum ama nisan veya eylül sonu sanki dügün icin en ideal tarihler

Ayy 15 ay ben dayanamam herhalde yaaa 6 ay bile zor geliyo düşününce. Hatta hiç izin alma ben gelirim 5 ayda biter diyoruz.
Hep özel günde istiyodum düğünü ama son 1-2 haftadır mart nisan diye düşünüyorum. Aslında daha ideal çünkü aşırı sıcaklar yok. Balayı için fiyatlar uygun
Hayırlısı hepimizin hakkında. Allah sevdiğimiz, gönlümüzde kalbimizde olan insanı hayırlı yazsın bi ömür geçirmemizi nasip etsin.

AMIIIINNNN insaallah iyi geceler canim sevdiceginli rüyalar

Allah iyiligini versin valla güldürdün gece gece...gercekten bu forumu acandan Allah razi olsun ben ceyizim icin fikirlerin %90 bu forumdan aldim
evet canım kim akıl ettiyse sağolsun valla
ne güzel kız seninki 6 ay yapıcakmış benimki 12 ay yapıyor astsubay olarak 8-5 çalışıyor memur gibi ama yinede uzak olması yetiyor

kız bende yaz olsun diyorum sıcak olsun üsümeyelim zaten kır düğünü olcak göl kenarında olcak abim düğün organizasyonu yapıyor o yapcak düğünümüzü

kız bende yaz olsun diyorum sıcak olsun üsümeyelim zaten kır düğünü olcak göl kenarında olcak abim düğün organizasyonu yapıyor o yapcak düğünümüzü

canim bizim dügün ege´de olacagi icin malum egeninde sicagi cekilmez oluyor yazlari nisanda ferah ferah olurdu ama evdeki hesap carsiya uymadi agustosa kaldi bizim dügün sen sanslisin ozaman valla abin hazir böyle islerle ugrasiyorsa ben kimseye vermiyecegim b+üyük ihtimal ya kendim organize etmeyi düsünüyorum bayilirim böyle seylere

haklısın canım bizde zaten agustos sonunda falan yaparız balayı falan çok sıkınılı oluyor öbür türlü daha rahat ederiz. bu arada evet canım abim organize edeceği için herşeyime kendim karar verebileceğimm yemyeşil çim alanda bembeyaz masalarr bembeyaz gelin yolu ve kocaamaaann beyaz bir gelin masasıı hayal etmesi bile güzel Allah nasip ederse göreceğiz o günleri

Canımm o konuda çok tartıştık biz 1 sene yapayım maaşlı dedi bana istemedim. Sonuçta normalde de zaten okadar kazanıyo. Haklısın dedi ikna ettim inşallah 5 ayda bitiricez

Bende iyi diyeyim iyi olsun canım.. Ben sana birşey soracaktım senin sözün istemeyle birlikte mi oldu?

Merhaba kızlarr

Sanırım bende bu topiğe aitim. 2015 olur mu bilmem ama 2014 mart, nisan söz/nişan olucağı kesin

1 kişilik daha yeriniz var mı acaba

Hoşgeldin tatlım, başımızın üstünde yerin var :)

Süper fikirmiş bu tuğçecim. Ben de öyle yapabilirim nişanlanacak arkadaşlarıma. Altın ya da takıdan daha güzel bir jest olur bence:)

bende iyiyim canım nolsun nöbet tutyorum gün aşırı böceğim uğruna 21 inde gidiyorum ağrı yolcusu kalmasınnn

Ollleeeyyyy :) Keşke ben de gidebilsem sevdiceğin yanına... Cumartesi 5'e kadar çalıştığım için çok mümkün olmuyor, iznimi de nişan düğün dönemlerine saklıyorum.. Özledim kızlar yaa

Günaydınnn kızlar aşk dolu kocaman günler

Günaydın canım, nasılsın?

Hoşbuldum canım Çok teşekkürler şükür iyiyim Sen nasılsın ?

Canım dün aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma lütfen.
Babamın lap topuna format atmakla uğraştım uğraştırdı biraz.

Uzadıkça dediğin gibi zor oluyor.
Sevmekkk ahh o sevmekk
Allah yardımcımız olsun canım çeyizi ayrı dert ev kurması ayrı tatlı dert.
İnşallah herşey çok güzel olacak buna inanıyorum sadece

Kızlar bu arada Bende asker yolu bekledim.
Tam 15 ay. Ahh ahhh. O günler nasıldır bilirim. Zaman su gibi akıp geçsin İnşallah.
Vee geleli 4 yıl olacak Kasım ayında. Nasılda geçti zaman...

Selamlar herkese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…