2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gizemcim naber? Karşılaşamıyorduk ne zamandır? Nasıl keyifler?

kızlar merhaba hepınız 2014 gelınımı olucaksınız tabı hakkımıza hayırlısı bende olabılırım gercı hıc bırşey bellı degıl yaa ole ..:26:

Evet canım ya konuşamıyorduk.
İyiyim canım herşey çok şükür yolunda.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım

İyiyim canım, çalışmaya çalışıyorum ama çok fena lodos var burda. Benim migrenim olduğu için kötü etkiliyor. Pencere bozuldu, kapanmıyor, içeri hep toz girdi. Kaşınıyorum uyuz olmuş gibiBoğazım falan kum oldu... Çok şikayetlendim yahuuu...

Benimde inancım o yönde canım.. İnşallah çok güzel olucak çok mutlu olucaz. ÇEktiklerimzin sıkıntılarımızın üzüntülerimizin karşılığını alıcaz inşallah.
Ne kusuru olur mu öyle şey kolay gelsin canım

Masa örtüsü vs yapacaksan veya kırlent herneyse gidiyorsun manifaturacıya diyorsun ki abicim bana ordan güzel dertsiz kumaşlardan göster oda sana gösteriyor sonra beğenip kestirip alıyorsun sonra tinkini tinkini terziye gidiyorsun diktiriyorsun bunlar yaklaşık sana 15 tl civarı ya olurrrr ya olmaz aldığın kumaşada bağlı tabi. sonra gidiyorsun resim boyası vs satan kırtasiyelere genelde halk eğitim merkezi etrafında bulursun bu adamcıkları. onlara bana kumaş boyalarını göster diyorsun. sakın olaki tüplü olupta simli olanlardan alma ben aldım kocaman yaptım masaörtüsünü ohoooo bi yıkadım hoppp çıktı sonracığıma kırtasiyeci adama bana kumaşımın renginde bir karbon kağıdı ver diyorsun he birde bu motifi painte yapıştırıp çıktı almalısın istediğin boyutta büyüt şekil bozuk çıksa bile olay senin çizimine bağlı. e birde kurşun kalem lazım bak yaptığım bir kumaş boyamayı koyacağım sana fikir olsun tatlım. hı boyaman bitince bir gün kurusun diye bekletiyorsun ondan sonra tersinden sıcacık ama buharsız ütüyü vuruyorsun ondan sonra ertesi günde at 30 derecelik makinaya bak bakalım çıkıyor mu tabiki hayır sakın detarjanla yıkama ama ilk olarak. bu evreye gelde ben sana tiyo veririm bende ne konuştum beeee

bunu sevdiğimin doğum gününde yapmıştım o günden beride devam ediyorum yapmaya

Son düzenleme:
kızlar merhaba hepınız 2014 gelınımı olucaksınız tabı hakkımıza hayırlısı bende olabılırım gercı hıc bırşey bellı degıl yaa ole ..:26:

Tatlım inşallah kısmet olursa 2014 Ağustus gelini olacağım ben

Aynen canım fena hava var. Daha 2 gün önce bahar havası vardı. Ne kadar dengesiz havalar

Tam hasta olmalık hava, ortalık toz duman oldu yahuuu...

Ellerine sağlık şuracım, çok güzel olmuş kılıflar :) sen bu işten para kazanabilisin bence

SimgeD sizin baslangic tarihiniz 13 Mart 2009 mus
Buz şubatta tanıştık ve Sevgilimin benim teklifimi kabul ettigi gun 13 Mart 2009
Ayni tarihlerimiz !! :))

Burası Ankara canim.. :) seninle tanismadik beaz taniyabilir miyim seni?

22 yaşında izmirden katııyorum nasip olursa bende ebiscim gibi 2014 ağustos gelini olacağım. şimdilik çeyiz dertleriyle boğuşmaktayım birazda sizi tanıyabilirmiyiz dişikartal

Ellerine sağlık şuracım, çok güzel olmuş kılıflar :) sen bu işten para kazanabilisin bence

yani olabilir tabi ama yok yani onu maddiyata çevirmek için evlenmiş barklanmış çocuklanmış emekli olmuş falan olmam lazım

22 yaşında izmirden katııyorum nasip olursa bende ebiscim gibi 2014 ağustos gelini olacağım. şimdilik çeyiz dertleriyle boğuşmaktayım birazda sizi tanıyabilirmiyiz dişikartal

20.5 yasimdayim ankaradan :) 4 yillik iliskim var kismetse mezun olduktan kisa bir sure sonra yani Eylul 2014 te evlenmek istiyoruz

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.. Ben hiç denemedim bunu ama elimden gelir. Kanaviçe işlerim ben genelde Gözümü yorsada ayrı bi aşk o. Evimin masa örtülerini, yastıklarını işlemek daha güzel Aşkomelimde annemde babamda diyo yazık gözlerine gel alalım nekadarsa gözlerinden değerli değil diyolar ama el emeği olunca çok farklı oluyo yaa..
Güle güle kullanın canım bi ömür inşallah. Bende gördüm böyle yastıkları nette 70-80 lira diyodu. Ki çok pahalı geldi. Olmazsa elimdeki işler bitince yapim bende senden püf noktalarını öğrenip

bana iki kılıf sadece 10 tlye mal oldu ki sevdiceğimle çok severek kullanıyoruz. ahh bende kanaviçe yapmayı çok istiyorum ama beceremiyorum yada daha doğrusu nasıl yapıldığını neler kullanıldığını bile bilmiyorum.. sadece görünce hayran oluyorum

Kızlar ben bu arada kendimi tanıtayım dalıverdim aranıza Artık burdayım madem bende tanıtayım kendimi

21 yaşındayım, Bursa'da yaşıyorum. Öğrenciyim, 7 yıllık bi ilişkimiz var İnşallah bu dönem okulu bitiyo şükür alttan bir dersi bile yok ağustosta asker ocak, şubat gibi yanımda inşallah. Tahminimce askere gitmeden teklifini edicek. Ama bilemiyorum ters köşede yapabilir Ama teklif yoksa evlenmek yok

Aslında çok kolay canım çarpı çarpı yapıyosun kumaşa Seccadeden başladım ben. En kolayı o. Hem tek renk yaptım öğreni verdim. Çarpılarım güzelleşti kumaşı tanıdım. Sonra dergiler almaya başladım bi iki kolay motif derken renk geçişlerini kavradım Şimdilik memnunum öyle goblen yapıcak kadar değilim ama işimi görüyo şimdilik
Etamin kumaşı, iplik (işleyecğin şeye göre değişiyo) ve iğne bu kadar canım malzemesi

Evlenmemize yakın yaparım diyorum yada askere gittiğinde hem zaman geçer hemde birlikte kullanırız. Öğrenicem bunu Detayları alıcam senden

Canımm o konuda çok tartıştık biz 1 sene yapayım maaşlı dedi bana istemedim. Sonuçta normalde de zaten okadar kazanıyo. Haklısın dedi ikna ettim inşallah 5 ayda bitiricez
ayy canım benmki fizyoterapist hiç kısa dönem çıkmadı bu sene 1 kişi bile sayıları az diye göya sınav yaptılar bide formaliteden sevinmiştim bende
Süper fikirmiş bu tuğçecim. Ben de öyle yapabilirim nişanlanacak arkadaşlarıma. Altın ya da takıdan daha güzel bir jest olur bence:)
evet canım çok sevimişti arkadaşım gerçekten güzel olmuştu bembeyaz tüllerle süsledim bende
Kızlar bu arada Bende asker yolu bekledim.
Tam 15 ay. Ahh ahhh. O günler nasıldır bilirim. Zaman su gibi akıp geçsin İnşallah.
Vee geleli 4 yıl olacak Kasım ayında. Nasılda geçti zaman...
ahh perimm inşallah bizimde geçicek okadar çok özledimki böceğimi tek dileğim bir an önce gelmesi
benim 2015 kısmetse canım
canım çok güzel anlatmışsın en yakın zamanda deneyeceğim mutlaka bu arada karbon kağıdını ne için kullanıcam kumaşa kurşun kalemle çizmeyecekmiyim karbon kağıdını nerede kullanacağım:26:
SimgeD sizin baslangic tarihiniz 13 Mart 2009 mus
Buz şubatta tanıştık ve Sevgilimin benim teklifimi kabul ettigi gun 13 Mart 2009
Ayni tarihlerimiz !! :))
kıızzz senmi teklif ettin sevdiceğine gerçi bizimde bi teklif olmadı birden bire çıkar oluk 5 haziran 2011 akşamı

ayyy canııımm bende böceğim askere gitmeden teklif eder diyordum ama etmedi bende dedimki teklif etmeden evlenmem seninle ayaklarıma kapancaksın dedim bideeee nekadar geciktirirsen yapacağın sürprizi okadar büyütsen iyi olur dedim böceğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…