Canım dün aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma lütfen.
Babamın lap topuna format atmakla uğraştım uğraştırdı biraz.
Uzadıkça dediğin gibi zor oluyor.
Sevmekkk ahh o sevmekk
Allah yardımcımız olsun canım çeyizi ayrı dert ev kurması ayrı tatlı dert.
İnşallah herşey çok güzel olacak buna inanıyorum sadece
Kızlar bu arada Bende asker yolu bekledim.
Tam 15 ay. Ahh ahhh. O günler nasıldır bilirim. Zaman su gibi akıp geçsin İnşallah.
Vee geleli 4 yıl olacak Kasım ayında. Nasılda geçti zaman...
Selamlar herkese
Gizemcim naber? Karşılaşamıyorduk ne zamandır? Nasıl keyifler?
Evet canım ya konuşamıyorduk.
İyiyim canım herşey çok şükür yolunda.
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım
Canım dün aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma lütfen.
Babamın lap topuna format atmakla uğraştım uğraştırdı biraz.
Uzadıkça dediğin gibi zor oluyor.
Sevmekkk ahh o sevmekk
Allah yardımcımız olsun canım çeyizi ayrı dert ev kurması ayrı tatlı dert.
İnşallah herşey çok güzel olacak buna inanıyorum sadece
Kızlar bu arada Bende asker yolu bekledim.
Tam 15 ay. Ahh ahhh. O günler nasıldır bilirim. Zaman su gibi akıp geçsin İnşallah.
Selamlar herkese
Aynen canım fena hava var. Daha 2 gün önce bahar havası vardı. Ne kadar dengesiz havalarİyiyim canım, fırtınayla uğraşıyoruz. Burda her şeyi yıktı geçtiİş yerinde odada yalnızım, valla korktum yahuuu
inşallah canım
bende skılıyorum ama napim birinin yapması lazım onlarıbirde bende kumaş boyama yapmak istiyorum ya yastık kılıfları boyamak istiyorum bak bi resim ekleyeceğim onu yapmak istiyorum ve buna benzer şeyler kırlent boyamak istiyorum elim yatkındır böyle şeylere severimde ama nasıl yapıyorsun mazemeleri nereden alıyorsun her tür kumaş oluyormu nasıl boya kullanıyorsun bırde çıkmaması için ne yapıyorsun o boyalar yıkandıkça çıkmazmı
ayy ne çok soru sordum
Es selamu aleykum kızlar..
Felaket ruzgar var bugun yurttan disari cikamadim gozume toz kacar diye
Aleykumselam evet burasıda öyle yani izmir orası neresi
kızlar merhaba hepınız 2014 gelınımı olucaksınız tabı hakkımıza hayırlısı bende olabılırım gercı hıc bırşey bellı degıl yaa ole ..:26:
Aynen canım fena hava var. Daha 2 gün önce bahar havası vardı. Ne kadar dengesiz havalar
Masa örtüsü vs yapacaksan veya kırlent herneysegidiyorsun manifaturacıya diyorsun ki abicim bana ordan güzel dertsiz kumaşlardan göster oda sana gösteriyor sonra beğenip kestirip alıyorsun sonra tinkini tinkini terziye gidiyorsun diktiriyorsun bunlar yaklaşık sana 15 tl civarı ya olurrrr ya olmaz aldığın kumaşada bağlı tabi. sonra gidiyorsun resim boyası vs satan kırtasiyelere genelde halk eğitim merkezi etrafında bulursun bu adamcıkları. onlara bana kumaş boyalarını göster diyorsun. sakın olaki tüplü olupta simli olanlardan alma ben aldım kocaman yaptım masaörtüsünü ohoooo bi yıkadım hoppp çıktı sonracığıma kırtasiyeci adama bana kumaşımın renginde bir karbon kağıdı ver diyorsun he birde bu motifi painte yapıştırıp çıktı almalısın istediğin boyutta büyüt şekil bozuk çıksa bile olay senin çizimine bağlı. e birde kurşun kalem lazım bak yaptığım bir kumaş boyamayı koyacağım sana fikir olsun tatlım. hı boyaman bitince bir gün kurusun diye bekletiyorsun ondan sonra tersinden sıcacık ama buharsız ütüyü vuruyorsun ondan sonra ertesi günde at 30 derecelik makinaya bak bakalım çıkıyor mu tabiki hayır sakın detarjanla yıkama ama ilk olarak. bu evreye gelde ben sana tiyo veririm bende ne konuştum beeee
Eki Görüntüle 658396
bunu sevdiğimin doğum gününde yapmıştım o günden beride devam ediyorum yapmaya
Burası Ankara canim.. :) seninle tanismadik beaz taniyabilir miyim seni?
Ellerine sağlık şuracım, çok güzel olmuş kılıflar :) sen bu işten para kazanabilisin bence
22 yaşında izmirden katııyorum nasip olursa bende ebiscim gibi 2014 ağustos gelini olacağım. şimdilik çeyiz dertleriyle boğuşmaktayım birazda sizi tanıyabilirmiyiz dişikartal
20.5 yasimdayim ankaradan :) 4 yillik iliskim var kismetse mezun olduktan kisa bir sure sonra yani Eylul 2014 te evlenmek istiyoruz
Masa örtüsü vs yapacaksan veya kırlent herneysegidiyorsun manifaturacıya diyorsun ki abicim bana ordan güzel dertsiz kumaşlardan göster oda sana gösteriyor sonra beğenip kestirip alıyorsun sonra tinkini tinkini terziye gidiyorsun diktiriyorsun bunlar yaklaşık sana 15 tl civarı ya olurrrr ya olmaz aldığın kumaşada bağlı tabi. sonra gidiyorsun resim boyası vs satan kırtasiyelere genelde halk eğitim merkezi etrafında bulursun bu adamcıkları. onlara bana kumaş boyalarını göster diyorsun. sakın olaki tüplü olupta simli olanlardan alma ben aldım kocaman yaptım masaörtüsünü ohoooo bi yıkadım hoppp çıktı sonracığıma kırtasiyeci adama bana kumaşımın renginde bir karbon kağıdı ver diyorsun he birde bu motifi painte yapıştırıp çıktı almalısın istediğin boyutta büyüt şekil bozuk çıksa bile olay senin çizimine bağlı. e birde kurşun kalem lazım bak yaptığım bir kumaş boyamayı koyacağım sana fikir olsun tatlım. hı boyaman bitince bir gün kurusun diye bekletiyorsun ondan sonra tersinden sıcacık ama buharsız ütüyü vuruyorsun ondan sonra ertesi günde at 30 derecelik makinaya bak bakalım çıkıyor mu tabiki hayır sakın detarjanla yıkama ama ilk olarak. bu evreye gelde ben sana tiyo veririm bende ne konuştum beeee
Eki Görüntüle 658396
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.. Ben hiç denemedim bunu ama elimden gelir. Kanaviçe işlerim ben geneldeGözümü yorsada ayrı bi aşk o. Evimin masa örtülerini, yastıklarını işlemek daha güzel Aşkomelimde annemde babamda diyo yazık gözlerine gel alalım nekadarsa gözlerinden değerli değil diyolar ama el emeği olunca çok farklı oluyo yaa..
Güle güle kullanın canım bi ömür inşallah. Bende gördüm böyle yastıkları nette 70-80 lira diyodu. Ki çok pahalı geldi. Olmazsa elimdeki işler bitince yapim bende senden püf noktalarını öğrenip
bana iki kılıf sadece 10 tlye mal oldu ki sevdiceğimle çok severek kullanıyoruz. ahh bende kanaviçe yapmayı çok istiyorum ama beceremiyorum yada daha doğrusu nasıl yapıldığını neler kullanıldığını bile bilmiyorum.. sadece görünce hayran oluyorum
ayy canım benmki fizyoterapist hiç kısa dönem çıkmadı bu sene 1 kişi bile sayıları az diye göya sınav yaptılar bide formaliteden sevinmiştim bendeCanımm o konuda çok tartıştık biz 1 sene yapayım maaşlı dedi bana istemedim. Sonuçta normalde de zaten okadar kazanıyo. Haklısın dedi ikna ettiminşallah 5 ayda bitiricez
evet canım çok sevimişti arkadaşım gerçekten güzel olmuştu bembeyaz tüllerle süsledim bendeSüper fikirmiş bu tuğçecim. Ben de öyle yapabilirim nişanlanacak arkadaşlarıma. Altın ya da takıdan daha güzel bir jest olur bence:)
ahh perimm inşallah bizimde geçicek okadar çok özledimki böceğimiKızlar bu arada Bende asker yolu bekledim.
benim 2015 kısmetse canımkızlar merhaba hepınız 2014 gelınımı olucaksınız tabı hakkımıza hayırlısı bende olabılırım gercı hıc bırşey bellı degıl yaa ole ..:26:
canım çok güzel anlatmışsın en yakın zamanda deneyeceğim mutlakaMasa örtüsü vs yapacaksan veya kırlent herneysegidiyorsun manifaturacıya diyorsun ki abicim bana ordan güzel dertsiz kumaşlardan göster oda sana gösteriyor sonra beğenip kestirip alıyorsun sonra tinkini tinkini terziye gidiyorsun diktiriyorsun bunlar yaklaşık sana 15 tl civarı ya olurrrr ya olmaz aldığın kumaşada bağlı tabi. sonra gidiyorsun resim boyası vs satan kırtasiyelere genelde halk eğitim merkezi etrafında bulursun bu adamcıkları. onlara bana kumaş boyalarını göster diyorsun. sakın olaki tüplü olupta simli olanlardan alma ben aldım kocaman yaptım masaörtüsünü ohoooo bi yıkadım hoppp çıktı sonracığıma kırtasiyeci adama bana kumaşımın renginde bir karbon kağıdı ver diyorsun he birde bu motifi painte yapıştırıp çıktı almalısın istediğin boyutta büyüt şekil bozuk çıksa bile olay senin çizimine bağlı. e birde kurşun kalem lazım bak yaptığım bir kumaş boyamayı koyacağım sana fikir olsun tatlım. hı boyaman bitince bir gün kurusun diye bekletiyorsun ondan sonra tersinden sıcacık ama buharsız ütüyü vuruyorsun ondan sonra ertesi günde at 30 derecelik makinaya bak bakalım çıkıyor mu tabiki hayır sakın detarjanla yıkama ama ilk olarak. bu evreye gelde ben sana tiyo veririm bende ne konuştum beeee
Eki Görüntüle 658396
kıızzz senmi teklif ettin sevdiceğineSimgeD sizin baslangic tarihiniz 13 Mart 2009 mus
Buz şubatta tanıştık ve Sevgilimin benim teklifimi kabul ettigi gun 13 Mart 2009
Ayni tarihlerimiz !! :))
Kızlar ben bu arada kendimi tanıtayım dalıverdim aranızaArtık burdayım madem bende tanıtayım kendimi
21 yaşındayım, Bursa'da yaşıyorum. Öğrenciyim, 7 yıllık bi ilişkimiz varİnşallah bu dönem okulu bitiyo şükür alttan bir dersi bile yok ağustosta asker ocak, şubat gibi yanımda inşallah. Tahminimce askere gitmeden teklifini edicek. Ama bilemiyorum ters köşede yapabilir Ama teklif yoksa evlenmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?