- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
ayy canım benmki fizyoterapist hiç kısa dönem çıkmadı bu sene 1 kişi bile sayıları az diye göya sınav yaptılar bide formaliteden sevinmiştim bende
evet canım çok sevimişti arkadaşım gerçekten güzel olmuştu bembeyaz tüllerle süsledim bende
ahh perimm inşallah bizimde geçicek okadar çok özledimki böceğimitek dileğim bir an önce gelmesi
benim 2015 kısmetse canım
canım çok güzel anlatmışsın en yakın zamanda deneyeceğim mutlakabu arada karbon kağıdını ne için kullanıcam kumaşa kurşun kalemle çizmeyecekmiyim karbon kağıdını nerede kullanacağım:26:
kıızzz senmi teklif ettin sevdiceğinegerçi bizimde bi teklif olmadı birden bire çıkar oluk 5 haziran 2011 akşamı
ayyy canııımm bende böceğim askere gitmeden teklif eder diyordum ama etmedibende dedimki teklif etmeden evlenmem seninle ayaklarıma kapancaksın dedim bideeee nekadar geciktirirsen yapacağın sürprizi okadar büyütsen iyi olur dedim böceğime
Aslında çok kolay canım çarpı çarpı yapıyosun kumaşaSeccadeden başladım ben. En kolayı o. Hem tek renk yaptım öğreni verdim. Çarpılarım güzelleşti kumaşı tanıdım. Sonra dergiler almaya başladım bi iki kolay motif derken renk geçişlerini kavradım Şimdilik memnunum öyle goblen yapıcak kadar değilim ama işimi görüyo şimdilik
Etamin kumaşı, iplik (işleyecğin şeye göre değişiyo) ve iğnebu kadar canım malzemesi
Evlenmemize yakın yaparım diyorum yada askere gittiğinde hem zaman geçer hemde birlikte kullanırız. Öğrenicem bunuDetayları alıcam senden
karbon kağıdını çizeceğin şeklin kumaşa çıkması için kullanacaksın canım kumaş en alta karbon kağıdı üste en üstede desen. iğnele köşelerinden düzgün olsun ama yastık falan ince kumaş olduğu için deseni koyu siyah çıkartırsan ozaman gerek kalmıyor direk kılıfın arasına sokuyorsun deseni ohh missssbencede kapansın böceğin tatlım ben aldım teklifimi bekliyoruz işte
Masa örtüsü vs yapacaksan veya kırlent herneysegidiyorsun manifaturacıya diyorsun ki abicim bana ordan güzel dertsiz kumaşlardan göster oda sana gösteriyor sonra beğenip kestirip alıyorsun sonra tinkini tinkini terziye gidiyorsun diktiriyorsun bunlar yaklaşık sana 15 tl civarı ya olurrrr ya olmaz aldığın kumaşada bağlı tabi. sonra gidiyorsun resim boyası vs satan kırtasiyelere genelde halk eğitim merkezi etrafında bulursun bu adamcıkları. onlara bana kumaş boyalarını göster diyorsun. sakın olaki tüplü olupta simli olanlardan alma ben aldım kocaman yaptım masaörtüsünü ohoooo bi yıkadım hoppp çıktı sonracığıma kırtasiyeci adama bana kumaşımın renginde bir karbon kağıdı ver diyorsun he birde bu motifi painte yapıştırıp çıktı almalısın istediğin boyutta büyüt şekil bozuk çıksa bile olay senin çizimine bağlı. e birde kurşun kalem lazım bak yaptığım bir kumaş boyamayı koyacağım sana fikir olsun tatlım. hı boyaman bitince bir gün kurusun diye bekletiyorsun ondan sonra tersinden sıcacık ama buharsız ütüyü vuruyorsun ondan sonra ertesi günde at 30 derecelik makinaya bak bakalım çıkıyor mu tabiki hayır sakın detarjanla yıkama ama ilk olarak. bu evreye gelde ben sana tiyo veririm bende ne konuştum beeee
Eki Görüntüle 658396
bunu sevdiğimin doğum gününde yapmıştım o günden beride devam ediyorum yapmaya
hoşgeldin canım nasılsınSelam kizlaaarr nasilsiniz?
kiz ne güzel olmus o öyle ya marifetlisin baya
kızlar çeyiz hazırlıkları yapanlar neler neler aldınız?ben bu ara nevresim pike filan alıyorum.nevresim alanlar hangi markalar aldınız?
hoşgeldin canım nasılsın
kızlar çeyiz hazırlıkları yapanlar neler neler aldınız?ben bu ara nevresim pike filan alıyorum.nevresim alanlar hangi markalar aldınız?
hosbulduk canim iyi olmaya calisiyorum valla isten geldim dersin basina oturdum biryandanda KK´da takiliyorum :126:
sen nasilsin? Türkiyede lodos var diyorlar ya dogrumu?
evet canım izmirde falan öyleymiş ben sakaryadayım burda yok hiç yağmurlu sadece inşallah havalar bozulmaz ya ağrıya gitcem iptal olmasın uçağımm
ayy en kısa zamanda denenmem lazım yaçok heycanlndım şimdi
evet kapancakksen ne güzel almışsın teklifini nasıl etti sürpriz yaptımı sana
iyiyimmm sen nasılsın sağol teşekkür ederim bu aradaSelam kizlaaarr nasilsiniz?
kiz ne güzel olmus o öyle ya marifetlisin baya
iyiyimmm sen nasılsın sağol teşekkür ederim bu arada
bende iyiyim canim sagol gercekten bu konuda elin yatkin kiz masaallahbenim ugrasacak sabrim olmazdi herhalde
sabır gerektirdiği ve uğraştırdığı kesin ama ne olursa olsun yaparken bambaşka dünyada oluyor insan başka hiçbirşey düşünmüyorsun
eskiden kücükken annem hep örgü örmem icin gaza getirmeye calisirdi ama yok anacim insanin icinden gelmedimi gelmiyor istebende bardaklarimi vernik ile boyamayi düsünüyorum birinde görmüstüm cok hosuma gitmisti bakalim yapinca nasil olacak su sekilde istiyorum
güzelmiş yahu nasıl yapmışlar ki bunu. bende 10 yaşımdayken kendime havlu kenarı yapmmıştım duuryor hala çeyizimde
benim el örgüsü olarak tek sevdigime atki yapmistim askerden döndügünde oda zaten 4sene önceydi.Vernik lazim iste bunun icin... büyük bir tabagin veya benzer birseyin icine bosaltip bardaklari icine daldirip cikariyormussun ama ben firca aldim büyük üc parmak kalinliginda onunla boyamayi düsünüyorum. Birde matt siyah boyalar varmis üzerine tepesirle isim yazilabiliyor bu resimdeki o boyadan onunlada denemek isterim ama birtürlü bulamadim o boyayi ya...ben simdi parlak koyu kirmizi/ bordo renginde vernik aldim yapilacak bekliyor iste
ayy canım benmki fizyoterapist hiç kısa dönem çıkmadı bu sene 1 kişi bile sayıları az diye göya sınav yaptılar bide formaliteden sevinmiştim bende
ayyy canııımm bende böceğim askere gitmeden teklif eder diyordum ama etmedibende dedimki teklif etmeden evlenmem seninle ayaklarıma kapancaksın dedim bideeee nekadar geciktirirsen yapacağın sürprizi okadar büyütsen iyi olur dedim böceğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?