2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

karbon kağıdını çizeceğin şeklin kumaşa çıkması için kullanacaksın canım kumaş en alta karbon kağıdı üste en üstede desen. iğnele köşelerinden düzgün olsun ama yastık falan ince kumaş olduğu için deseni koyu siyah çıkartırsan ozaman gerek kalmıyor direk kılıfın arasına sokuyorsun deseni ohh missss bencede kapansın böceğin tatlım ben aldım teklifimi bekliyoruz işte

tamam tatlım bende şimdi şal yapıyorum çeyizime hatta edoş var bizim bi tane tanımışsın sanırım dün akşam onun isteğiyle koyacağım resmini birazcıık olduda o bitsin bende bir tane deneyebilirim bakalım. bende senden istiyorum detayları

ayy en kısa zamanda denenmem lazım ya çok heycanlndım şimdi

evet kapancakk sen ne güzel almışsın teklifini nasıl etti sürpriz yaptımı sana

Selam kizlaaarr nasilsiniz?

kiz ne güzel olmus o öyle ya marifetlisin baya

kızlar çeyiz hazırlıkları yapanlar neler neler aldınız?ben bu ara nevresim pike filan alıyorum.nevresim alanlar hangi markalar aldınız?

hoşgeldin canım nasılsın
kızlar çeyiz hazırlıkları yapanlar neler neler aldınız?ben bu ara nevresim pike filan alıyorum.nevresim alanlar hangi markalar aldınız?

hoşgeldin canım ben karaca home; 1 saten nevresim takımı , 2 dörtmevsim set ,1 saten gelin pikeli nevresim takımı ve 1 battaniyeli nevresim takımı aldım
english home; 4 nevresim takımı aldım
ve city in bad diye bir markadan 2 tane nevresim aldım hepsini tavsiye ederim özellikle karaca home harika

ben hala su nevresim pike olaylarina baslayamadim ya hala mutfak esyalarimi tamamlamakla mesgulum

hosbulduk canim iyi olmaya calisiyorum valla isten geldim dersin basina oturdum biryandanda KK´da takiliyorum :126:

sen nasilsin? Türkiyede lodos var diyorlar ya dogrumu?

evet canım izmirde falan öyleymiş ben sakaryadayım burda yok hiç yağmurlu sadece inşallah havalar bozulmaz ya ağrıya gitcem iptal olmasın uçağımm

ayy en kısa zamanda denenmem lazım ya çok heycanlndım şimdi

evet kapancakk sen ne güzel almışsın teklifini nasıl etti sürpriz yaptımı sana

evet tatlım süpriz yaptı. bizim ki biraz kısmet işi oldu at binmeye kahvaltıya falan gitmiştik atın üstünde teklif edeceğim diye adamla konuşmuş ayarlamış ama olmadı malesef yani olmamış sonra salıncakta aldım ben teklifimi

iyiyimmm sen nasılsın sağol teşekkür ederim bu arada

sabır gerektirdiği ve uğraştırdığı kesin ama ne olursa olsun yaparken bambaşka dünyada oluyor insan başka hiçbirşey düşünmüyorsun

eskiden kücükken annem hep örgü örmem icin gaza getirmeye calisirdi ama yok anacim insanin icinden gelmedimi gelmiyor iste bende bardaklarimi vernik ile boyamayi düsünüyorum birinde görmüstüm cok hosuma gitmisti bakalim yapinca nasil olacak su sekilde istiyorum

güzelmiş yahu nasıl yapmışlar ki bunu. bende 10 yaşımdayken kendime havlu kenarı yapmmıştım duuryor hala çeyizimde

güzelmiş yahu nasıl yapmışlar ki bunu. bende 10 yaşımdayken kendime havlu kenarı yapmmıştım duuryor hala çeyizimde

benim el örgüsü olarak tek sevdigime atki yapmistim askerden döndügünde oda zaten 4sene önceydi. Vernik lazim iste bunun icin... büyük bir tabagin veya benzer birseyin icine bosaltip bardaklari icine daldirip cikariyormussun ama ben firca aldim büyük üc parmak kalinliginda onunla boyamayi düsünüyorum. Birde matt siyah boyalar varmis üzerine tepesirle isim yazilabiliyor bu resimdeki o boyadan onunlada denemek isterim ama birtürlü bulamadim o boyayi ya...ben simdi parlak koyu kirmizi/ bordo renginde vernik aldim yapilacak bekliyor iste

yapta paylaş görelim bizede fikir olur inşallah güzel ve kolaycacanık olur

Son düzenleme:

edoşummm al sana şalımın çeyreğinin çeyreğinin çeyreği nasıl oluyor kızlar

Benim ki öğretmen çıkıck inşallah cnm. Bnde çok korkuyorum uzun dönemden hep dile getirdim ama yok aşkımm yaaa sınava girer kazanırım dedi hep Deli işte napalım kısa veya uzun hayırlısıyla sağ salim gelsin tek isteğim bu

Ben çok itiyorum askerden önce taksın yüzüğünü. Ama çok uğraştırıcam hemen evet demiycem teklif şeklini süprizini beğenmem lazım bunu kendiside biliyo 7 yıl çekmişim arkadaşş en kralını edicekk bananeeeee isterse 10 kez olsun uğraşıp düşünüppp etsin Beni çok mutlu etmesi lazımmm öyle 2 kuru çiçeğe bi şarkıya evet demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…