tamam tatlım bende şimdi şal yapıyorum çeyizime hatta edoş var bizim bi tane tanımışsın sanırım dün akşam onun isteğiyle koyacağım resmini birazcıık oldudao bitsin bende bir tane deneyebilirim bakalım. bende senden istiyorum detayları
kızlar çeyiz hazırlıkları yapanlar neler neler aldınız?ben bu ara nevresim pike filan alıyorum.nevresim alanlar hangi markalar aldınız?
21 inde canım inşallahayyy insaallah olmaz ya nezaman gidiyorsun?
ayy ne güzel böceğimde bana yapar inşallahevet tatlım süpriz yaptı. bizim ki biraz kısmet işi olduat binmeye kahvaltıya falan gitmiştik atın üstünde teklif edeceğim diye adamla konuşmuş ayarlamış ama olmadı malesef yani olmamış sonra salıncakta aldım ben teklifimi
iyiyimmm sen nasılsın sağol teşekkür ederim bu arada
canım çok üzel bunlar ama makinada yıkamamann lazım çıkar boyalar heralde pek kullanışlı olmaz diye düşünüyorum heeslik yap 2 tane dene yıkayıp bizede sonuçları yazarsın tatlımmeskiden kücükken annem hep örgü örmem icin gaza getirmeye calisirdi ama yok anacim insanin icinden gelmedimi gelmiyor istebende bardaklarimi vernik ile boyamayi düsünüyorum birinde görmüstüm cok hosuma gitmisti bakalim yapinca nasil olacak su sekilde istiyorum
Benim ki öğretmen çıkıck inşallah cnm. Bnde çok korkuyorum uzun dönemden hep dile getirdim ama yok aşkımm yaaa sınava girer kazanırım dedi hepDeli işte napalım kısa veya uzun hayırlısıyla sağ salim gelsin tek isteğim bu
Ben çok itiyorum askerden önce taksın yüzüğünü. Ama çok uğraştırıcam hemen evet demiycem teklif şeklini süprizini beğenmem lazım bunu kendiside biliyo7 yıl çekmişim arkadaşş en kralını edicekk bananeeeee isterse 10 kez olsun uğraşıp düşünüppp etsin Beni çok mutlu etmesi lazımmm öyle 2 kuru çiçeğe bi şarkıya evet demem
şuracım çok güzelmiş bitmiş halinide koy canım benim elimden hiçmi hiiçç gelmiyor ya kuzenlerime teyzelerime falan yalvarıyorum bana patik lif örün diye hahaAllah tan teyzoşum kabul ettide ip alıp bırakcam teyzeme o örcek 10 tane patik 5 tane lif yeterde artar bile yok demesinler adet yerini bulsun
ben 7 sene beklemedim ama bende en güzelini isterim büyük bi sürpriz olsunşimdiden diyorum zaten sakın öyle kuru kuru yemekte edeyim deme yüzüğü kafana yersin diye bide diyoki beni kızdırmak için otururken birden bire sürpriz yapckmış hadi evlenelim diyecekmiş
gidince mutlaka çek canım bakarızyani örsünler tabi benim babaannem anneannem vs devralmışlardı o görevi benim hazır onlar ah bir istanbula gitsemde çeksem fotolarını hepsinin
Kolaydı tabi okadar Ben bugünde deim. Evlilik teklifi edicince kusura bakma beğenene kadar uğraşıcaksın dedim. Yoksa kabul etmem dedim Zoru seviyo benim uyuzum O yüzden biraz uğraştırıcam. Eeee kız evi naz evi değil mi ?
edoşum senmi geldinCanım maşallah diyorum çok güzel oluyor inşallah bütün halinide görücezzzrengi falan çok güzel valla canım
Bu arada o boyamana bittimEllerine saglık
İyi geceler kızlarrr
Rüyalarımızdaa sevdiceğimizi görürüz inşallah
edoşum senmi geldin
iyi geceler tatlımm inşallahh
evet canımmmmm aslında uyukluyorum ama bi ugramak istedimdayanamadım
bende nöbetteyim telsiz dinlemekten kafam şişti aslında bende uyukluyorum yoğundu biraz yoruldum uyunmuyoda telsiz sesinden bakınıyorum bende
Kacta bitiyor mesai canım ?
24 saat canım yarın sabah 9 da çıkacağım
Offf canım ya kıyamam ben sana ama sonra baya dinlenirsin sanırım dimi..Rabbim kolaylık versin canım..
Ben cıksam olur mu canım :26: yoksa klavye basında uykuya dalacagımiyi nöbetler dikkat et kendine
Benim ki öğretmen çıkıck inşallah cnm. Bnde çok korkuyorum uzun dönemden hep dile getirdim ama yok aşkımm yaaa sınava girer kazanırım dedi hepDeli işte napalım kısa veya uzun hayırlısıyla sağ salim gelsin tek isteğim bu
Ben çok itiyorum askerden önce taksın yüzüğünü. Ama çok uğraştırıcam hemen evet demiycem teklif şeklini süprizini beğenmem lazım bunu kendiside biliyo7 yıl çekmişim arkadaşş en kralını edicekk bananeeeee isterse 10 kez olsun uğraşıp düşünüppp etsin Beni çok mutlu etmesi lazımmm öyle 2 kuru çiçeğe bi şarkıya evet demem
21 inde canım inşallah
ayy ne güzel böceğimde bana yapar inşallahinternetten izliyorum hep özeniyorum valla ağlayasım geliyor
canım çok üzel bunlar ama makinada yıkamamann lazım çıkar boyalar heralde pek kullanışlı olmaz diye düşünüyorum heeslik yap 2 tane dene yıkayıp bizede sonuçları yazarsın tatlımm
ben bu sözleri biyerlerden hatirliyorum2sene teklif bekledim teklif teklif diye diye hem arkadaslarimin hem sevdigimin kafasini patlattim resmen...tipki senin gibi bende 6yilimi verdim ona göre bi teklif hazirlasin aaaa her ucuz seye kanmam etmem dedim dedim dedim sonunda sözümüze 1ay kala tam teklif gelecek sinyalleri aliyorum sevdigim kaza yapti teklif icin 5000tl biriktirmisti hepsi gitti suc onun arabada arkadasinin oldugu icin bizimkisi sabret sevgilim sözden önce yapacam sana teklifi yinede dedi peki dedim sabrettim ama ben hala tabi 6senemi verdim bak öyle belese getirme haaaaa no teklifse no isteme no söz diyip duruyorum derken tanisma oldu...sözümüze tam 3gün kala gece bu cikti geldi ayri sehirlerdeyiz arada 1 bucuk saat felan mesafe var benim haberim yok geleceginden o gecede babamlar misafirlikteler sabaha anca gelirler tatildi cünkü akrabalara gitmistiler...sevdigim geldi cik ben geldim dedi ben noldu anlamadim ama teklif geliyooooo diyorum icimden sana süprizim var acele et diyor gece saat 23 civari bu arada ben hizli hizli giyindim süslendim ama ucuyorum sevincten ay aklima geldikce gülüyorum kendim bizim ev 2katli alt katta kiraci var bizim ev kapisini cektim sallana sallana asagiya iniyorum dis kapiya dogru...kapiya bi yüklendim anammmm kapi kilitli aglicammmm sinirden ilk defa kiracinin kapiyi kilitledigini gördüm yükleniyom yükleniyom acilmiyor adam resmen dis kapiyi kilitleyip köyüne gitmis ailesiyle bendede anahtar yoktu babamlar almis gitmis anahtarlarin ikisinide sevdigim disardan sesleniyor hadiii diye ben iceride krizler geciriyorum cikamadim kaldimm iceride disarida sevdigim tektasimla bekliyor beni götürecek teklif edecek ben cikamiyorum valla o an eve geri girip pencereden kendimi eski türk filmlerindeki gibi asagiya sallamayi bile düsündüm...ayyysen öyle yazinca anilar canlandi ya uzun oldu baya kusura bakma icimde kaldi o gece iste aklima geldikce hem sinir oluyorum hem gülüyorum ben cok abartmistim teklif isini rabbim demekki beni böyle akillandirdi simdi abarttigim kadarda mühim degilmis diyorum
deneyince yazarim canim bende merak ediyorum nasil olacak
kızlar merhaba hepınız 2014 gelınımı olucaksınız tabı hakkımıza hayırlısı bende olabılırım gercı hıc bırşey bellı degıl yaa ole ..:26:
İyiyim canım, çalışmaya çalışıyorum ama çok fena lodos var burda. Benim migrenim olduğu için kötü etkiliyor. Pencere bozuldu, kapanmıyor, içeri hep toz girdi. Kaşınıyorum uyuz olmuş gibiBoğazım falan kum oldu... Çok şikayetlendim yahuuu...
İnşallah canım hayırlısıyla gelirahh perimm inşallah bizimde geçicek okadar çok özledimki böceğimitek dileğim bir an önce gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?