20.5 yasimdayim ankaradan :) 4 yillik iliskim var kismetse mezun olduktan kisa bir sure sonra yani Eylul 2014 te evlenmek istiyoruz
Benim yatak odam bittiSadece aşkitomla yastıklarımızı ve yorganımızı alıcaz birlikte.
6 nevresim takımı ç.k. (3 misafire + 3 bize) + 3 saten nevresim tkmı. + 3 battaniye ç.k. + 3 yorgan ç.k.(misafire) + 6 yastık. (misafire) + günlük yatak örtüsü + şaaşaalı yatak örtüsü
Mutfakta :
Misafir yemek takımım + Misafir çatal bıçak setim + Günlük yemek takımım 2 tane + kahvaltı takımım + 2 kişilik kahvaltı takımı + Seramik tencere seti + Çelik tencere seti + çaydanlıklarım + cezvelerim + sahan setim + ufak tefek mutfak parçaları
Şimdilik bu kadar
Büyük parçalarım bitti şükürYtak odamda bitti havlular bornozlar mutfağın minikleri kaldı. Onlarıda inşallah ağustosa kadar bitricem
Biz 2015 Düşünüyoruz canım.
İnanır mısın dün aynısı bende vardı. Aşırı derecede başım çatlıyordu.
Kıyamam ben sanaa
Nişan hazırlıkları nasıl canım azda olsa başlamışsınızdır :)
İnşallah canım hayırlısıyla gelir
Günaydınlarr herkesee
Canım nişan hazırlığından önce kuzenim Mayıs'ta evlenecek, onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu sıralar. Nişanı dışarda yapmaktan vazgeçtik sayılır zaten. Oturup konuşucaz bakalım durumları. Maddi anlamda sıkıntımız var şu aralar. Evde yaparız olur biter, napalım...
CAnım Ankara'da nerde okuyorsun? Ben de Ankara'dayım. Ben hepinizden büyüğüm galiba. Temmuz'da 26 olacağım.
.
Tabi canım ev nişanları da çok güzel oluyor gerçekten
Bende evde istiyorum. Bizimkinler de ev taraftarı. Neden bilmem ama bizde nişanı salonda yapan yok gibi :) Kına falan oluyorda nişan aile arasında oluyor hep.
Bazen düşünüyorum kapı önü nasıl olur falan diye ama oda ayrı bir masraf ayrı bir hava.
Ev küçük olunca insan düşünüyor ister istemez.
Kuzenine de hayırlısı olsun canım çok mutlu olur inşallah
Günaydın
Günaydın
Bizde de çok yok, ama annem ben tek çocuğum diye olsun istiyordu, onu da ikna ettim gibi bir şey..
Bizim ev de ortalama byüklükte. Söze gelenler kadar bir misafir olur yine. Yoruluyoruz falan ama olsun napalım artık.
Sağol tatlım, geçen sene de başka bir kuzeni evlendirdik, bayağı bir tecrübe sahibi olduk.
Günaydın canım :)
Günaydın canım
Ohh Maşallah bu senede kuzenin seneye Hayırlısıyla sen evlenirsin
Bugün hava hiç açmayacak sanırım
İnşallaaahh :)
Ankara'da hava açık ama r
zgar var hala, ondan soğuk biraz..
Burası bu hafta nasıl sıcaktı yağmur sıcağıda vardı.
Terliyordum çok valla.
20-23 derece olmuştu :) Dün bile 20 di.
Bugün 13 Birden düşünce insan afallıyor.
Aman yaz erken gelmesin sıcaktan ölüyoruz sonra.
Nem çok kötü İzmirde
hoşgeldin canım ben karaca home; 1 saten nevresim takımı , 2 dörtmevsim set ,1 saten gelin pikeli nevresim takımı ve 1 battaniyeli nevresim takımı aldım
english home; 4 nevresim takımı aldım
ve city in bad diye bir markadan 2 tane nevresim aldım hepsini tavsiye ederim özellikle karaca home harika
Ebisss ve Perim35 sizi birazcik taniyabilir miyim :)
Aman dikkatli giyin dışarı çıkarken Gizemcim. Tam hastalık havası
Benim yatak odam bittiSadece aşkitomla yastıklarımızı ve yorganımızı alıcaz birlikte.
6 nevresim takımı ç.k. (3 misafire + 3 bize) + 3 saten nevresim tkmı. + 3 battaniye ç.k. + 3 yorgan ç.k.(misafire) + 6 yastık. (misafire) + günlük yatak örtüsü + şaaşaalı yatak örtüsü
Mutfakta :
Misafir yemek takımım + Misafir çatal bıçak setim + Günlük yemek takımım 2 tane + kahvaltı takımım + 2 kişilik kahvaltı takımı + Seramik tencere seti + Çelik tencere seti + çaydanlıklarım + cezvelerim + sahan setim + ufak tefek mutfak parçaları
Şimdilik bu kadar
Büyük parçalarım bitti şükürYtak odamda bitti havlular bornozlar mutfağın minikleri kaldı. Onlarıda inşallah ağustosa kadar bitricem
Ebisss ve Perim35 sizi birazcik taniyabilir miyim :)
Kızlar bu arada Nevresimlerden konu varken benim aldıklarımı yazayım;
4 Çift Kişilik Nevresim Takımı. -3 ü Pamuk Saten
1 Tek Kişilik Nevresim Takımı.
2 Çift Kişilik Pike Takımı ( 2 diye biliyorum)
1 Tek Kişilik Pike Takımı (2 de olabilir unuttum gene.)
2 Çift Kişilik Battaniye.
2 Tek Kişilik Battaniye (1 de olabilir. Her defasında anneme sorup unutmak ne kadar güzel demi)
Yeter demi yaa.
Nevresim her gün değişik takçak değiliz ya.
Bilemedimmm.
Ben mor u çok severim diye morlu bir battaniye alcam diyordu annem hedaye olarak bana. :) Oda gelebilir.
Tek kişilik Nevresim takımı alalım diyor ama bilmiyorum en fazla hediye gelenlerden birşey.
O kadar alıncak varken bunu düşünmüyorum açıkçası.
Canım ben de 25 yaşındayım, Ankara'da oturuyorum, özel bir şirkette çalışıyorum.
Bence yeter canım. Benim de bu kadar nevresimlerim. Annemin diktikleri var, kayınpederimin aldıkları var..
Benim battaniye ve pike takımı eksiğim var, bir de alırsam saten nevresim takımı düşünüyorum
CAnım Ankara'da nerde okuyorsun? Ben de Ankara'dayım. Ben hepinizden büyüğüm galiba. Temmuz'da 26 olacağım.
Ellerine sağlık şuracım. Ben de çeyize battaniye örüyorum tığ işi, tek parça. Yarısına geldim, bitsin koyarım ben de fotoğrafını.
Oh oh oh :) Allah bereket versin tatlımcım:) BEn de nişandan sonra dökücem ne var ne yok, eksikleri çıkarıcam tek tek, ona göre de bir plan yapıp alırım kalanları diyorum..
Canım nişan hazırlığından önce kuzenim Mayıs'ta evlenecek, onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu sıralar. Nişanı dışarda yapmaktan vazgeçtik sayılır zaten. Oturup konuşucaz bakalım durumları. Maddi anlamda sıkıntımız var şu aralar. Evde yaparız olur biter, napalım...
Canım maşallah diyorum çok güzel oluyor inşallah bütün halinide görücezzzrengi falan çok güzel valla canım
Bu arada o boyamana bittimEllerine saglık
Tesekkur ederim kizlar :) iliskileriniz de uzun soluklu galiba :) ne guzel ceyiz alisverisine baslamissiniz ben de arada sirada hosuma giden seyleri aliyorum ama annem daha erken diyor
Benim 2008 Temmuzdan beri devam ediyor canım. Çeyizlere geçen yaz tam anlamıyla başladım diyebiliriz. Zaman geçirmeye bakıyoruz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?