2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Wuww neredeyse 5 yil olacak masallah ben de kahvalti takimi, pasta takimi ve birkac tane nevresim takimi aldim.. Bi yemek takimi begendim ama dedigim gibi annem erken diyor.. Ben 2014 te evlenmek istiyorum hatun kabul etmiyor galiba erken diyor ;

Annenler tanışıyor mu damat beyle?

Tesekkur ederim kizlar :) iliskileriniz de uzun soluklu galiba :) ne guzel ceyiz alisverisine baslamissiniz ben de arada sirada hosuma giden seyleri aliyorum ama annem daha erken diyor

Evet canım
Bizim de 2007 Nisan ayından beri
Çeyize üç beş bir şeyler başlanıyor ister istemez.
Yaa annem tarafından ya benim tarafımdan

Annenler tanışıyor mu damat beyle?

Evet canım
Bizim de 2007 Nisan ayından beri
Çeyize üç beş bir şeyler başlanıyor ister istemez.
Yaa annem tarafından ya benim tarafımdan

Tanışıyorlar ama tesadüfi bir tanışma oldu yani bilerek bi tanışma merasimi yapmadık. O günden beri de konuşurlar sürekli canım.. kuzum sizin 6 yıl olacak maşallah

Tanışıyorlar ama tesadüfi bir tanışma oldu yani bilerek bi tanışma merasimi yapmadık. O günden beri de konuşurlar sürekli canım.. kuzum sizin 6 yıl olacak maşallah

Sağolasın canım sizede kocaman Maşallah.
İnşallah gönlünüze göre olur herşey

Taşları daha düşünmedim ben canım ama çok taşlı sevmiyorum. Sade modeller hoşuma gidio. Tek taşı olsun pırlantada istemiyorum. Altın beyaz veya sarı farketmez. yeterki sade olsun kibar dursun

Yapıcaz arkadaş o teklif en kral halde gelicek. çiçeklerden yol mu yapar, havaifişek mi patlatır, pankartmı asar bilmem ama değişik bişi 7 yılın hakkını veren bişi olması lazım orası kesin

Tatlım ben herşeyi kendim aldığım için yavaş yavaş indirimlerden birer ikişer aldım. bukadar oldu 1 senede. İşte ıvır zıvır eksiklerim kaldı. Onları halledicem. Aşkkelebeğim askerdeyken para biriktiricem malum mobilyalar ev beyaz eşya v.s. için lazım olucak. Allahtan söz nişan aynı anda düşünüyoruz ve evde yapıcaz. Annem kınayı düğün gibi yaparız kız tarafı olarak, onlarda normal düğün yaparlar diyo. Tek masrafım o olucak aileme inşallah. Başkada bişi istemiyorum

Ben tek kişilik hiç bişi almadım Yaa almayıda düşünmüyorum çünkü tek kişilik yatak olmuyck ki L koltuk düşünüyoruz açılır halde oturma odasına onlarda çift kişilik oluyo Battaniyede almadım tek kişilik hiç pike takımı bende sevdiceğimde sevmiyoruz almadık ondanda Bişicik olmaz herhalde ama belki misafir için alabilirim bir tane ç.k. pike takımı.
MAşallah ama canım yeter bukadarı güle güle kullan sevdiceğinle

oo sen baya birşey almışsın canım yaa ne güzel

Sağol canım alıyorum işte indirimden uygun gördüğüm yerlerden benim delim diyo hepsini alırız acelesi yok. Ama bianda alınca çok pahalı oluyo. İnan şu yatak odasına aldıklarım 3.000 i geçmiş ya bütün faturaları duruyo hesapladım. Yazık günah bianda verilmez ki okadar para. Eee almasan içinde kalıyo. Bikere alınıcak diyosun aşkla mutlulukla hayalle alıyosun

supriz abartı olmasın onların canına minnet ama o ana gelince hiç beklenmedik şeyler yapıyorlar nisan sonu gibi gitmeyi düşünüyorum tatlım ozaman çeker çeker koyarım hı şunuda söyliyim zorlarım diyorsun bende öyle diyordum ama 3 kere evet demişim 3ünüde hayal meyal hatırlıyorum

Ya ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.

Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim

Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum

Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği

Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye

Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum

Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını

Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı

Saçları önüne geliyor gıcık oluyor

Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam

Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum

Valla canım bende hiç sevmiyorum kısacık seviyorum çok hoş duruyo hele kirli sakalla çok yakıştırıyorum. 7 senedir benimkide uzatıcam karışma dedi hep. En sonunda uzat dedim pes ettim. Yaşıda ilerledi saçları döküldü uzatınca kışın hemen gitti 0 a vurvurdu sonra bidaha uzatmadı. Sende diyebilirsin aaa saçların dökülmeye başlamış. Uzun saçın bakımı çok zor baksana yanlar açılmış v.s. diye psikolojik baskı yapabilirsin. İnsaşşah kestirir. Bende nefret ediyorum uzun saçtan.

Teşekkür ederim en başta canım.
Sen bilirsin canım ama misafirlerin için pike takımı tavsiye ederim en azından tek kişilik al canım.
Çünkü misafirin kalmaya geldiğinde en azından üstüne örtünebileceği birşey. Bahar havasında.

Canım açıkçası bende hiç hoşlanmam.
Bunu açıkça söylemen taraftarıyım yoksa bir yerden sonra içten içe soğursun.
Askere gitti mi merak ettim?
Bizimkide hafiften uzardı laf söylerdim hemen.
Askerden sonra zaten kısa saç takılıyoruz.
Kesinlikle erkeklere yakışan saç kısa saçtır, bana göre.

Doğru canım alırım bi ara acelesi yok Uygun denk gelirse hemencik alıveririm

Doğru canım alırım bi ara acelesi yok Uygun denk gelirse hemencik alıveririm

Tabiki Herşey sırayla o kadar çok alınacak var ki. Hangi birine yetişeceğini insan şaşırıyor.
BEnim yatak odası olarak yorganlar yastıklar şık yatak örtüsü ve askı gibi ıvır zıvırlar kaldı

Cevaplarınız için sağolun kızlar.. zaten soğumaya başladım bu aralar farkındayım bn kestir beğenmiyorum dediğimde hemen üste çıkıyor ''sen beni sevmiyorsun insan sevdiğini her haliyle sever'' diyor.. karsılık veremiyorum.. ama inanın ki eleştirmekten usandım onunla buluştuğumuzda ilk ettiğim laf (yani selam bile demeden önce) ''saçların çok kötü duruyor''

hatta bir kere ''iğrenç'' bile dedim kıyametler koptu sen beni sevmiyorsun diye..

usandım ya yeminle usandım bu saç sakal meselesinden

Bu arada askere gitmedi daha canlarım çürüğe çıkacak sağlık problemi var

Son düzenleme:

Anladım canım sen canını hiç sıkma en başta. Herşey her zaman olacağına varır.
Kendini duygularını dinle. Eğer kestirmesi yönündeyse duyguların ısrarcı yapıda değilde(inada binmesin) kısa saçı erkeklere daha yakıştırıyorum, beğeniyorum,sevsem de seni çok böyle saçtan hiç hoşlanmıyorum gibi alttan alttan ikna etsen.
Çünkü insan birkaç kere ödün verdiğinde erkekler genelde bunları hep yanlış kullanabiliyor.
Askere gitmeden önce bizimkide hafif ama öyle çok değil uzardı saçlar direk gözüme batardı.
Arada berbere uğramadığında direk söylerim kestir artık diye. Bir kere de dediğimizi hemen yapsalar Dır dır olmaz demi :)
Sonra birde dır dır cı derler

Off off ben şimdi ona berbere git desem 5 ay sonra anca gider ben 5 ay boyunca berbere git derim anca sözümü dinler.. ya kzılar ben sevgilimden gerçekten soğudum.. onunla evlenmeyi düşünürken artık çok gözüme batmaya başladı.. bıyık bırakmasını seviyorum ama bıyıkları o kadar çok uzuyor ki buzdan sarkaçlar olur ya onun gibi oluyor.. ense tıraşına hiç bi zaman dikkat etmemiştir zaten.. sakalları da hacı sakalı gibi.. kesmiyor..

Canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum.
Kim yoktur ki bazen umutsuzluğa kapılmayan.
Ona güzelce açıklamanı yap ve Biraz sakin kal bence.
Yapmazsa ona göre davranırsınn.
Sonuçta sende onun sevmediğin birşeyi yapsan bu kadar tepkisiz durur muydu.
İnsan içine ata ata umutsuzlaşıyor.

Ben ona çok aşıktım çok şimdi o kadar yoruldum o kadar soğudum ki anlatamam..

4 yıldır saçını sakalını kes, okula git, güzel giyin demekten yoruldum

Bzen diyorum ki keşke buralara kadar gelmeseydik o kadar çok pişmanlıklarım var ki

baya dertlendim biz kesin kavga ederiz bugün

tahammül edemiyorum çünkü ona artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…