Wuww neredeyse 5 yil olacak masallahben de kahvalti takimi, pasta takimi ve birkac tane nevresim takimi aldim.. Bi yemek takimi begendim ama dedigim gibi annem erken diyor.. Ben 2014 te evlenmek istiyorum hatun kabul etmiyor galiba erken diyor ;
Tesekkur ederim kizlar :) iliskileriniz de uzun soluklu galiba :) ne guzel ceyiz alisverisine baslamissiniz ben de arada sirada hosuma giden seyleri aliyorum ama annem daha erken diyor
Annenler tanışıyor mu damat beyle?
Evet canım
Bizim de 2007 Nisan ayından beri
Çeyize üç beş bir şeyler başlanıyor ister istemez.
Yaa annem tarafından ya benim tarafımdan
Tanışıyorlar ama tesadüfi bir tanışma oldu yani bilerek bi tanışma merasimi yapmadık. O günden beri de konuşurlar sürekli canım.. kuzum sizin 6 yıl olacak maşallah
gidince mutlaka çek canım bakarızbenimde eski tip patiklerden çok var ama şimdi yeni çıkanlardan örecek teyzem aç gözlüyüm çeyiz deyince duramıyorum
evet kız yapcaz tabi bu bizim hakkımızbenim böceğim sevmez zoru ama bu olayda istisna göstersin artık bende biraz zorlamayı düşünüyorum zaten dedim tektaşım kocaman olsun diye canım böceğim ben sana 5 taş bile alırım diyo yeterki sürprizi abartmayacakmışım uyanıkk
CAnım Ankara'da nerde okuyorsun? Ben de Ankara'dayım. Ben hepinizden büyüğüm galiba. Temmuz'da 26 olacağım.
Ellerine sağlık şuracım. Ben de çeyize battaniye örüyorum tığ işi, tek parça. Yarısına geldim, bitsin koyarım ben de fotoğrafını.
Oh oh oh :) Allah bereket versin tatlımcım:) BEn de nişandan sonra dökücem ne var ne yok, eksikleri çıkarıcam tek tek, ona göre de bir plan yapıp alırım kalanları diyorum..
Canım nişan hazırlığından önce kuzenim Mayıs'ta evlenecek, onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu sıralar. Nişanı dışarda yapmaktan vazgeçtik sayılır zaten. Oturup konuşucaz bakalım durumları. Maddi anlamda sıkıntımız var şu aralar. Evde yaparız olur biter, napalım...
Kızlar bu arada Nevresimlerden konu varken benim aldıklarımı yazayım;
4 Çift Kişilik Nevresim Takımı. -3 ü Pamuk Saten
1 Tek Kişilik Nevresim Takımı.
2 Çift Kişilik Pike Takımı ( 2 diye biliyorum)
1 Tek Kişilik Pike Takımı (2 de olabilir unuttum gene.)
2 Çift Kişilik Battaniye.
2 Tek Kişilik Battaniye (1 de olabilir. Her defasında anneme sorup unutmak ne kadar güzel demi)
Yeter demi yaa.
Nevresim her gün değişik takçak değiliz ya.
Bilemedimmm.
Ben mor u çok severim diye morlu bir battaniye alcam diyordu annem hedaye olarak bana. :) Oda gelebilir.
Tek kişilik Nevresim takımı alalım diyor ama bilmiyorum en fazla hediye gelenlerden birşey.
O kadar alıncak varken bunu düşünmüyorum açıkçası.
oo sen baya birşey almışsın canım yaa ne güzel
gidince mutlaka çek canım bakarızbenimde eski tip patiklerden çok var ama şimdi yeni çıkanlardan örecek teyzem aç gözlüyüm çeyiz deyince duramıyorum
evet kız yapcaz tabi bu bizim hakkımızbenim böceğim sevmez zoru ama bu olayda istisna göstersin artık bende biraz zorlamayı düşünüyorum zaten dedim tektaşım kocaman olsun diye canım böceğim ben sana 5 taş bile alırım diyo yeterki sürprizi abartmayacakmışım uyanıkk
Ya ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.
Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim
Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum
Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği
Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye
Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum
Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını
Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı
Saçları önüne geliyor gıcık oluyor
Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam
Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum
Ben tek kişilik hiç bişi almadımYaa almayıda düşünmüyorum çünkü tek kişilik yatak olmuyck ki L koltuk düşünüyoruz açılır halde oturma odasına onlarda çift kişilik oluyo Battaniyede almadım tek kişilik hiç pike takımı bende sevdiceğimde sevmiyoruz almadık ondanda Bişicik olmaz herhalde ama belki misafir için alabilirim bir tane ç.k. pike takımı.
MAşallah ama canım yeter bukadarıgüle güle kullan sevdiceğinle
Ya ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.
Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim
Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum
Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği
Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye
Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum
Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını
Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı
Saçları önüne geliyor gıcık oluyor
Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam
Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum
Teşekkür ederim en başta canım.
Sen bilirsin canım ama misafirlerin için pike takımı tavsiye ederim en azından tek kişilik al canım.
Çünkü misafirin kalmaya geldiğinde en azından üstüne örtünebileceği birşey. Bahar havasında.
Doğru canım alırım bi ara acelesi yokUygun denk gelirse hemencik alıveririm
Valla canım bende hiç sevmiyorum kısacık seviyorum çok hoş duruyo hele kirli sakalla çok yakıştırıyorum. 7 senedir benimkide uzatıcam karışma dedi hep. En sonunda uzat dedim pes ettim. Yaşıda ilerledi saçları döküldü uzatınca kışın hemen gitti 0 a vurvurdu sonra bidaha uzatmadı. Sende diyebilirsin aaa saçların dökülmeye başlamış. Uzun saçın bakımı çok zor baksana yanlar açılmış v.s. diye psikolojik baskı yapabilirsin. İnsaşşah kestirir. Bende nefret ediyorum uzun saçtan.
Canım açıkçası bende hiç hoşlanmam.
Bunu açıkça söylemen taraftarıyım yoksa bir yerden sonra içten içe soğursun.
Askere gitti mi merak ettim?
Bizimkide hafiften uzardı laf söylerdim hemen.
Askerden sonra zaten kısa saç takılıyoruz.
Kesinlikle erkeklere yakışan saç kısa saçtır, bana göre.
Cevaplarınız için sağolun kızlar.. zaten soğumaya başladım bu aralar farkındayımbn kestir beğenmiyorum dediğimde hemen üste çıkıyor ''sen beni sevmiyorsun insan sevdiğini her haliyle sever'' diyor.. karsılık veremiyorum.. ama inanın ki eleştirmekten usandım onunla buluştuğumuzda ilk ettiğim laf (yani selam bile demeden önce) ''saçların çok kötü duruyor''
hatta bir kere ''iğrenç'' bile dedim kıyametler koptu sen beni sevmiyorsun diye..
usandım ya yeminle usandım bu saç sakal meselesinden
Bu arada askere gitmedi daha canlarım çürüğe çıkacak sağlık problemi var
Anladım canım sen canını hiç sıkma en başta. Herşey her zaman olacağına varır.
Kendini duygularını dinle. Eğer kestirmesi yönündeyse duyguların ısrarcı yapıda değilde(inada binmesin) kısa saçı erkeklere daha yakıştırıyorum, beğeniyorum,sevsem de seni çok böyle saçtan hiç hoşlanmıyorum gibi alttan alttan ikna etsen.
Çünkü insan birkaç kere ödün verdiğinde erkekler genelde bunları hep yanlış kullanabiliyor.
Askere gitmeden önce bizimkide hafif ama öyle çok değil uzardı saçlar direk gözüme batardı.
Arada berbere uğramadığında direk söylerim kestir artık diye. Bir kere de dediğimizi hemen yapsalar Dır dır olmaz demi :)
Sonra birde dır dır cı derler
Off off ben şimdi ona berbere git desem 5 ay sonra anca gider ben 5 ay boyunca berbere git derim anca sözümü dinler.. ya kzılar ben sevgilimden gerçekten soğudum.. onunla evlenmeyi düşünürken artık çok gözüme batmaya başladı.. bıyık bırakmasını seviyorum ama bıyıkları o kadar çok uzuyor ki buzdan sarkaçlar olur ya onun gibi oluyor.. ense tıraşına hiç bi zaman dikkat etmemiştir zaten.. sakalları da hacı sakalı gibi.. kesmiyor..
Canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum.
Kim yoktur ki bazen umutsuzluğa kapılmayan.
Ona güzelce açıklamanı yap ve Biraz sakin kal bence.
Yapmazsa ona göre davranırsınn.
Sonuçta sende onun sevmediğin birşeyi yapsan bu kadar tepkisiz durur muydu.
İnsan içine ata ata umutsuzlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?