2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kahvaltı takımında bole cıceklı falan sevıyorum aslında.bu kahvaltı takımı hedıye yemek takımının yanında verıldı emsan.

ayy canim ya ne kadar heycanlanmissin heralde bende simdi boyle konusuyorum ama o anda hemen evet diye bagiririm ama surpriz olsa hucte fena olmaz yani
yok ben pirlantami isterim dedim zaten birsuru maas aliyo aliversin hiseycik olmaz teklif konusunda evetbolabildigince ac gozluyum ne kadar buyuk surpriz okadar iyi
ayy canim ya aynen bende nefret ederim uzun sactan benimkide arada uzatiyor hafif ana cok degil hemen diyorum kafan kocaman olmus igrenc gozukuyosun sogurum senden diyorum bide dalga geciyorum benimlemi yaristiriyosun kilibikmisin sen diyorum jupe tak jide benim tokalarimdan vereyim sana sonra kolkola girer gezeriz kanka gibi diyorum ertesi gun berberde aliyor solugu. hickimse henden daha fazla nefret edemez sanirim temizlige cok dikkat ederim ense tuylerine hep dikkat eder hocegim hep temiz ve ozenli giyinir beyim benim ya cok seviyorum onu bu yuzden tam benim tipim tip erkegim benim

canim ya bukadar takma simdi sadece oyle girdugun icin anlik olarak hissediyorsundur uyar bence direk soyle sogudugunu baska turlu olmaz sakin cekinme soyle katlanamadigini
canim benimkide 6 kisilik yeter bence ivinde hem buyuk servis tabaklari var hemde kucuk servis tabaklari olmadi bolerek kullanirim birsuru parcasi oluyor jereye sigdiracagiz ya o kadar tabagi. ve takim oldukca şık canik

Oh ya benim gibi düşünen insanlar buldum sevindim.. Ben saçlarını kestirtiyorum ama sonra vicdan azabı duyuyorum.. o da hayatıma müdahele ediyorsun diyor.. senin yüzünden bi saç uzatamadım diyor

canim benimkide 6 kisilik yeter bence ivinde hem buyuk servis tabaklari var hemde kucuk servis tabaklari olmadi bolerek kullanirim birsuru parcasi oluyor jereye sigdiracagiz ya o kadar tabagi. ve takim oldukca şık canik
saol canım sevındım .haklısın ya 12 kısılık yapmaya gerek yok sanırım.peki bu takım mısafıre kullanılırmı yoksa eşimle kendıme ayrı bır kahvaltı servıs tabagı kucuk tabaklarını recellıgını falan kendımmı alım..

Baaya dolmuşsun canım benim sen
İnan tıkandım yazamıyorum. (
Tğçeme katılıyorum katlanamadığını söyle.
Kendini en azından yükseklerden görmesin.
En değerli varlığı sensin. 1 saç tip için kaybetmeyi göze almamalı...

Güzelmiş Canım.
Misafir için ayrı mı alcan canım.

Sağol canım şu an ona derdimi anlatmaya çalışıyorum zaten msjlaşıyoruz

kızlar bu arada şu topiğime bir bakarsanız belki hayırlara vesile olmuş olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-evlenecekler-icin-nacizane-tavsiyem-var.html

Sağol canım şu an ona derdimi anlatmaya çalışıyorum zaten msjlaşıyoruz

5 ay daha uzatayım hevesimi alayım kestireceğim yoksa hep içimde ukte kalacak uzun saç dedi inşaAllah öyle olur

Link için Teşekkürler Canım mutlaka hem çevremede ileteceğim hemde kendim alacağım zaman ilgileneceğim
5 Ay daha derken hiç berbere gitmeden mi. Ooo baya baya uzun o zaman...
Allah sabır versin canım ben tahammül edemezdim sanırım.

Edamlaa Simgem yokkk neden yoksunuz kızlarr

Oh ya benim gibi düşünen insanlar buldum sevindim.. Ben saçlarını kestirtiyorum ama sonra vicdan azabı duyuyorum.. o da hayatıma müdahele ediyorsun diyor.. senin yüzünden bi saç uzatamadım diyor
ayy kız taviz verme kanma o duygu sömürüsü tavırlara canına oku ben öyle yapıyorum hiç pişman değilim çirkin oluyorlar ya ama farkedemiyoırlar kötülük yapmıyoruzki zaten iyi bişey adama benziyorlar valla böceğim zaten askerde alıştı şimdi oralarda napıyosun diyorum uzatcam diye tutturmuyomusun diyorum yok alıştım bundan sonra uzatmıcam diyor bakalım nolcak gelince gerçi ben fırsat vermiyorum uzatmasına ölümüne savaşıyoruz veee tabikii ben kazanıyorumm
canım bence gerek yok sadece ufak renkli reçelliklerle renklendirebilirsin günlük emin ol bi zamandan sonra onları bile kullanmayıp tavadan yemeye başlarız biz
5 ay daha uzatayım hevesimi alayım kestireceğim yoksa hep içimde ukte kalacak uzun saç dedi inşaAllah öyle olur
tatlıya bağlanmasına sevindim canım boş bırakma sık sık hatırlat ama
perimm bir kaç gündür yok kızlar bende denk gelemiyorum hiç gerçi bende yine nöbetteyim o yüzden canım sıkılıyor sürekli giriyorum

5 ay ayrı kalacağız da o yüzden 5 ay ben başka bir ile gideceğim de

Çirkin oluyorsun diyorum yooo bence çok yakışıyor diyor utanmadan Benimki askere gitmeyebilir canım o yüzden askerde alışır diyemeyeceğim

Bu arada Allah kavuştursun hayırlı tezkereler

sağol canım amiiiinnn olsun zaten ikna oldu sen boş bırakma o daha erken keser zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…