- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
kızlar merhaba aşagıdakı kahvaltı takımı sızce mısafır ıcın kullanılırmı.ve 6 kısılık yeterlımı?
Eki Görüntüle 659959 Eki Görüntüle 659960 Eki Görüntüle 659961
Bildiğim kadarıyla kahvaltı takımları en fazla 6 kişilik oluyor canım.. bu takımın markası ney fiyatı ne kadar? bak ben geçenlerde bir kahvaltı takımı aldım renkli şeyleri seversen çok güzel
fiyatı da 160 tl
Eki Görüntüle 659963
kahvaltı takımında bole cıceklı falan sevıyorum aslında.bu kahvaltı takımı hedıye yemek takımının yanında verıldı emsan.
Hediye mi iyiymiş.. Misafir 6 dan fazlaysa yetmez tabi detakımlar hep 6 kişilik oluyor ama yaw
sence nasıl güzelmi?
evet 6 kısılık.kımıde dıyor kendın yap 12 kısılık takım olsun bırbırıne uydurma anlamında..
ayy canim ya ne kadar heycanlanmissin heralde bende simdi boyle konusuyorum ama o anda hemen evet diye bagiririmsupriz abartı olmasın onların canına minnet ama o ana gelince hiç beklenmedik şeyler yapıyorlarnisan sonu gibi gitmeyi düşünüyorum tatlım ozaman çeker çeker koyarım hı şunuda söyliyim zorlarım diyorsun bende öyle diyordum ama 3 kere evet demişim 3ünüde hayal meyal hatırlıyorum
yok ben pirlantami isterim dedim zatenTaşları daha düşünmedim ben canım ama çok taşlı sevmiyorum. Sade modeller hoşuma gidio. Tek taşı olsun pırlantada istemiyorum. Altın beyaz veya sarı farketmez. yeterki sade olsun kibar dursun
Yapıcaz arkadaş o teklif en kral halde gelicek. çiçeklerden yol mu yapar, havaifişek mi patlatır, pankartmı asar bilmem ama değişik bişi 7 yılın hakkını veren bişi olması lazım orası kesin
ayy canim ya aynen bende nefret ederim uzun sactan benimkide arada uzatiyor hafif ana cok degil hemen diyorum kafan kocaman olmus igrenc gozukuyosun sogurum senden diyorum bide dalga geciyorum benimlemi yaristiriyosun kilibikmisin sen diyorum jupe tak jide benim tokalarimdan vereyim sana sonra kolkola girer gezeriz kanka gibi diyorum ertesi gun berberde aliyor solugu. hickimse henden daha fazla nefret edemez sanirim temizlige cok dikkat ederim ense tuylerine hep dikkat eder hocegim hep temiz ve ozenli giyinir beyim benim ya cok seviyorum onu bu yuzden tam benim tipimYa ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.
Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim
Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum
Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği
Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye
Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum
Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını
Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı
Saçları önüne geliyor gıcık oluyor
Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam
Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum
Off off ben şimdi ona berbere git desem 5 ay sonra anca gider ben 5 ay boyunca berbere git derim anca sözümü dinler.. ya kzılar ben sevgilimden gerçekten soğudum.. onunla evlenmeyi düşünürken artık çok gözüme batmaya başladı.. bıyık bırakmasını seviyorum ama bıyıkları o kadar çok uzuyor ki buzdan sarkaçlar olur ya onun gibi oluyor.. ense tıraşına hiç bi zaman dikkat etmemiştir zaten.. sakalları da hacı sakalı gibi.. kesmiyor..
canim ya bukadar takma simdi sadece oyle girdugun icin anlik olarak hissediyorsundur uyar bence direk soyle sogudugunu baska turlu olmaz sakin cekinme soyle katlanamadigini
Ben ona çok aşıktım çok şimdi o kadar yoruldum o kadar soğudum ki anlatamam..
4 yıldır saçını sakalını kes, okula git, güzel giyin demekten yoruldum
Bzen diyorum ki keşke buralara kadar gelmeseydik o kadar çok pişmanlıklarım var ki
baya dertlendim biz kesin kavga ederiz bugün
tahammül edemiyorum çünkü ona artık
canim benimkide 6 kisilik yeter bence ivinde hem buyuk servis tabaklari var hemde kucuk servis tabaklari olmadi bolerek kullanirim birsuru parcasi oluyor jereye sigdiracagiz ya o kadar tabagi. ve takim oldukca şık canikkızlar merhaba aşagıdakı kahvaltı takımı sızce mısafır ıcın kullanılırmı.ve 6 kısılık yeterlımı?
Evet güzel canım beğendimyani bir aynı takımdan daha al toplamda 12 kişilk mi olsun diyorlar ?
ayy canim ya aynen bende nefret ederim uzun sactan benimkide arada uzatiyor hafif ana cok degil hemen diyorum kafan kocaman olmus igrenc gozukuyosun sogurum senden diyorum bide dalga geciyorum benimlemi yaristiriyosun kilibikmisin sen diyorum jupe tak jide benim tokalarimdan vereyim sana sonra kolkola girer gezeriz kanka gibi diyorum ertesi gun berberde aliyor solugu. hickimse henden daha fazla nefret edemez sanirim temizlige cok dikkat ederim ense tuylerine hep dikkat eder hocegim hep temiz ve ozenli giyinir beyim benim ya cok seviyorum onu bu yuzden tam benim tipimtip erkegim benim
canim ya bukadar takma simdi sadece oyle girdugun icin anlik olarak hissediyorsundur uyar bence direk soyle sogudugunu baska turlu olmaz sakin cekinme soyle katlanamadigini
saol canım sevındım .haklısın ya 12 kısılık yapmaya gerek yok sanırım.peki bu takım mısafıre kullanılırmı yoksa eşimle kendıme ayrı bır kahvaltı servıs tabagı kucuk tabaklarını recellıgını falan kendımmı alım..canim benimkide 6 kisilik yeter bence ivinde hem buyuk servis tabaklari var hemde kucuk servis tabaklari olmadi bolerek kullanirim birsuru parcasi oluyor jereye sigdiracagiz ya o kadar tabagi. ve takim oldukca şık canik
yok sadece servıs tabagı alıp dıger aparatları ıle 12 kısılık yap dıyorlar.
Ben ona çok aşıktım çok şimdi o kadar yoruldum o kadar soğudum ki anlatamam..
4 yıldır saçını sakalını kes, okula git, güzel giyin demekten yoruldum
Bzen diyorum ki keşke buralara kadar gelmeseydik o kadar çok pişmanlıklarım var ki
baya dertlendim biz kesin kavga ederiz bugün
tahammül edemiyorum çünkü ona artık
kızlar merhaba aşagıdakı kahvaltı takımı sızce mısafır ıcın kullanılırmı.ve 6 kısılık yeterlımı?
Baaya dolmuşsun canım benim sen
İnan tıkandım yazamıyorum.(
Tğçeme katılıyorum katlanamadığını söyle.
Kendini en azından yükseklerden görmesin.
En değerli varlığı sensin. 1 saç tip için kaybetmeyi göze almamalı...
kızlar bu arada şu topiğime bir bakarsanız belki hayırlara vesile olmuş olurum
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-evlenecekler-icin-nacizane-tavsiyem-var.html
Sağol canım şu an ona derdimi anlatmaya çalışıyorum zaten msjlaşıyoruz
5 ay daha uzatayım hevesimi alayım kestireceğim yoksa hep içimde ukte kalacak uzun saç dedi inşaAllah öyle olur
ayy kız taviz verme kanma o duygu sömürüsü tavırlara
Oh ya benim gibi düşünen insanlar buldum sevindim.. Ben saçlarını kestirtiyorum ama sonra vicdan azabı duyuyorum.. o da hayatıma müdahele ediyorsun diyor.. senin yüzünden bi saç uzatamadım diyor
canım bence gerek yok sadece ufak renkli reçelliklerle renklendirebilirsin günlük emin ol bi zamandan sonra onları bile kullanmayıp tavadan yemeye başlarız bizsaol canım sevındım .haklısın ya 12 kısılık yapmaya gerek yok sanırım.peki bu takım mısafıre kullanılırmı yoksa eşimle kendıme ayrı bır kahvaltı servıs tabagı kucuk tabaklarını recellıgını falan kendımmı alım..
tatlıya bağlanmasına sevindim canım boş bırakma sık sık hatırlat ama5 ay daha uzatayım hevesimi alayım kestireceğim yoksa hep içimde ukte kalacak uzun saç dedi inşaAllah öyle olur
perimm bir kaç gündür yok kızlar bende denk gelemiyorum hiç gerçi bende yine nöbetteyim o yüzden canım sıkılıyor sürekli giriyorumLink için Teşekkürler Canım mutlaka hem çevremede ileteceğim hemde kendim alacağım zaman ilgileneceğim
5 Ay daha derken hiç berbere gitmeden mi. Ooo baya baya uzun o zaman...
Allah sabır versin canım ben tahammül edemezdim sanırım.
perime katılıyorumm
Edamlaa Simgem yokkk neden yoksunuz kızlarr
Link için Teşekkürler Canım mutlaka hem çevremede ileteceğim hemde kendim alacağım zaman ilgileneceğim
5 Ay daha derken hiç berbere gitmeden mi. Ooo baya baya uzun o zaman...
Allah sabır versin canım ben tahammül edemezdim sanırım.
Edamlaa Simgem yokkk neden yoksunuz kızlarr
ayy kız taviz verme kanma o duygu sömürüsü tavırlaracanına oku ben öyle yapıyorum hiç pişman değilim çirkin oluyorlar ya ama farkedemiyoırlar kötülük yapmıyoruzki zaten iyi bişey adama benziyorlar valla böceğim zaten askerde alıştı şimdi oralarda napıyosun diyorum uzatcam diye tutturmuyomusun diyorum yok alıştım bundan sonra uzatmıcam diyor bakalım nolcak gelince gerçi ben fırsat vermiyorum uzatmasına ölümüne savaşıyoruz veee tabikii ben kazanıyorumm
tatlıya bağlanmasına sevindim canım boş bırakma sık sık hatırlat ama
5 ay ayrı kalacağız da o yüzden 5 ayben başka bir ile gideceğim de
Çirkin oluyorsun diyorum yooo bence çok yakışıyor diyor utanmadanBenimki askere gitmeyebilir canım o yüzden askerde alışır diyemeyeceğim
Bu arada Allah kavuştursun hayırlı tezkereler
sağol canım amiiiinnnolsun zaten ikna oldu sen boş bırakma o daha erken keser zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?