2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bu arada kaç yaşındasın ilişkin kaç yıllık seni biraz tanıyayım canım

canım ben 21 yaşındayım 2 yıllık bi ilişkim var 112 de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim aynı zamand aaçık öğretim okuyorummm kısmetse 2015 yaz gelini olacağımm sende tanıtırmısın canım kendini

Kolay gelsin canım sanada nöbet zor diymi

yok canım bugün sakiniz pazar ya insancıklar tatil yapıyor sabah 9 dan beri hiç ambulans çağırmadılar sağolsunlar ama gece ne olur bilemiyorum tabi yarın sabah 9 da çıkacağım

Memnun oldum tatlım.. Ben de 20.5 yaşımdayım, 4 yıl 1 ay 9 günlük bir ilişkim var üniversite 3. sınıfım.. aynı zamanda ben de açık öğretim okuyorum :) benim istek ve arzum 2014 gelini olmak

Memnun oldum tatlım.. Ben de 20.5 yaşımdayım, 4 yıl 1 ay 9 günlük bir ilişkim var üniversite 3. sınıfım.. aynı zamanda ben de açık öğretim okuyorum :) benim istek ve arzum 2014 gelini olmak

Allah nazarlardan saklasın canım inşallah anneni ikna edersinde 2014 gelini olarak uğurlarız seni

yok canım bugün sakiniz pazar ya insancıklar tatil yapıyor sabah 9 dan beri hiç ambulans çağırmadılar sağolsunlar ama gece ne olur bilemiyorum tabi yarın sabah 9 da çıkacağım

Bende bir ara ATT yi istemiştim canım.
Sonra hemşirelik dedim OKS puanım 337,426 dı hemşireliğin 337,626 dı. Kazanamamıştım.
Başka And. Meslek Kazandım. Vazgeçtim hemşirelikten falan.
Nöbet yönünden hep zor derlerdi att ler için.
Haftada 2 kere mi tutuyordunuz cnm

canım değişiyor normalde nöbet sayımız maksimum 7 olması gerekiyor gecen ay 6 nöbet tuttum ben mesela ama bu ay 8 nöbetim var arkadasın biri doğum iznine çıktı nöbetleri bize kaldı ama 8'i gecmiyor bence rahat ve çok zevkli bir meslek ben birdaha doğsam yine att olurum çok severek yapıyorum işimi

Ne güzel canım severek yapmak gibisi var mı gerçekten

Kızlar günaaayydddıııınn
Çok mutluyum çünkü haftasonu sevdicek geliyor
Gerçi cumartesi pazar burda olacak sadece, az kalacak ama olsun, nerdeyse iki aydır görmüyorduk birbirimizi. Çok özlemiştim

Kızlar günaaayydddıııınn
Çok mutluyum çünkü haftasonu sevdicek geliyor
Gerçi cumartesi pazar burda olacak sadece, az kalacak ama olsun, nerdeyse iki aydır görmüyorduk birbirimizi. Çok özlemiştim

Çoook mutlu oldum canım senin adına.
İnşallah çok keyifli çok güzel dolu olu bir haftasonu geçirmenizi dilerim şimdiden :)

müstakbel gelinler neler yapiyorsunuz nerelerdesiniz?? Offf bizim buralarda havalar isinamadi gitti ya yaz gelsin artik:131::131:havayi gördükce moralim bozuluyor yemin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…