- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Günaydın kızlar... Dün anestezinin etkisinde olduğum için gelip yazamadım bir türlü.. Biopsi için parça almışlar ama görünürde önemli bir şey yok dedi doktor, sdc emin olmak için dedi.. Onun da sonucu 10 gün sonra çıkacak.. İyiyim şuan bi sıkıntı yok yani :))
Canım sevdigimle yarın bulusuyoruz inşallah
Temizlik yaptım amcamlara gittik sonra geldim arkadasımın dogum gününe gittim
Ohhh hayırlı olsun darısı basımızaaa
ben buluştumda geldim bile kuzucum nerelerdesin bakayım sennn :13: sınavlarda girdi görüşememiştik çok özlemişim yaaabu arada karamelli keke noldu acabaa yok ortalarda umarım mutludur.
Gecmiş olsun canım...İnşallah onlarda güzel cıkacak
Günaydın kızlar... Dün anestezinin etkisinde olduğum için gelip yazamadım bir türlü.. Biopsi için parça almışlar ama görünürde önemli bir şey yok dedi doktor, sdc emin olmak için dedi.. Onun da sonucu 10 gün sonra çıkacak.. İyiyim şuan bi sıkıntı yok yani :))
Kızlar ben geldiiimmmm ... yoktum uzun zamandır herkesten ayrıntıları özet alayım lütfen bizde kayda değer birşey yok malesef :26:
Canımm benim böyle birşeyden haberim yoktu.
Çok geçmiş olsun. Bende inanıyorum güzel çıkıcak sonuçların.
Tekrar geçmiş olsun canım benim.
Hoş geldinn
Günaydın canlarım
Günaydın kızlar
Cumartesi görüştük konuştuk sonunda herşeyi yoluna koyduk.
Allah'ım dualarımı sesimi duydu ve kabul etti.
2 ay sıkıcaz dişimizi okulu biticek teklifini edicek, ağustosta asker yolcusu inşallah seneye mayıs haziran gibi evleniyoruz
Hepinize çok teşekkürler kızlar
Geldim canım 21:30 civarıydı sanırım eve geldigimdeihmal ettin dimi damadı
İnşallah canım
Bal hatun hosgeldin tekrardan
Günaydın kızlar
2 ay sıkıcaz dişimizi okulu biticek teklifini edicek, ağustosta asker yolcusu inşallah seneye mayıs haziran gibi evleniyoruz
Günaydın kızlar
sonunda mutlu olduğun haberini duydukhayırlısı olsun tatlım inşallah herşeyin
ettim valla kuzum haklıda yanii artık dedi gel gidiyoruz görüşmeyeoyy çarşamba 3 sınavım var bugün yarın evdeyim bütün gün kapan odaya çalış
Gözün aydın canım.. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına, mutlu olmana.. Zaten zamana bırakmak gerekiyor bazı şeyleri, çok üstüne düşünce, ille şu zaman olsun deyince , beklediğimiz zamanda olmayınca insan hayal kırıklığına uğruyor.. En iyisi oluruna bırakmak
Canım benim çok güzel haber buinşallah hersey çoook güzel olur
bunu duymustum ama yapmak hic kısmet olmadıbirde annem derdi portakal kabugunu dikkatilice soyup yastıgının altına koyarsan yine görürmüşsün
Elma kabuğu diye biliyodum ben onu canım
2 kez yeni evde denedim sevdiğimi gördüm
Allah nasip eder inşallah hepimize sevdiceğimizle evlenmemizi
bunu duymustum ama yapmak hic kısmet olmadıbirde annem derdi portakal kabugunu dikkatilice soyup yastıgının altına koyarsan yine görürmüşsün
heh yastığın altına koyarım portakal kabugunu sabah bi kalkarım saçlarım yapış yapış agzım burnum portakal kabuğugeceleyin savaş yaparım ben portakal kabuguyla
ama sonu güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?