2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gecmiş olsun canım...İnşallah onlarda güzel cıkacak

Canım sevdigimle yarın bulusuyoruz inşallah
Temizlik yaptım amcamlara gittik sonra geldim arkadasımın dogum gününe gittim
Ohhh hayırlı olsun darısı basımızaaa

ben buluştumda geldim bile kuzucum nerelerdesin bakayım sennn :13: sınavlarda girdi görüşememiştik çok özlemişim yaaa bu arada karamelli keke noldu acabaa yok ortalarda umarım mutludur.

Kızlar ben geldiiimmmm ... yoktum uzun zamandır herkesten ayrıntıları özet alayım lütfen bizde kayda değer birşey yok malesef :26:

ben buluştumda geldim bile kuzucum nerelerdesin bakayım sennn :13: sınavlarda girdi görüşememiştik çok özlemişim yaaa bu arada karamelli keke noldu acabaa yok ortalarda umarım mutludur.

Geldim canım 21:30 civarıydı sanırım eve geldigimde ihmal ettin dimi damadı
İnşallah canım

Bal hatun hosgeldin tekrardan

Canımm benim böyle birşeyden haberim yoktu.
Çok geçmiş olsun. Bende inanıyorum güzel çıkıcak sonuçların.
Tekrar geçmiş olsun canım benim.

Kızlar ben geldiiimmmm ... yoktum uzun zamandır herkesten ayrıntıları özet alayım lütfen bizde kayda değer birşey yok malesef :26:

Hoş geldinn

Günaydın canlarım

Canımm benim böyle birşeyden haberim yoktu.
Çok geçmiş olsun. Bende inanıyorum güzel çıkıcak sonuçların.
Tekrar geçmiş olsun canım benim.

Hoş geldinn

Günaydın canlarım

Çok çok sağol kuzum.. Çok şükür geçti gitti diyelim :) Allah hepimize sağlık sıhhat versin... Sağlıkla imtihan etmesin hiçbirimizi inşallah

Günaydın kızlar
Cumartesi görüştük konuştuk sonunda herşeyi yoluna koyduk.
Allah'ım dualarımı sesimi duydu ve kabul etti.
2 ay sıkıcaz dişimizi okulu biticek teklifini edicek, ağustosta asker yolcusu inşallah seneye mayıs haziran gibi evleniyoruz

Hepinize çok teşekkürler kızlar

sonunda mutlu olduğun haberini duyduk hayırlısı olsun tatlım inşallah herşeyin

Geldim canım 21:30 civarıydı sanırım eve geldigimde ihmal ettin dimi damadı
İnşallah canım

Bal hatun hosgeldin tekrardan

ettim valla kuzum haklıda yanii artık dedi gel gidiyoruz görüşmeye oyy çarşamba 3 sınavım var bugün yarın evdeyim bütün gün kapan odaya çalış

Gözün aydın canım.. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına, mutlu olmana.. Zaten zamana bırakmak gerekiyor bazı şeyleri, çok üstüne düşünce, ille şu zaman olsun deyince , beklediğimiz zamanda olmayınca insan hayal kırıklığına uğruyor.. En iyisi oluruna bırakmak

Canım benim çok güzel haber bu inşallah hersey çoook güzel olur

Ay evet canım ya sonunda 20 gündür bu belirsizlik mahvediyodu beni. Amin canım amin

Sağol canım Evet ama ben biraz sabırsızım bu konularda O yüzden zamana bırakamyorum, ama artık bütün ipler onun elinde

Canım benim çok güzel haber bu inşallah hersey çoook güzel olur

Sağol tatlım Sonunda rahatım çim ferahladı üzerimden bi yük kalktı ohhh çok şükür Allah'ıma İnşallah canım

Çok teşekkürler kızlar merak etmişsiniz çok mutlu oldum, inanın öyle daralıyodu ki içim, ilk defa böyle bi durumda kaldık, aramızda biraz mesafede var o yüzden birazcık bocaladık. Ama çok şükür iyiyiz
Allah'ım bütün dualarımızı kabul etsin hiç üzülmemize izin vermesin
Bu arada geçen akşam yeni evde kaldık, ve yeni evde kalırken yastık altna anahtar koyarsan evleniceğin kişiyi görürmüşsün, benim teyzem eniştemi hiç tanımıyoken görmüş ve 1 sene sonra tanıştılar evlendiler
Ben 2. kez yaptım bunu 2 kezde sevdiğimi gördüm inşallah olur
Aklınızda bulunsun kızlar

bunu duymustum ama yapmak hic kısmet olmadı birde annem derdi portakal kabugunu dikkatilice soyup yastıgının altına koyarsan yine görürmüşsün

bunu duymustum ama yapmak hic kısmet olmadı birde annem derdi portakal kabugunu dikkatilice soyup yastıgının altına koyarsan yine görürmüşsün

Elma kabuğu diye biliyodum ben onu canım
2 kez yeni evde denedim sevdiğimi gördüm
Allah nasip eder inşallah hepimize sevdiceğimizle evlenmemizi

Elma kabuğu diye biliyodum ben onu canım
2 kez yeni evde denedim sevdiğimi gördüm
Allah nasip eder inşallah hepimize sevdiceğimizle evlenmemizi

Amin canım inşallah
canım ben her gece o kadar cok rüya görürüm ki benim karısır gider bir sürü dizi izliyorum sanki rüyamda :26:

heh yastığın altına koyarım portakal kabugunu sabah bi kalkarım saçlarım yapış yapış agzım burnum portakal kabuğu geceleyin savaş yaparım ben portakal kabuguyla

Kızlar ben geldim. Günlerdir yatıyorum, öksürükten boğulmak üzereyim.5 gündür antibiyotik tedavisi devam ediyor, bana msın demedi.. Bronşit, sinüzit ve üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum aynı anda. Yazdıklarınızı okudum ama halim yok, o yüzden cevap yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum.

ama sonu güzelmiş

yani de ben hep korktum o yastık altına anahtar koyma fikrinden şimdi benim saçma beynim bana oyun yapıp sevdiceğimden başkasını gösterir bana ooooo al ondan sonra başına belayı birdaha rüya görmemek için uyumam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…