Merhaba cnm..hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah..benim henüz söz nişan yok, 12 gün sonra tanışmaya geliyorlar ailemle
Nişanı evde mi yapacaksınız dışarıda mı? Bu aralar 2014 gelinleri olarak nişanı nerde yapsak sıkıntımız var :)
Benim de Ocakta sözüm oldu, bu ağustosta nişan, 2014 ağustosta da düğün olacak kısmetse. Düğün mekanı için 2014 ocakta falan başlamak gerekiyor. Nerde yaşıyorsun bu arada?
Kızlar benimde bu sene nişanım var... İstanbulda nişanlık diktirebilceğim özellikle uyguna diktirabilceğim yerler önerirmisiniz... :)
nişan salonda olacak, sizinkisi de hayırlı olsun bu arada:)
istanbulda yaşıyorum avrupa yakasında,siz?
evet salon bakmak için erken ama ocak ayında sevdicegim askerde olacagı için, ben de tek başıma o sorumlulugun altına girmek istemiorum, o yüzden şimdiden bakmaya başladık...[/B]
Ben Ankara'dayım. Belki daha iyi olur erken başlamanız. Fiyatta indirim falan yapıyorlar mı peki?
edoşum hallettim şükürler olsun
Günaydııın
İş bitti vizeler başlıyor
Unutmayın beni sakın. Zaten nişanı falan yapma planlarınızı okuyunca hüzünleniyorum
Biz erteledik çünkü malum olayı biliyorsunuz
Öpüyorum kocamann
Günaydııın
Unutmayın beni sakın. Zaten nişanı falan yapma planlarınızı okuyunca hüzünleniyorum
Öpüyorum kocamann
kolay gelsin tatlım benim bitti şükürler olsunsanada başarılar diliyorum
Canımcım sen bu istediklerini dediğin gibi Ankara'dakinde yapabilirsin. Yokda 1000 kişilik düğünün düzenlemesiyle falan birebir ilgilenmen mümkün değil o telaşede. Bence Ankara'dakine ağırlık verebilirsin bu durumda, heveslerini, hayallerini burda gerçekleştirip, onların memleketindekini de onlara bırakabilirsin. Zaten uzaktan uzağa ne kadar müdahale edebileceksin ki?
Günaydııın
Öpüyorum kocamann
Haklısın tatlım, benim de düşüncem bu şekilde şimdilik de iki düğün masrafı işte gözümüzü korkutan .. Hayırlısı bakalım hele bir o zaman gelsin durum ne olacak bakacağız..
Bu arada size bir haber kızlar, izmire gitme ihtimalim var.. Daha doğrusu %90 gidiyorum :/ yeniden göçebe hayatım başlıyor..
Gizemcim, suracım siz ikiniz izmirdeydiniz di mi ? Artık gelirsem sizden yardım isterim kalacak yer konusunda.. Başlangıçta ev değil de yurt ya da misafirhane düşünüyorum.. Ev düzeni kurmakla uğraşmamam çünkü ilk etapta..
Kesinleşsin de atamam bi..
Sağol Simgem, tamamen iyileşemiyorum çünkü şirkette kaloriferleri yakmıyorlar ve biz donuyoruz. Şu anda oda 17 derece. Herkes hasta.
Çok sevindim canım iyi geçtiğine. İnşallah sonuçlar da mutlu edecek seni :)
kızlaaaarrrrr bende geldimmm. İnşallah bizimde düğünümüz 2014 Haziran ayında gerçekleşecek..
kızlaaaarrrrr bende geldimmm. İnşallah bizimde düğünümüz 2014 Haziran ayında gerçekleşecek..
Günaydın canlar :)
Hoşgeldin canım :)
Hoşgeldin canım :) Söz nişan durumları var mı? Kendni tanıtır mısın bize?
Günaydın envymemm, nasılsın?
Günaydın canımmm.. İyi diyelim iyi olsun :)) biliyorsun zatendersteyim şuan da :)
10 gün kaldı gelmelerine, onun heyecanı var ama, ama iş durumundaki belirsizliklerden o heyecanı bile yaşayamıyorum diyebilirim..
Bu arada biopsi sonucum da çıktı dün, hiçbir şeyim yokmuş , turp gibiymişim maşallah :))
Ebisssssss gell
Geldim kuzum geldim :) Nasılsın, kötü bi şey yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?