2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nişan salonda olacak, sizinkisi de hayırlı olsun bu arada:)

Benim de Ocakta sözüm oldu, bu ağustosta nişan, 2014 ağustosta da düğün olacak kısmetse. Düğün mekanı için 2014 ocakta falan başlamak gerekiyor. Nerde yaşıyorsun bu arada?

istanbulda yaşıyorum avrupa yakasında,siz?

evet salon bakmak için erken ama ocak ayında sevdicegim askerde olacagı için, ben de tek başıma o sorumlulugun altına girmek istemiorum, o yüzden şimdiden bakmaya başladık...

Kızlar benimde bu sene nişanım var... İstanbulda nişanlık diktirebilceğim özellikle uyguna diktirabilceğim yerler önerirmisiniz... :)

fatihtte hacer gelinlik uygun bi fiyat vermişti bize ama ben sonra hazır bulup aldım.

Ben Ankara'dayım. Belki daha iyi olur erken başlamanız. Fiyatta indirim falan yapıyorlar mı peki?

Ben Ankara'dayım. Belki daha iyi olur erken başlamanız. Fiyatta indirim falan yapıyorlar mı peki?

2013 fiyatlarından rezervasyon yaptırmış oluyorsunuz ama bazı yerler de henüz 2014 fiyat tarifemiz belli olmadıgı için Ocak'ı bekleyin diyor. ne kadar indirim de yapsalar da kişi sayımız fazla oldugu için henüz kesemize göre ve içime sinen bir yer bulamadık

400-500 kişiyle kır düğünü hele ki istanbulda çok masraflı malesef

Günaydııın
İş bitti vizeler başlıyor
Unutmayın beni sakın. Zaten nişanı falan yapma planlarınızı okuyunca hüzünleniyorum
Biz erteledik çünkü malum olayı biliyorsunuz
Öpüyorum kocamann

Son düzenleme:

kolay gelsin tatlım benim bitti şükürler olsun sanada başarılar diliyorum

Kolay gelsin canım, başarılar şimdiden.. Hiç unutur muyuz seni.. Ama hüzünlenmeee... Üzersin bizi de , her şeyde bir hayır vardır canım öyle düşün hem üzülecek bir şey yok ki zaten

kolay gelsin tatlım benim bitti şükürler olsun sanada başarılar diliyorum

Suracım sana da geçmiş olsun diyelim, darısı finallere , varsa tabi ikinci vizelere de

Haklısın tatlım, benim de düşüncem bu şekilde şimdilik de iki düğün masrafı işte gözümüzü korkutan .. Hayırlısı bakalım hele bir o zaman gelsin durum ne olacak bakacağız..

Bu arada size bir haber kızlar, izmire gitme ihtimalim var.. Daha doğrusu %90 gidiyorum :/ yeniden göçebe hayatım başlıyor..
Gizemcim, suracım siz ikiniz izmirdeydiniz di mi ? Artık gelirsem sizden yardım isterim kalacak yer konusunda.. Başlangıçta ev değil de yurt ya da misafirhane düşünüyorum.. Ev düzeni kurmakla uğraşmamam çünkü ilk etapta..
Kesinleşsin de atamam bi..

Canım başarılar dilerim, su gibi geçer inşallah vize dönemi :)
Unutmak ne demek, vizeleri bitir gel, biz burdayız:)

Yaaaa nereyeeeeee:44::44:
Ne için gideceksin envymem? Ne kadar kalacaksın? Mesleğin neydi senin?
Ne çok sordum di mii

Kıyamam kuzumm, çok dikkat et kendine. Havalar bir an önce ısınsa da sen de rahatlasan artık canım benimm.

Hoşgeldin canım :) Söz nişan durumları var mı? Kendni tanıtır mısın bize?

Günaydın envymemm, nasılsın?

Günaydın canımmm.. İyi diyelim iyi olsun :)) biliyorsun zaten dersteyim şuan da :)
10 gün kaldı gelmelerine, onun heyecanı var ama, ama iş durumundaki belirsizliklerden o heyecanı bile yaşayamıyorum diyebilirim..
Bu arada biopsi sonucum da çıktı dün, hiçbir şeyim yokmuş , turp gibiymişim maşallah :))

Ben geldim kızlarr 2-3 gündür dogru düzgün gelemedim sizi çok özledim
Ebisss kuzum oralardamısın

Ohhh, çok sevindim bu habere :)
Son iki üç gün kala görürüm ben seni, bakalım iş düşünebilecek misin :))
Hayırlısı olsun tatlım, senin için hengisi hayırlı olacaksa o olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…