rica ederim canımcım ne demek..
Önümüzdeki sene seçim olacagı için kadro sayılarını kesin arttırılar, bence de niyetin varsa degerlendir derim :)
Sınavları falan zor mudur acaba yahuuu? Ben bir de onlara bakiyim internetten :) Heves yaptım sanırım :)
Envymeye de söylediğim gibi, bir değişiklik yok canım, bildiğin gibi.
Şu iş ve meslek danışmanlığını araştırıyordum ben de. Sertifikası varmış, sonra kpssden 70 puan alıyorsun, sonra da 2300 lira maaş diyor internette. Sen konuyla ilgili bir şey biliyor musun?
Bir Ankara daha oldu :)) ben ve Ebisss de Ankara'dayız canım :)
Bizim de 20 Nisan'da tanışma olacak inşallah.. Ağustos gibi de nişan düşünüyoruz Allah izin verirse..
merhaba :) artık ben de aranızdayım, daha dogrusu hep vardım ama başlığı yeni farkettim.
Haklısın tatlım, benim de düşüncem bu şekilde şimdilik de iki düğün masrafı işte gözümüzü korkutan .. Hayırlısı bakalım hele bir o zaman gelsin durum ne olacak bakacağız..
Bu arada size bir haber kızlar, izmire gitme ihtimalim var.. Daha doğrusu %90 gidiyorum :/ yeniden göçebe hayatım başlıyor..
Gizemcim, suracım siz ikiniz izmirdeydiniz di mi ? Artık gelirsem sizden yardım isterim kalacak yer konusunda.. Başlangıçta ev değil de yurt ya da misafirhane düşünüyorum.. Ev düzeni kurmakla uğraşmamam çünkü ilk etapta..
Kesinleşsin de atamam bi..
kızlaaaarrrrr bende geldimmm. İnşallah bizimde düğünümüz 2014 Haziran ayında gerçekleşecek..
Yok gibi sayılır canım yani en azından çözümlenir inşallah yavas yavas
kızlaaarr teşekkür ederim. HoşbuldummBu haziranda ya da en geç temmuzda isteme söz ve nişan bir arada olacak Allah izin verirse. 3 buçuk yıldır beraberiz sevgilimle. Ama şimdiden heyecan sardı beni. Geldiklerinde ne ikram etsem diye bile düşünmeye başladım
Bu arada Ankaradayım ben kızlar demin yazmayı unutmuşum.
Canımm, tam benim ilgi alanım bu, özelden falan konuşalım istersen. Yapmak istediğim meslek bu benim, o yüzden epey araştırdım. Sevgilimin yüksek lisanstan bi arkadaşı da meslek danışmanı. O takım liderine yönlendirdi beni. Şu an her şeyini biliyorum diyebilirim
Olamaz bir rakip kazandım
Bu konuyu özelden falan konuşabiliriz, daha fazla rakip kazanmak istemiyorıum
Kızlar nasılsınız
5 gündür gelemiyorum nedense çok yoğun geçiyor günler ordan oraya koşturma.
Haftaya sözlü stresi vizeler başlıyor koşuşturması...
İyisinizdir hepiniz tek tek inşallah.
Ne güzel topiğimize yeni arkadaşlarımız gelmiş
Hoş geldin canım aramıza
Gerçekten mii canımm İzmir'e mi geliyorsunnÇok sevindim.
Atama derken memurluk gibi mi canım.
Hayırlısı olsun canım herşey için.
Elimden geleni yapmaya çalışırım tabiki
İlk etapta ev düzeni zor gelir gerçekten.
Birde gelmediğin bir şehirse ilk ulaşım vs olanakları öğrenip sonra geçersin ev düzenine.
Hoş geldin sende aramıza canım
Nasılsın canım bir pronlem yoktur umarım?
--------------------------
Kızlar bu arada aklıma takılıyor, başlık 2014 ama 2015 te evleneceklerde var aramızda Şekil A
Eminim ilerde 2015 diye topik açılır.Bense bu topikten sizlerden asla ayrılmak istemiyorum.
Gerçi evlenince bizi görmezsiniz ya neyseee
Acep güzel bir başlık bularak 2014-2015 gelinleri olarak düzenleyip başlığın değişmesi talebinde bulunsak?
Tabi başlık konusunda hepimizin düşüncesini alarak,
+ Ön sayfadaki tarihler kalksa çünkü hepimizin ayrı ya da değişik ve yarımız var yarıdan fazlamız yok...
Kopuk kopuk olmasın...
ne dersiniz?
envyme çok memnun oldum canım:) senin bişey kalmamış. Ben heyecanlansam da o kadar uzak geliyokiŞimdiden tebrik ederim canım. Herhalde isteme ve sözde tanışmadan hemen sonra olur sizin
Canımm, tam benim ilgi alanım bu, özelden falan konuşalım istersen. Yapmak istediğim meslek bu benim, o yüzden epey araştırdım. Sevgilimin yüksek lisanstan bi arkadaşı da meslek danışmanı. O takım liderine yönlendirdi beni. Şu an her şeyini biliyorum diyebilirim
Kızlar nasılsınız
Hoş geldin canım aramıza
Ben de çok memnun oldum cnm..teşekkür edrimevet çok az kaldı, 9 gün :) hiç uzak gelmesin canım, zaman o kadar çabuk geçiyor ki.. En az 2 ay sonra olur isteme de tatlım.. Sevgilimin çalışma şartlarından dolayı..
aa ben de merak ediyorum rahatsız edebilir miyim sizi:)
merhaba, hoşbuldukk
Tabi ki tabi ki ne demek, hep rakip istemişimdir zaten
Özelden dönüyorum hemen
tanışma faslından sonrası çok daha kolay oluyor envymecim. o gün ortalıgı şenlendirecek, insanlar susup kaldıgında hemen bi konu açabilecek girişken bi abi amca varsa mutlaka bulunsun evde:)
Var öyle bir amcamız da, ilk etapta sdc aileler birbiriyle tanışsın amca, teyze filan akşam çaya gelsin diye düşündük.. Ortam gerilmesin diye başta sakin ortam olsun dedik... Bakalım artık.. Evet şu tanışma bi atlatılsa gerisi kolay :)
Aramızda 16 gündür görmeyen ve en az bir ay daha göremeyecek olanlar var edacım
Kızlar nasılsınız
Hoş geldin canım aramıza
Gerçekten mii canımm İzmir'e mi geliyorsunnÇok sevindim.
Atama derken memurluk gibi mi canım.
Hayırlısı olsun canım herşey için.
Elimden geleni yapmaya çalışırım tabiki
İlk etapta ev düzeni zor gelir gerçekten.
Birde gelmediğin bir şehirse ilk ulaşım vs olanakları öğrenip sonra geçersin ev düzenine.
Hoş geldin sende aramıza canım
Nasılsın canım bir pronlem yoktur umarım?
--------------------------
Kızlar bu arada aklıma takılıyor, başlık 2014 ama 2015 te evleneceklerde var aramızda Şekil A
Eminim ilerde 2015 diye topik açılır.Bense bu topikten sizlerden asla ayrılmak istemiyorum.
Gerçi evlenince bizi görmezsiniz ya neyseee
Acep güzel bir başlık bularak 2014-2015 gelinleri olarak düzenleyip başlığın değişmesi talebinde bulunsak?
Tabi başlık konusunda hepimizin düşüncesini alarak,
+ Ön sayfadaki tarihler kalksa çünkü hepimizin ayrı ya da değişik ve yarımız var yarıdan fazlamız yok...
Kopuk kopuk olmasın...
ne dersiniz?
Kuzummmm ben seni üzmek istemedimÖpimm gel
Düzeliyor inşallah canım sevdigimle 2-3 günü 2-3 yıl gibi gecirdik o kadar zor yani (tabi sorunlar ikimizin arasında olan degil ilişkimizin biraz dısında) ama sanırım sonuc güzele baglanıyor
Çok iyi olur canım zaten gitmek yor bir yerlereama nasıl talep edicez napıcaz ki en azından baslık degissin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?