2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

rica ederim canımcım ne demek..

Önümüzdeki sene seçim olacagı için kadro sayılarını kesin arttırılar, bence de niyetin varsa degerlendir derim :)

Sınavları falan zor mudur acaba yahuuu? Ben bir de onlara bakiyim internetten :) Heves yaptım sanırım :)

kızlaaarr teşekkür ederim. Hoşbuldumm Bu haziranda ya da en geç temmuzda isteme söz ve nişan bir arada olacak Allah izin verirse. 3 buçuk yıldır beraberiz sevgilimle. Ama şimdiden heyecan sardı beni. Geldiklerinde ne ikram etsem diye bile düşünmeye başladım

Bir Ankara daha oldu :)) ben ve Ebisss de Ankara'dayız canım :)
Bizim de 20 Nisan'da tanışma olacak inşallah.. Ağustos gibi de nişan düşünüyoruz Allah izin verirse..

Merhaba Kizlar nasilsiniz??

Hepiniz iyisinizdir insallah...uzun zamandir giremedim buraya baya kaynatmissiniz birsey kacirmamisimdir insallah. Ikinci bir ise daha basladim hem is hem üniversite derken hayattan birsey anlayamaz oldum ama napalim sabir 1sene daha dayanmaliyim hele su dügün bi olsunda

Canımm, tam benim ilgi alanım bu, özelden falan konuşalım istersen. Yapmak istediğim meslek bu benim, o yüzden epey araştırdım. Sevgilimin yüksek lisanstan bi arkadaşı da meslek danışmanı. O takım liderine yönlendirdi beni. Şu an her şeyini biliyorum diyebilirim
Olamaz bir rakip kazandım

Bu konuyu özelden falan konuşabiliriz, daha fazla rakip kazanmak istemiyorıum

Bir Ankara daha oldu :)) ben ve Ebisss de Ankara'dayız canım :)
Bizim de 20 Nisan'da tanışma olacak inşallah.. Ağustos gibi de nişan düşünüyoruz Allah izin verirse..

envyme çok memnun oldum canım:) senin bişey kalmamış. Ben heyecanlansam da o kadar uzak geliyoki Şimdiden tebrik ederim canım. Herhalde isteme ve sözde tanışmadan hemen sonra olur sizin

Kızlar nasılsınız
5 gündür gelemiyorum nedense çok yoğun geçiyor günler ordan oraya koşturma.
Haftaya sözlü stresi vizeler başlıyor koşuşturması...
İyisinizdir hepiniz tek tek inşallah.
Ne güzel topiğimize yeni arkadaşlarımız gelmiş

merhaba :) artık ben de aranızdayım, daha dogrusu hep vardım ama başlığı yeni farkettim.

Hoş geldin canım aramıza

Gerçekten mii canımm İzmir'e mi geliyorsunn Çok sevindim.
Atama derken memurluk gibi mi canım.
Hayırlısı olsun canım herşey için.
Elimden geleni yapmaya çalışırım tabiki
İlk etapta ev düzeni zor gelir gerçekten.
Birde gelmediğin bir şehirse ilk ulaşım vs olanakları öğrenip sonra geçersin ev düzenine.

kızlaaaarrrrr bende geldimmm. İnşallah bizimde düğünümüz 2014 Haziran ayında gerçekleşecek..

Hoş geldin sende aramıza canım

Yok gibi sayılır canım yani en azından çözümlenir inşallah yavas yavas

Nasılsın canım bir pronlem yoktur umarım?

--------------------------

Kızlar bu arada aklıma takılıyor, başlık 2014 ama 2015 te evleneceklerde var aramızda Şekil A
Eminim ilerde 2015 diye topik açılır.Bense bu topikten sizlerden asla ayrılmak istemiyorum.
Gerçi evlenince bizi görmezsiniz ya neyseee
Acep güzel bir başlık bularak 2014-2015 gelinleri olarak düzenleyip başlığın değişmesi talebinde bulunsak?
Tabi başlık konusunda hepimizin düşüncesini alarak,
+ Ön sayfadaki tarihler kalksa çünkü hepimizin ayrı ya da değişik ve yarımız var yarıdan fazlamız yok...
Kopuk kopuk olmasın...
ne dersiniz?

Son düzenleme:

Bu arada Ankaradayım ben kızlar demin yazmayı unutmuşum.

Ankaralı sayısı artıyor desene :) Benim sözüm Ocağın 25inde oldu, nişan ağustosta olacak inşallah canım. ÇOk telaşlı zamanlar, çok haklısın şimdiden düşünmekte

Çok tatlısın mutellecım yahuu :)
Valla bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim. Benim de aklıma yatar gibi oldu. KPSS 70 alınmayacak bir puan değil sonuçta..

Revizyon gibi bir şey senin dediğin sanırım Gizemcim. Adının 2014-2015 olarak değişmesine yürekten katılıyorum. Ama tabloyu kaldırmazlar gibi geliyor, yazılan hiçbir şey silinmiyor ya o bakımdan.

envyme çok memnun oldum canım:) senin bişey kalmamış. Ben heyecanlansam da o kadar uzak geliyoki Şimdiden tebrik ederim canım. Herhalde isteme ve sözde tanışmadan hemen sonra olur sizin

Ben de çok memnun oldum cnm..teşekkür edrim evet çok az kaldı, 9 gün :) hiç uzak gelmesin canım, zaman o kadar çabuk geçiyor ki.. En az 2 ay sonra olur isteme de tatlım.. Sevgilimin çalışma şartlarından dolayı..

aa ben de merak ediyorum rahatsız edebilir miyim sizi:)

merhaba, hoşbuldukk

tanışma faslından sonrası çok daha kolay oluyor envymecim. o gün ortalıgı şenlendirecek, insanlar susup kaldıgında hemen bi konu açabilecek girişken bi abi amca varsa mutlaka bulunsun evde:)

tanışma faslından sonrası çok daha kolay oluyor envymecim. o gün ortalıgı şenlendirecek, insanlar susup kaldıgında hemen bi konu açabilecek girişken bi abi amca varsa mutlaka bulunsun evde:)

Var öyle bir amcamız da, ilk etapta sdc aileler birbiriyle tanışsın amca, teyze filan akşam çaya gelsin diye düşündük.. Ortam gerilmesin diye başta sakin ortam olsun dedik... Bakalım artık.. Evet şu tanışma bi atlatılsa gerisi kolay :)

evet biz de öyle düşünmüştük, ilk tanışmada sadece çekirdek aile vardı ama benim abim insanlar sustugunda hemen bi konu açıp ortamın havasını değiştirdi :)
İnşallah sizinki de çok güzel geçer...

Canım ellerine sağlık, ne güzel anlatmışsın öyle :) İlgin için çok teşekkür ederim :)

Aramızda 16 gündür görmeyen ve en az bir ay daha göremeyecek olanlar var edacım

Kuzummmm ben seni üzmek istemedim Öpimm gel

Düzeliyor inşallah canım sevdigimle 2-3 günü 2-3 yıl gibi gecirdik o kadar zor yani (tabi sorunlar ikimizin arasında olan degil ilişkimizin biraz dısında) ama sanırım sonuc güzele baglanıyor
Çok iyi olur canım zaten gitmek yor bir yerlere ama nasıl talep edicez napıcaz ki en azından baslık degissin :44:

Yok tatlım, üzülmedim, şaka yapmıştım :) Ama sen yine de öp tabi ki

Bazen öyle şeyler yaşıyoruz hepimiz, ama ilişki güçlenerek devam ediyor. Sonuç güzelse süreci boşver edoşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…