- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
O zaman tamam hep öperim ki seniYok tatlım, üzülmedim, şaka yapmıştım :) Ama sen yine de öp tabi ki
Bazen öyle şeyler yaşıyoruz hepimiz, ama ilişki güçlenerek devam ediyor. Sonuç güzelse süreci boşver edoşum :)
O zaman tamam hep öperim ki seni
Çok şükür canım
Canım ben şimdi cıkabilirim kardesim bekliyor pc yi ama yine gelirim o okula gider birazdan
canımcım cevap yazdım sana çook çok teşekkür ederim gerçekten
Canım ellerine sağlık, ne güzel anlatmışsın öyle :) İlgin için çok teşekkür ederim :)
Edacım nasılsın? Neler oldu ben kaçırmışım geçmişi?
Umarım kötü bişey yoktur. Gerçi düzeldik dediğini okudum sanırsam.
Revizyon gibi bir şey senin dediğin sanırım Gizemcim. Adının 2014-2015 olarak değişmesine yürekten katılıyorum. Ama tabloyu kaldırmazlar gibi geliyor, yazılan hiçbir şey silinmiyor ya o bakımdan.
Düzeliyor inşallah canım sevdigimle 2-3 günü 2-3 yıl gibi gecirdik o kadar zor yani (tabi sorunlar ikimizin arasında olan degil ilişkimizin biraz dısında) ama sanırım sonuc güzele baglanıyor
Çok iyi olur canım zaten gitmek yor bir yerlereama nasıl talep edicez napıcaz ki en azından baslık degissin :44:
Canım ilk mesajın değişme hakkı var her zaman.
Yasemin şuan online olsa mesela değiştirebilir. O zaten tabloyu topik açtıktan sonraa yaptı.
Ben neden dedim böyle bir fikir yakındır bu yıl açarlar 2015 diye sayfa o yüzden.
Canım benim ufak atışmalar ya da birbirimize nazlarımız bu işin tadı tuzu sanırım :)
Oluyor her ilişkide şimdi mutlu olun da unutur gidersiniz.
Kazen'e mesaj atayım o zaman ben?
Çünkü dediğim gibi yakındır son 2 yıl kaldı açarlar.
İyiyim canım
Çok şükür şuan hersey düzeliyor gibi..sevdigim ve ailesi arasında sorunlar oldu birazama tabi ha o ha ben farkeden birsey olmadıgı için 2-3 gündür baya zorlandık ama inşallah hersey düzelecek öyle görünüyor :26:
Sen nasılsın neler yaptın
Düzelir inşallah kuzum ya
Sevdiceğim izin aldı ailesiyle gezmeye gitti doğuya, 5 gündür yokBen de stresten vizelere çalışmayı falan bırakıp alışverişe verdim kendimi bi de yemeğe
Dün 3 tane kendime 2 tane de abimin nişanlısı için nevresim takımı aldım English Home'dan görmüşsündür belki
Aslında annem aldı sağolsunBugün de dışardaydım çeyizcilere gittik annemle, az kalsın 1 tane daha uyku seti ve 4 mevsim set alıyordum zor tuttum kendimi ya ne olacak benim bu nevresim aşkım
En yakın zamanda konu açmayı düşünüyorum, takipte kalın
İnşallah canım
Oyy ne zaman gelecek canım ?
Oh oh masallah evet gördüm valla cok güzeller senin kac nevresim var ?
At canım at baska konu acılmasın dedigin gibi
Cumartesi gelecekler ama benim de cumartesi vizelerim başlıyor
Mardindeler şu an sanırım takı setleri falan alınmış
Imm kaç nevresim vaar, çok yok aslında ama kendimi frenliyorum diyorum ya,
3 tane tek kişilik, 1 tane çift kişilik 1 tane de uyku setim var. Daha borçları bitmedi de
Attım canım.
Ben çıkmak zorundayım ders ders ders çalışmam lazımmmm:84::84::84::111::111:
Ooo takı seti hee
Evet canım iyi yapıyorsun nevresim öyle birseyki insan sürekli almak istiyor ben hic tek kisilik almadım evdede hiç yoktur bizim tek kisiliksende artık sadece cift kisilik al misafire cok almıssın canım
Evet baslıgımız hayırlı ugurlu olsunnn
İyi Akşamlar kızlarr
Son mesajdan beri yemek molası haricinde hep ders yaptım. Hala yapıyorum beynim döndü.
Bu arada Kazen e attığım mesajı değerlendirmiş sağolsun,
İlk sf daki tabloyu silebilir misiniz demiştim topiği bana atamış ilk mesaj olayı için.
Ben böyle bir teklifte bulunmadm yani eğer tepki gösteren olursa diye diyorum...
Bundan sonra ilk sayfada da paylaşabiliriz sanrım listemizi
Yoruldummmmm :84:
Evet cnm hayırlı olsun.
Nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın
Süper olmus canım sürekli üzerinde oynama yapabilecekmisin yoksa bir kerelik mi
Sürekli yapılabilecek canım.
Çeyiz topiğini düşün istediğin her an ilk mesajını değiştirebilirsin.
Bende iyiyim canım nasıl olayım stres :)
OleyyyyTopik artık tamamen bizim ama orada olupta artık olmayan hatta yakında dügünü olacak cok kişi var
Tabi az kaldı ya canım rahat ol ben güveniyorum sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?