- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Evet canım.
Haftaya perşembe canım ama sorma vizelerle aynı hafta
Pazartesi vizeler başlıyor hiç birine çalışmayı düşünmüyorum.
Perşembe mülakata gireceğim saaten 1 buçuk saat önce sınav var ve bir anda Adliyeye ulaşmam trafikle imkansız.
Sınav olcakta. Sağolsun hocamla konuştum o sabah 9 da yapacak. 9 da sınav 2 de mülakat beynim sulancak haftaya
amaaa Sonrakiş hafta Pazartesi de Yıl Dönümümüz
Ama gene Vizelerrrrrrrr
Nesekii 23 Nisanda yokkkk
Aynen canım ve bunlarla kafa patlatmaktan ne bir plan ne bir hazırlık var bende. :18:Caanım sınavları bosverme gir hepsinede Allah razı olsun hocandan
Sonra rahatlayacaksın canım inşallah
Vay vay yıldönümü hee
Aynen canım ve bunlarla kafa patlatmaktan ne bir plan ne bir hazırlık var bende. :18:
Olsun canım beraber olunda yeter
Sağolasın canım.
Beni mbaşım dönmeye başladı gene. Canım ben çıkayım bırakıyorum herşeyi artık.
Kendine iyi bak olur mu iyi geceler Allah rahatlık versin
Valla 26 Nisana kadar gelip gidiyorum amaa 26 Nisandan sonra burdan çıkmayacağım bütün sınavlar bitmiş olacak
Bu arada yanılmıyorsam şu sıralar da benim KK katılışımın 4. yılı Sanırım
-
Üşenmedim girip baktım 18-04-2009 Daha 7 gün sonra mışşş
Tam mülakat günüm :18:
Bu site bana güzel dostluklar verdi. 4. yıl dönümümde de sınavım güzel geçer inşallah
Uykusuzluk başıma vurdu sanırım saçmalamaya başladım tamam tamam gittim
Ooo yıl dönümleri dedigin gibi pes pese
Cık canım cık güzelce bir uyuBaldan tatlı rüyalar sana
Daha cok beraberiz inşallah
Simgemmm gel artık tabloları güncelleştirrBu arada özlettin gene kendini
Kızlar bu arada ön mesajla oynadım. Sadece tarihler olarak.
Güzel söz bulamadım yazamadım. Kafam derslerden şişti iyice.
Siz söyleyin yazayım.
Ooo takı seti hee
Evet canım iyi yapıyorsun nevresim öyle birseyki insan sürekli almak istiyor ben hic tek kisilik almadım evdede hiç yoktur bizim tek kisiliksende artık sadece cift kisilik al misafire cok almıssın canım
arkadaşlar bilmediğimden soruyorum mazur görün... ilk sayfada yer alan muradına erme tablosunda 30 mayıs 2015, 1 Mayıs 2014 tarihli olan arkaşlar var, bunlar afaki tarihler mi, yoksa salon filan tutuldu herşey kesin mi
Edacım, inşallah çok çok misafirim gelecek benim
Artık kendime çalışacağım en güzellerini bulup inşallaah
Yok canım hic merak etme herkes ortalama bir tarih yazdı :)
Hee gelsinler canım o zaman sık sık
İnşallah canım bende cok begendim hele baksana yeni sezonlarda cıkmıs cok ferah geldiler..bide senin aldıgın mor ve mavi olan modelide cok begeniyordumböyle bana gecmisi anımsatıyor kücüklügümü evimizde hep öyle nevresimler vardı ama sevdigim pek begenmiyor onları :26:ama alıcam tabi artık işe giriyim öyle ( ne zaman iş aramaya baslarım oda tartısılır )
Edoşum naber? Buralarda mısın?
Buradayım canım benim iyiyim sen nasılsın
Hee gelsinler canım o zaman sık sık
İnşallah canım bende cok begendim hele baksana yeni sezonlarda cıkmıs cok ferah geldiler..bide senin aldıgın mor ve mavi olan modelide cok begeniyordumböyle bana gecmisi anımsatıyor kücüklügümü evimizde hep öyle nevresimler vardı ama sevdigim pek begenmiyor onları :26:ama alıcam tabi artık işe giriyim öyle ( ne zaman iş aramaya baslarım oda tartısılır )
İyiyim ben de canım, bildiğin gibi. Koşturmaca devam, arada da ders çalışıyorum oturduğum yerde. Şu anda çok kararlıyım ders çalışma konusunda, ama iki ay sonra nolur bilemiyorum tabi :)
ben de korktum bi an :)
Kısmet olursa bizimki de Haziran 2014 bacılar:)
Evet yeni sezonlara, pikeli takımlara ben de bayıldım ama daha da inmesini bekliyorum
Anneler gününde iner belki. Ben de çiçekli şeyleri hep sevmişimdir içim açılıyorHele morsaa
Açıkçası ben kendimiz için alacaklarıma erken diye bakmadım. Daha güzelini görürsem onu da alırım çünküO yüzden uygun buldukça ufak ufak alıyorum. Mesela Days in colours'ın uyku setini de çok uygun denk getirmiştim öyle aldım. Aynı şekilde nevresim takımını da. Bu aralar yeni gözdem tantitoni ama kesinlikle O minik minik kek kalıpları yok rüyama bile giriyor
Epeyce tamamlamışsın sen çeyizini ama maşallahİşe girince de gönlüne göre alırsın eksiklerini inşallah.
Kızlar 6.cadde de days in colours çok iyi indirime girmiş. Uyku seti falan 150 lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?