2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Caanım sınavları bosverme gir hepsinede Allah razı olsun hocandan
Sonra rahatlayacaksın canım inşallah
Vay vay yıldönümü hee

Olsun canım beraber olunda yeter

Sağolasın canım.
Beni mbaşım dönmeye başladı gene. Canım ben çıkayım bırakıyorum herşeyi artık.
Kendine iyi bak olur mu iyi geceler Allah rahatlık versin

Valla 26 Nisana kadar gelip gidiyorum amaa 26 Nisandan sonra burdan çıkmayacağım bütün sınavlar bitmiş olacak

Bu arada yanılmıyorsam şu sıralar da benim KK katılışımın 4. yılı Sanırım
-
Üşenmedim girip baktım 18-04-2009 Daha 7 gün sonra mışşş
Tam mülakat günüm :18:
Bu site bana güzel dostluklar verdi. 4. yıl dönümümde de sınavım güzel geçer inşallah
Uykusuzluk başıma vurdu sanırım saçmalamaya başladım tamam tamam gittim

Son düzenleme:

Ooo yıl dönümleri dedigin gibi pes pese
Cık canım cık güzelce bir uyu Baldan tatlı rüyalar sana
Daha cok beraberiz inşallah

yaa kızlarr siz çeyizinizi falan hazırlamaya başlamışsınız. Benim çeyiz adına daha bir iğnem bile yok

Gizemcim çok iyi olmuş topiğimiz. Bu sıkışıklığında araya bunu da katıverdin, teşekkür ederiz tatlım. Simgecim de gelsin, kaç günümüz kalmış bize söylesin bir an önce :)

kızlar içinizde divan kültür merkezi topkapı da bi düğüne katılan var mı yada salon hakkında bilgisi olan?? ben biraz araştırdım ama yine de katılan birinden duymak daha iyi olacak. uygun bir vakitte de düğün oldugu bir vakit gidip ziyaret edecegim.

arkadaşlar bilmediğimden soruyorum mazur görün... ilk sayfada yer alan muradına erme tablosunda 30 mayıs 2015, 1 Mayıs 2014 tarihli olan arkaşlar var, bunlar afaki tarihler mi, yoksa salon filan tutuldu herşey kesin mi

Edacım, inşallah çok çok misafirim gelecek benim
Artık kendime çalışacağım en güzellerini bulup inşallaah

arkadaşlar bilmediğimden soruyorum mazur görün... ilk sayfada yer alan muradına erme tablosunda 30 mayıs 2015, 1 Mayıs 2014 tarihli olan arkaşlar var, bunlar afaki tarihler mi, yoksa salon filan tutuldu herşey kesin mi

Yok canım hic merak etme herkes ortalama bir tarih yazdı :)

Edacım, inşallah çok çok misafirim gelecek benim
Artık kendime çalışacağım en güzellerini bulup inşallaah

Hee gelsinler canım o zaman sık sık
İnşallah canım bende cok begendim hele baksana yeni sezonlarda cıkmıs cok ferah geldiler..bide senin aldıgın mor ve mavi olan modelide cok begeniyordum böyle bana gecmisi anımsatıyor kücüklügümü evimizde hep öyle nevresimler vardı ama sevdigim pek begenmiyor onları :26:ama alıcam tabi artık işe giriyim öyle ( ne zaman iş aramaya baslarım oda tartısılır )

Son düzenleme:

Edoşum naber? Buralarda mısın?

Buradayım canım benim iyiyim sen nasılsın

İyiyim ben de canım, bildiğin gibi. Koşturmaca devam, arada da ders çalışıyorum oturduğum yerde. Şu anda çok kararlıyım ders çalışma konusunda, ama iki ay sonra nolur bilemiyorum tabi :)

Evet yeni sezonlara, pikeli takımlara ben de bayıldım ama daha da inmesini bekliyorum
Anneler gününde iner belki. Ben de çiçekli şeyleri hep sevmişimdir içim açılıyor Hele morsaa
Açıkçası ben kendimiz için alacaklarıma erken diye bakmadım. Daha güzelini görürsem onu da alırım çünkü O yüzden uygun buldukça ufak ufak alıyorum. Mesela Days in colours'ın uyku setini de çok uygun denk getirmiştim öyle aldım. Aynı şekilde nevresim takımını da. Bu aralar yeni gözdem tantitoni ama kesinlikle O minik minik kek kalıpları yok rüyama bile giriyor
Epeyce tamamlamışsın sen çeyizini ama maşallah İşe girince de gönlüne göre alırsın eksiklerini inşallah.

Son düzenleme:
İyiyim ben de canım, bildiğin gibi. Koşturmaca devam, arada da ders çalışıyorum oturduğum yerde. Şu anda çok kararlıyım ders çalışma konusunda, ama iki ay sonra nolur bilemiyorum tabi :)

İyi yapıyorsun canım offf off ben son zamanlarda bir tembelim dolap düzenlemem gerek onu bile yapmıyorum

ben de korktum bi an :)

Kısmet olursa bizimki de Haziran 2014 bacılar:)

Yok canım korkmaa Aramızada hosgeldin

Ben aslında cok sevmem cicek desenini ama bazı ürünlerde begeniyorum
Yok canım hic erken degil zaman öyle bir geciyor ki
İyi yapmıssın canım indirimi beklemek lazım alınacak cok olunca
Ayy evet bende çok seviyorum orayı birkac parca biseylerim var..indirim vardı sanırım yine bu ara bakın canım
Sağol canım inşallah alırım yoksa yetişemem

Kızlar 6.cadde de days in colours çok iyi indirime girmiş. Uyku seti falan 150 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…