2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kızlarrrr
Karacanın yeni bir yemek takımı çıkmış nette bulamadım resmini ama bayıldımm. Karaca hakkında bilgisi olan varmıı kalitesi falan nasıl acaba ?

Merhaba kızlarrrr
Karacanın yeni bir yemek takımı çıkmış nette bulamadım resmini ama bayıldımm. Karaca hakkında bilgisi olan varmıı kalitesi falan nasıl acaba ?

Çelik için kötü diyorlar yani kk dan bildigime göre ama porselen hakkında hiç şikayet duymadım canım

Çelik için bende öyle duydum canım. Acaba porselende kötümüdür diye düşünmüyor değilim ama

Canım valla elde yıkayınca hiçbir sorun olmaz ama biz makinede ne yıkasa samanla soluyor desen gidiyor yada çiziliyor..ben kararlıyım bulasık makinesi almayacagım sorunda kalmayacak şuan evde düşman gibiyiz bulasık makinesiyle:26:

İyi yapıyorsun canım offf off ben son zamanlarda bir tembelim dolap düzenlemem gerek onu bile yapmıyorum

Edacım kusura bakma, işler bir anda bastırdı, haber veremeden çıkmak zorunda kaldım. Bazen insanın üstüne öyle bir ağırlık çöküyor dediğin gibi. Ama yine silkelenip kendimize geliyoruz bi şekilde. Sen de silkelen kendine gel, çooook işimiz var, çeyiz yapıcaz, iş bulma çalışmaları ve aöf dersleri seni bekler :)

Ya orası doğru makinede soluyor. Ama çalışan bir bayanın kurtacılarından biri oda ya elde yıkamakla uğraşamam herhalde ben çok zor olur öyle Sen çalışmıyormusun ya da düşünmüyormusun canım ?

Yok canım işlerini yap tabiki..ahh sorma ne cok bekleyen iş var temizlik unuttun onu

Ben yıllardır calısıyorum canım tabi son zamanlarda sansım yok sanırım iş konusunda en son girdigim işte 2 ay calıstım memnun kalmayınca cıktım..o işi bulmadan cok isyan etmiştim hiç işin nasıl olduguna bakmadan girmiştim ama bu sefer kendime zaman verdim herseyin hayırlısı ama evlenincede calısıcam canım Bilmiyorum aldıgımız günden beri sanki 2 eltiyizde aramızda cekememezlik var gibi Düşünüyorum zaten evlenince çok çok misafir gelmez 2 kişinin bulasıgından ne olacak diyorum

Hayırlısı canım istediğin gibi bir iş çıkar inşallah. Acele etme bencede. İnşallah evlenince söylediğin gibi kolay olur canım ben hiç sevmiyorum bulaşık yıkamayı ondan çok gözümde büyüyor. Hatta şöyle diyim bernardo da ne zamandır çok beğendiğim pasta takımını alırken kız makinada yıkamıyor diyince nerdeyse vazgeçiyordum almaktan

Hatuncum daha önce konuşmuştuk bu bulaşık makinesi konusunu :) Misafir gelince ne yapacaksın demiştik, onların yanında mı oturucan, bulaşık mı yıkıyacaksın?

Benimde en cok sevdigim iş tabi tencere yıkamak haric
Ama tabi düşünmekte gerekiyor ileride coluk cocuga karısınca çizilirse çizilsin alalım bi makine diyip makineyle barıs imzalayabilirim
Çok begendiysen al tabi içinde kalmasın

Bencede geniş düşünmek lazım çoluk çocukk iyice zorlaşıcak durum Bulaşık yıkmayı seven birini ilk kez duyuyorum valla
Aldım canım aldım yoksa aklımda kalıcaktıı

Hatuncum daha önce konuşmuştuk bu bulaşık makinesi konusunu :) Misafir gelince ne yapacaksın demiştik, onların yanında mı oturucan, bulaşık mı yıkıyacaksın?

Onları gönderip öyle yıkarım yav bu teknik servise girdikten sonra iyice vazgectim bulasık makinesinden adamlar çiziliyor problemiyle ilgilenmiyorlardı bile ee o kadar bulasıklarını yıkıyor olsun o kadar kusur diye bakıyorlardı benden az su ile bulasık yıkıyor ya kıskanıyorum onu

Bencede geniş düşünmek lazım çoluk çocukk iyice zorlaşıcak durum Bulaşık yıkmayı seven birini ilk kez duyuyorum valla
Aldım canım aldım yoksa aklımda kalıcaktıı

Neredeyse severek yaptıgım tek iş canım ama dedigim gibi tencere haric
Çeyiz topigin varmıyddı senin merak ettim bakıyım

Çok güzel model canım yakından gördügüm zamanda cok hosuma gitmişti
Evet baktım güncellemişsin yeni cicilerinide bekliyoruzz

Sağol canım. Bende ilk gördüğümden beri aşığım kendisine
Bir ara fırsat bulduğumda ekliycem inşallah.

Gizemcim çok iyi olmuş topiğimiz. Bu sıkışıklığında araya bunu da katıverdin, teşekkür ederiz tatlım. Simgecim de gelsin, kaç günümüz kalmış bize söylesin bir an önce :)

Ben teşekkür ederim canım ne yaptım.
Evet simgem gelse de yazsa kalan günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…