2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

merhabaa :)
bende 2015 gelini olucam inşallah

Hoşgeldinnn

Baktım be hepsine bayıldımmm

Hemen bakıyorum cnaım.

Kızlar bu arada görmemiştim2015 topiği açılmış bile
Başlığı değiştirmek güzel oldu
,
Aynen canım çok güzel akıl ettin valla

merhabaa :)
bende 2015 gelini olucam inşallah

mrb kızlar bende 2014te gelin olmayı istiyom artık inşallah

Hoşgeldiniz kızlar :)

İyiyim canım benim sen nasılsın

Ben de iyiyim canım, yine kalktık geldik işe. Dün de bütün evi sildim süpürdüm. Yorulmuşum. Biraz pratik yapıyorum bu aralar ilerisi için. Dün saat tutarak temizlik yaptım. 3 oda, salon, mutfak ve koridorlar toplam 1,5 saat sürdü. İyi performans di mi :)

Evet canım gayet iyi Ayy ileride temizlik sadece bize bakacak dimi

Evet canım gayet iyi Ayy ileride temizlik sadece bize bakacak dimi

Dün sevdiceğe anlatıyordum 1,5 saat sürdü falan diye. O da sen tek başına yapınca o kadar sürmüş aşkım, beraber yapınca 45 dk da falan bitiririz biz dedi :) Şu anda yardım etme fikri var aklında demek ki, ama zaman ne gösterir beraber yaşayıp görücez artık Beni en çok yoran ve hiç sevmediğim ev işi ütü. Onun dışındakileri yapıyoruz zaten.

Benimkide diyor ama ileride görürüz artık Keske ütü makinesi olsaa böyle koysak 2 dk sonra ütülenmis olarak cıksa

Benimkide diyor ama ileride görürüz artık Keske ütü makinesi olsaa böyle koysak 2 dk sonra ütülenmis olarak cıksa

Tam bana göre bir makine olur gerçekten. Yine gömlek falan tamam da pantolon beni bitiriyor. Çizgisiydi, cepleriydi öfff...

Tam bana göre bir makine olur gerçekten. Yine gömlek falan tamam da pantolon beni bitiriyor. Çizgisiydi, cepleriydi öfff...

Neyse cok şükür bizim cok zor ütü cıkmaz askım ve ben gömlekte giymeyiz kumas pantolon vs de ben zaten kotları ütülemem ohh tamamdır bu arada ütü demisken ben seneye mayıs ayında almaya net karar verdim hani indirim olur diye mayıs hangi marka hangi model alınmalı..hem ütüyü sevmiyorum iyi bir ütü olsu diyorum hemde çok fazla ve zor ütüler yapmayacagım 300 tl verilir mi diyorum..ütüde bu Sen aldın mı yada nasıl almayı düsünüyorsun ?
Eki Görüntüle 685830

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…