Kızlar konu açtım ben de sonunda
Beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...rlama-cabalarina-ortak-olun.html#post29857785
merhabaa :)
bende 2015 gelini olucam inşallah
Kızlar konu açtım ben de sonunda
Beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...rlama-cabalarina-ortak-olun.html#post29857785
,Hemen bakıyorum cnaım.
Kızlar bu arada görmemiştim2015 topiği açılmış bile
Başlığı değiştirmek güzel oldu
Canım hoş geldin aramıza
İyi Günler Canlarım nasılsınız, haftasonu olunca kimse yok :)
Meraba canim ben biraz bunaldim ya bunalinca hemen kk ya geliyorum
Sen nasilsin? Aslinda bi derdim var ama bdv ye konu acmak istemiyorum ya silinmiyor cunku
Ne derdin var umarım halledilecek birşeydir.
Ankaralı sayısı artıyor desene :) Benim sözüm Ocağın 25inde oldu, nişan ağustosta olacak inşallah canım. ÇOk telaşlı zamanlar, çok haklısın şimdiden düşünmekte
canım ay ne güzel hayırlı uğurlu olsun ebisssss =) darısı başımaa
merhabaa :)
bende 2015 gelini olucam inşallah
mrb kızlar bende 2014te gelin olmayı istiyom artık inşallah
Ankaralı sayısı artıyor desene :) Benim sözüm Ocağın 25inde oldu, nişan ağustosta olacak inşallah canım. ÇOk telaşlı zamanlar, çok haklısın şimdiden düşünmekte
canım ay ne güzel hayırlı uğurlu olsun ebisssss =) darısı başımaa
Teşekkür ederim canım, amin :)
Günaydınn kızlarr
Günaydın edacım, nasılsın?
Hoşgeldiniz kızlar :)
Teşekkür ederim canım, amin :)
Günaydın edacım, nasılsın?
İyiyim canım benim sen nasılsın
İyiyim canım benim sen nasılsın
Ben de iyiyim canım, yine kalktık geldik işe. Dün de bütün evi sildim süpürdüm. Yorulmuşum. Biraz pratik yapıyorum bu aralar ilerisi için. Dün saat tutarak temizlik yaptım.3 oda, salon, mutfak ve koridorlar toplam 1,5 saat sürdü. İyi performans di mi :)
Evet canım gayet iyiAyy ileride temizlik sadece bize bakacak dimi
Dün sevdiceğe anlatıyordum 1,5 saat sürdü falan diye. O da sen tek başına yapınca o kadar sürmüş aşkım, beraber yapınca 45 dk da falan bitiririz biz dedi :) Şu anda yardım etme fikri var aklında demek ki, ama zaman ne gösterir beraber yaşayıp görücez artıkBeni en çok yoran ve hiç sevmediğim ev işi ütü. Onun dışındakileri yapıyoruz zaten.
Benimkide diyor ama ileride görürüz artıkKeske ütü makinesi olsaa böyle koysak 2 dk sonra ütülenmis olarak cıksa
Tam bana göre bir makine olur gerçekten. Yine gömlek falan tamam da pantolon beni bitiriyor. Çizgisiydi, cepleriydi öfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?