2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım ben ütü almadım senin yukarıda resmini paylaştığın varya onu düşünüyorum ben. Kazanlılar çok kaba geliyor bana:44:

Kazanlı hiç düşünmedim bile ben sadece arada fiyatlara bakıyorum hep ortalama 300 civarı ama dedigim gibi çok ütümüzde olmaz bizim hani zor ütülenecek vs yinede bunu alsam mı yoksa orta karar bisey mi alsam kararsızım daha düşünmem için 1 yıl var ama olsun

Anladım canım ütü çok olmasa da önemli ya bunu düşünebilirsin bence indirimli yakalarsan uyguna gelir. Bizim ütümüz malesef fazla olucak çünkü sözlüm klasik giyiniyor işi gereği İyi birşey almam lazım ki cinnet geçirmeden yapıyım ütümü

Valla o konuda çok kararsızım edacım. Bizde hem kazanlı hem normal ütü var. Kazanlı gerçekten süper ütülüyor. Buhar gücü falan harika, ama pratik değil. Mesela sabah kalktın işe gideceksin, bir gömlek ütülemek istersen onun suyunun ısınmasını falan beklemek zaman kaybı. Ama haftasonu ya da bir akşam ütüyü toptan yapayım dediğinde kazanlı şahane. Annem ben sana kazanlı ütü alıcam demişti. Ne yapsam bilemiyorum.

Günaydın kızlar naslsınızz ?

Günaydın canım, iyiyim ben de :) Sen nasılsın?

İnşallah indirime girer canım o zaman senin iş birazcık daha zor :26:

Normal al canım bosver sen kazanlıyı her an kullanırım diye düşün ayy iyi aranızda en sanslı benim sanırım gömlek pantolon vs yok

Bende iyiyim canımm sağol. İki ütüyüde kullanan biri olarak fikir vermek daha kolay olur ozaman senin için ben ne yapayım şimdi sence kazanlımııı normalmi almalıyım canım ?

İnşallah indirime girer canım o zaman senin iş birazcık daha zor :26:
Anneler gününde indirime girer diye düşünüyorum canım birde n11 diye bir site var orda da uygun şuan ve hediye çekide veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah girer ama seneye girsin

Normal al canım bosver sen kazanlıyı her an kullanırım diye düşün ayy iyi aranızda en sanslı benim sanırım gömlek pantolon vs yok

Benim sevgilimin üniforması olacak, ben de klasik giyinmek zorundayım iş gereği. Dolayısıyla ütü bizim için olmazsa olmaz maalesef. Sen şanslısın edoşum evet

Benim sevgilimin üniforması olacak, ben de klasik giyinmek zorundayım iş gereği. Dolayısıyla ütü bizim için olmazsa olmaz maalesef. Sen şanslısın edoşum evet

Benim işler bitince yardıma gelirim ki ben size çok becerikliyimmm

Canım ütü performansı konusunda kesinlikle kazanlı. Ama yukarda da dediğim gibi baz çekincelerim var benim de. Annem de evin düzeni olsun, niye sabah kalkıp ütü yapacakmışsın, ütünü topluca haftasonu yaparsın diyor. Amaaaannn bir ütü bile bu kadar mesele oluyorsa yandık kızlar biz seneye...

Olsun kızzz valla herseye deger sevdigimle olmak

Aslına annenin dediği doğru canım ama ya bir aksilik çıkarsa sabah falan, adamı işe ütüsüzmü göndercez ya da geç Ben bu anneler gününde almayı planlıyorum o yüzden karar versme iyi olucak.
Birde aklımda blender konusu var ki sormayın gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…