Günaydın kızlar naslsınızz ?
Günayın ecmiyi çok şükür sen nasılsın
Bende iyiyim tatlım sağol..
Ütüden konu açılmış bende hiç sevmemm yaa
peki sen ütü aldınmı yada hangi ütüyü düşünüyorsun
Canım ben ütü almadım senin yukarıda resmini paylaştığın varya onu düşünüyorum ben. Kazanlılar çok kaba geliyor bana:44:
Kazanlı hiç düşünmedim bile bensadece arada fiyatlara bakıyorum hep ortalama 300 civarı ama dedigim gibi çok ütümüzde olmaz bizim hani zor ütülenecek vs yinede bunu alsam mı yoksa orta karar bisey mi alsam kararsızım daha düşünmem için 1 yıl var ama olsun
Neyse cok şükür bizim cok zor ütü cıkmaz askım ve ben gömlekte giymeyiz kumas pantolon vs deben zaten kotları ütülemem ohh tamamdır bu arada ütü demisken ben seneye mayıs ayında almaya net karar verdim hani indirim olur diye mayıs hangi marka hangi model alınmalı..hem ütüyü sevmiyorum iyi bir ütü olsu diyorum hemde çok fazla ve zor ütüler yapmayacagım 300 tl verilir mi diyorum..ütüde bu Sen aldın mı yada nasıl almayı düsünüyorsun ?
Eki Görüntüle 685830
Günaydın kızlar naslsınızz ?
Anladım canım ütü çok olmasa da önemli ya bunu düşünebilirsin bence indirimli yakalarsan uyguna gelir. Bizim ütümüz malesef fazla olucak çünkü sözlüm klasik giyiniyor işi gereğiİyi birşey almam lazım ki cinnet geçirmeden yapıyım ütümü
Valla o konuda çok kararsızım edacım. Bizde hem kazanlı hem normal ütü var. Kazanlı gerçekten süper ütülüyor. Buhar gücü falan harika, ama pratik değil. Mesela sabah kalktın işe gideceksin, bir gömlek ütülemek istersen onun suyunun ısınmasını falan beklemek zaman kaybı. Ama haftasonu ya da bir akşam ütüyü toptan yapayım dediğinde kazanlı şahane. Annem ben sana kazanlı ütü alıcam demişti. Ne yapsam bilemiyorum.
Günaydın canım, iyiyim ben de :) Sen nasılsın?
Valla o konuda çok kararsızım edacım. Bizde hem kazanlı hem normal ütü var. Kazanlı gerçekten süper ütülüyor. Buhar gücü falan harika, ama pratik değil. Mesela sabah kalktın işe gideceksin, bir gömlek ütülemek istersen onun suyunun ısınmasını falan beklemek zaman kaybı. Ama haftasonu ya da bir akşam ütüyü toptan yapayım dediğinde kazanlı şahane. Annem ben sana kazanlı ütü alıcam demişti. Ne yapsam bilemiyorum.
Günaydın canım, iyiyim ben de :) Sen nasılsın?
Anneler gününde indirime girer diye düşünüyorum canım birde n11 diye bir site var orda da uygun şuan ve hediye çekide veriyor.İnşallah indirime girer canımo zaman senin iş birazcık daha zor :26:
Bende iyiyim canımm sağol. İki ütüyüde kullanan biri olarak fikir vermek daha kolay olur ozaman senin için dediğin ben ne yapayım şimdi sence kazanlımııı normalmi almalıyım canım ?
Anneler gününde indirime girer diye düşünüyorum canım birde n11 diye bir site var orda da uygun şuan ve hediye çekide veriyor.
Normal al canım bosver sen kazanlıyı her an kullanırım diye düşünayy iyi aranızda en sanslı benim sanırım gömlek pantolon vs yok
Benim sevgilimin üniforması olacak, ben de klasik giyinmek zorundayım iş gereği. Dolayısıyla ütü bizim için olmazsa olmaz maalesef. Sen şanslısın edoşum evet
inşallah girer ama seneye girsin
Benim işler bitince yardıma gelirim ki ben sizeçok becerikliyimmm
Girer girer her sene indirim oluyor zaten canım
OllleeeeyyyyBecerikli hatunun hali başka oluyor yahuuu
Bende iyiyim canımm sağol. İki ütüyüde kullanan biri olarak fikir vermek daha kolay olur ozaman senin için ben ne yapayım şimdi sence kazanlımııı normalmi almalıyım canım ?
Anneler gününde indirime girer diye düşünüyorum canım birde n11 diye bir site var orda da uygun şuan ve hediye çekide veriyor.
Canım ütü performansı konusunda kesinlikle kazanlı. Ama yukarda da dediğim gibi baz çekincelerim var benim de. Annem de evin düzeni olsun, niye sabah kalkıp ütü yapacakmışsın, ütünü topluca haftasonu yaparsın diyor. Amaaaannn bir ütü bile bu kadar mesele oluyorsa yandık kızlar biz seneye...
Canım ütü performansı konusunda kesinlikle kazanlı. Ama yukarda da dediğim gibi baz çekincelerim var benim de. Annem de evin düzeni olsun, niye sabah kalkıp ütü yapacakmışsın, ütünü topluca haftasonu yaparsın diyor. Amaaaannn bir ütü bile bu kadar mesele oluyorsa yandık kızlar biz seneye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?