2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Olsun kızzz valla herseye deger sevdigimle olmak

Orası öyle... Zaten 3 gündür çok özledik birbirimizi. Habire yeter artık diyip duruyoruz. Dün görüntülü konuştuk internetten. Görüp de dokunamamak kadar kötüsü yok. O mavi gözlerini görüyorum, ama hiçbir şey yapamıyorum...

Günaydın bebişleriiimmm :) nasılsınız? Kaç gündür gelemedim yanınıza biraz koşuşturmacalı geçti yine...
Hala ne giyeceğime de karar veremedim, alacak elbise de bulamadım İstediğim gibi en sonunda bir kot bi tişört giyeceğim sanırım.. :))

Aynen canım ve bunlarla kafa patlatmaktan ne bir plan ne bir hazırlık var bende. :18:
Kuzum ben de hala bir plan yapamadım yıldönümümüz için :/ hediye de alamadım :/ Ayyy ben hiçbir şey yapamıyorum bu aralar..

Aferin sanaaaaa ben de dün tüm gün ütü yaptım.. Evin bütün tüllerini ütüledim.. Sağ kolum hala ağrıyor

Benimkide diyor ama ileride görürüz artık Keske ütü makinesi olsaa böyle koysak 2 dk sonra ütülenmis olarak cıksa

Edoşum dün bnm de küçük kardeşim diyordu ütü yapma makinesi icat edicm diye.. Etse de rahatlasak biz de :))
Bu arada ütü konusunda ben kesinlikle kazanlı alacağım :) bir tane de çok pahalı olmayan ucuz alırım, sabahları pratik olsun diye... pijamaya, iç çamaşırına kadar her şeyi ütülediğim için benim için ütü çok önemli ... evde ikisini de kullanıyoruz .. Ebisss in dediklerine aynen katılıyorum, kazanlı pratik değil ama ütü çoksa çok rahat ettiriyor...

Oo canım senin almana cok az zaman var heh bak o iyi bisey olsun mutfakta büyük yardımcılardan

Kıyamam ben sizeee ne zaman görüseceksiniz canım

Kac gün kaldı canım ?
Söyle ona valla bekliyoruz icadı
Valla mı ayy hayranım böyle herseyi ütüleyenlere ben camasırları yıka ve katla :26:

Oo canım senin almana cok az zaman var heh bak o iyi bisey olsun mutfakta büyük yardımcılardan

Evett az bir zaman kaldı malesef.. Braun düşünüyorum multiquicklerden ama hangisi karar veremedim.
Arzumununda yeni bir blenderi çıkmış onada kaydı aklım

Evett az bir zaman kaldı malesef.. Braun düşünüyorum multiquicklerden ama hangisi karar veremedim.
Arzumununda yeni bir blenderi çıkmış onada kaydı aklım

Bende braun alırım diye düşünüyorum canım genelde kullananlar memnunmus..
Arzum konusunda düşünceliyim ben canım yıllar önce mikserini kullanmıstık 7 yıl falan kullandık çok memnunduk sonra rahmetli oldu..markadan memnun kalınca set olarak almıstım ama ondan hic memnun degiliz kafasına göre calısıyor

Ben evde kullandığımız Arçelik'in setini aldım. 99 liraydı ben aldığımda. Evde çok memnunum, rahat kullanımı falan. Alışkın olduğum şeyi kullanmak daha rahat olur diye düşündüm.

Tatlım hoşgeldin,şu elbise işini hızlandırman lazım. Ben bugün arkadaşlarla Karum tarafına gideceğim kuzenimin düğünü için elbise bakmaya, güzel elbiseler görürsem sana da söylerim.

Ütü konusunda ben de sonunda öyle bir şey yapıcam sanırım. Bir tane buhar kazanlı, bir tane de uyduruğundan bir ütü.

En erken kuzenimin düğününde edacım. Yani 18 Mayıs'ta.. 22 gün olmuş görüşmeyeli. Bir ay daha koy... Offff...

Olsun canım sabır Allah'ın izniyle 1 sene zamanımız kaldı tabi küsüratlarıda var ama olsun :26:

Bende arzuma uzağım zaten ama reklamını görünce aklım kaydı. Büyük ihtimal braun alırım bende.

Tabi canım kullandığını bildiğini almak en mantıklısı aslında iyi yapmışssın.

Bende arzuma uzağım zaten ama reklamını görünce aklım kaydı. Büyük ihtimal braun alırım bende.

Tabi canım kullandığını bildiğini almak en mantıklısı aslında iyi yapmışssın.

Bide benim aklımda bu var canım acaba bu nasıldır

Olsun canım sabır Allah'ın izniyle 1 sene zamanımız kaldı tabi küsüratlarıda var ama olsun :26:

Kızlar benim çıkmam lazım, işler bi anda bastırdı. Muhabbetin en güzel yerinde gidiyorum, kusura bakmayın.

Kac gün kaldı canım ?
Söyle ona valla bekliyoruz icadı
Valla mı ayy hayranım böyle herseyi ütüleyenlere ben camasırları yıka ve katla :26:

Tamam söyleyeyim hızlandırsın icat çalışmalarını :))
Cmt günü geliyorlar kuzumm.. Pazar günü de yıldönümümüz..

Haftasonu boyunca elbise baktım kuzu, ama hiç bir şey bulamadım ankamall e baktım, kızılaya baktım, natavegaya baktım... yok ir şey :/ sıkıntı şu ki kapri kollu bir şey bulmam lazım , kollarım şuan çok kötü çünkü, cmt ye kadar iyileşmezse diye hiç risk almayayım dedim.. Ama yazlık elbiselerde de kollu bir şey yok hep sıfır kollu...Güzel bir şey görürsen söylersin bakarım kuzum..

Kızlar benim çıkmam lazım, işler bi anda bastırdı. Muhabbetin en güzel yerinde gidiyorum, kusura bakmayın.

Tmam canım sen bak işlerine kolay gelsin

Owww canım inşallah bulursun çok çok begenmesende içine yatan bir elbiseyi al canım ne olur ne olmaz bulamazsan baska ortada kalma

Son düzenleyen: Moderatör:
Tmam canım sen bak işlerine kolay gelsin

Owww canım inşallah bulursun çok çok begenmesende içine yatan bir elbiseyi al canım ne olur ne olmaz bulamazsan baska ortada kalma

İşte hiçbir şey bulamadım kii.. bir şey bulsam iyi kötü demeyin alacağım.. En olmadı evden bişey giyerim de , içime sinmeyecek pek.. Tanışma değil de isteme/ söz olsa çok var giyecek elbisem ama tanışma olunca hem şık hem de günlük bir şey olması lazım onu da bulamıyorum

Bende duymadım ama görünüs olarak hosuma gidiyor Bir de ütüsü iyiyse buda iyiydir diyorum ama
Görünüş olarak çok şık gerçekten. Araştırmak lazım ama

Tatlım sizin tanışmamı olacak onun içinmi kıyafet bakıyorsun :44: Koton ve mangoya falan baktınmı orada güzel şık şeyler oluyor.

Baktım canım.. Ama bulamadım ya kolsuz ya da boyu çok kısa üst üste de giyinmek istemiyorum zaten stresli olcam , fenalık basar kesin kat kat giyinirsem... Ayy ne sıkıntılı işmiş, kışın halletseydik keşke şu tanışma işini ... :)

Sadecee tanısma için etek falan baktın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…